karib Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Και τέλος, θα πω για άλλη μια φορά πως ΑΚΟΜΗ δεν έχω πάρει απάντηση από την Acer για την επέκταση της εγγύησής μου, γεγονός που έχει αρχίσει να με ενοχλεί πολύ.. Άλλος ένας λόγος λοιπόν που δεν θα έστελνα το φορητό μου στην Acer είναι γιατί ακόμη δεν έχω μπει επίσημα στους "εκλεκτούς" πελάτες που απολαμβάνουν και καλύτερο service, αν και έχω πληρώσει γι'αυτό εδώ και 1 μήνα... Μην ανησυχεις φιλε. Κι εγω εκανα επεκταση εγγυησης (aspire 1703) και μου απαντησαν μετα απο 2 μηνες...
clairvoyant Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Μμμ με καθησύχασες! Πάντως είναι για γέλια η κατάσταση... ο BackOS σε ένα post του έγραψε ότι στο [email protected] μπορούμε να επικοινωνούμε στα Ελληνικά για οποιοδήποτε πρόβλημά μας! Προφανώς έτσι θα του είπαν, όμως αυτό ερχόταν σε αντίθεση με το τί είχα μάθει από έναν άλλο κάτοχο Acer.. ότι δηλαδή στην Ιταλία οι υπεύθυνοι για την Ελλάδα όχι απλώς δεν ξέρουν Ελληνικά αλλά ούτε καν Αγγλικά!! Σήμερα έστειλα λοιπόν ένα mail στα ελληνικά και πήρα την εξής καταπληκτική απάντηση: "Dear Customer, according to your request we kindly ask you to send us an email again in english since the previous one was unreadible. Best Reagrds Acer Greece " Το Acer-Greece τους μάρανε!!
BaCkOs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Μμ περίεργα πράγματα… Μου φαίνεται άλλα λένε στους reseller και άλλα κάνουν … Ελπίζω στο τηλέφωνο αν ζητήσετε την (δεν θυμάμαι , αλλά τουλάχιστον σε εκείνο το ποστ που είχα πει λεπτομέρειες το έχει γραμμένο ) να μιλήσει ελληνικά και να μην είναι μουφα και εκείνο karib Εσένα μετά τους 2 μήνες τι κάνανε ? σου έστειλαν κάτι με το ταχυδρομείο ?? , σε πήραν τηλέφωνο , σου έστειλαν μιαλ ?? τι κάνανε ?
karib Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 karib Εσένα μετά τους 2 μήνες τι κάνανε ? σου έστειλαν κάτι με το ταχυδρομείο ?? , σε πήραν τηλέφωνο , σου έστειλαν μιαλ ?? τι κάνανε ? Μου στειλανε mail οτι ειμαι Ok με την επεκταση εγγυησης. Αχρειαστη να ειναι βεβαια...
clairvoyant Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Σήμερα, ενώ είχα τον φορητό στο ρεύμα με την μπαταρία πλήρως φορτισμένη (ποτέ δεν έχω και μπαταρία και το ρεύμα μαζί, αλλά μετά τη χθεσινή διακοπή ρεύματος το ξανασκέφτηκα) και καθώς έκανα shutdown παρατήρησα ότι τρεμοέπαιζε η οθόνη σε φωτεινότητα! Αμέσως κοίταξα το βίσμα του φορτιστή και παρατήρησα ότι για κάποιο λόγο δεν κάνει πολύ καλή επαφή. Πιέζοντας το πολύ ελαφρά, άλλες φορές έδινε ρεύμα και άλλες όχι. Θέλω να πιστεύω πως αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για το πρόβλημα που ανέφερα στην αρχή (pixels) μιας και, απ'όσο θυμάμαι, δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ το εν λόγω πρόβλημα ενώ δούλευα με μπαταρία. Αν και, για να είμαι ειλικρινής, 4 φορές όλες κι όλες συνέβη το πρόβλημα, οπότε θα ήταν εξαιρετικά απίθανο να συμβεί ενώ δούλευα αποκλειστικά με μπαταρία (κάτι που ούτως ή άλλως κάνω σπάνια). Ο καιρός θα δείξει..
StavrosD Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Τα corrupted pixels οφείλονται σχεδόν πάντα στην μνήμη της VGA. Είτε είναι υπερχρονισμένη, είτε υπερθερμαίνεται, είτε έχει κάποια καμένα bit (και γι'αυτό είναι μόνιμα τα ίδια με λάθος χρώμα). Μήπως στο κάνει σε μαγάλη ανάλυση και με 32bit χρώμα; Αν ναι, τότε είναι προβληματικά κάποια bit στην μνήμη, σε τέτοια θέση που στις μικρές αναλύσεις δεν χρειάζονται.
clairvoyant Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Λοιπόν, update: το πρόβλημα συμβαίνει σε οποιαδήποτε ανάλυση. Ακόμη και στην έναρξη του υπολογιστή (που εμφανίζεται το λογότυπο της ACER), ή και κατά τη διάρκεια του loading των Windows XP. Στις μικρές αναλύσεις, πέρα από τα pixels που αναβοσβήνουν, εμφανίζονται και σχετικά μεγάλες (10-20 pixels) μαύρες γραμμές. Σήμερα μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα μετά από μια απλή επανεκκίνηση. Γι'αυτό επιμένω ότι κάτι με την τροφοδοσία του μηχανήματος δεν πάει καλά. Το ανησυχητικό είναι ότι κλείνοντας τον υπολογιστή, το πρόβλημα παρέμεινε! Χρειάστηκε να ξανακάνω επανεκκίνηση για να επανέλθει. Και κάτι ακόμη, τελικά το παρουσιάζει και με μπαταρία. Προφανώς κάτι δεν πάει καλά στον υπολογιστή μου όμως ειλικρινά δεν ξέρω τι θα μπορούσα να πω στην Acer για το θέμα... Έβγαλα και 1-2 φωτογραφίες για όσους ενδιαφέρονται Αν και οι συνθήκες φωτισμού ήταν άθλιες (όπως και η P12 κατά τη γνώμη μου είναι άθλια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!) θα τις δημοσιεύσω μάλλον το βραδάκι γιατί τώρα δεν προλαβαίνω. cheers!
theobabis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 clairvoyant, δε τους στελνεις για αρχη κανα δυο, τρια screenshots (prtsc), να δουμε τι θα σου πουν? :roll:
Inkjjl Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Hello paidia!!!Pos paei?Akouo afta me ta Acer ki eipa na rotiso ki ego o xristianos...Exo ena Acer TravelMate 435 LCi kai to ena ixeio exei arxisei na "fysaei" ligaki...Den paizei kala...Pou mporo na pao gia service...Ellada kata protimisi!!! To forito einai apo Agglia an paizei kapoio rolo afto...Thanx...Cheers!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.