nchatz Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Σύμφωνα με νέα στοιχεία από την CD Projekt Red (CDPR), την εταιρεία ανάπτυξης των παιχνιδιών Witcher, η σειρά έχει πουλήσει περισσότερα από 75 εκατομμύρια αντίτυπα, με το The Witcher 3: Wild Hunt να αντιπροσωπεύει τουλάχιστον τα 50 εκατομμύρια από αυτές τις πωλήσεις. Η επίδοση αυτή φέρνει το The Witcher 3 σε στενό ανταγωνισμό με άλλα παιχνίδια με τις υψηλότερες πωλήσεις, όπως το Mario Kart 8 Deluxe και το Red Dead Redemption 2, τα οποία έχουν πουλήσει και τα δύο περισσότερα από 53 εκατομμύρια αντίτυπα. Η επιτυχία του The Witcher franchise θα συνεχιστεί, με την CDPR να κυκλοφορεί ένα next-gen update για το The Witcher 3 τον Δεκέμβριο ενώ πολλά άλλα παιχνίδια Witcher βρίσκονται σε εξέλιξη. Αυτά περιλαμβάνουν μια επανέκδοση του πρώτου παιχνιδιού Witcher, μια νέα τριλογία Witcher και ένα spinoff με την κωδική ονομασία "Project Sirius". Ας ελπίσουμε μόνο ότι αυτοί οι νέοι τίτλοι θα έχουν καλύτερη πορεία κατά την κυκλοφορία από το Cyberpunk 2077, αν και η CDPR έχει διορθώσει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα του παιχνιδιού, κυκλοφορώντας ένα next-gen patch για αυτό τον Φεβρουάριο του 2022. Πολύ σύντομα θα ακούσουμε πολλά περισσότερα για το Cyberpunk 2077: Το Phantom Liberty, το επερχόμενο μεγάλο expansion του παιχνιδιού με πρωταγωνιστή τον Idris Elba θα αποτελέσει ένα από τα μεγάλα ονόματα του Summer Game Fest όπως ανακοίνωσε η CDPR αυτή την εβδομάδα. Το Netflix ποντάρει επίσης πολλά στο franchise του The Witcher, ανανεώνοντας την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά για πέμπτη σεζόν, παρόλο που η τρίτη σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να προβάλλεται. Η τρίτη σεζόν θα είναι η τελευταία με τον Henry Cavill στον ρόλο του Geralt, με τον Liam Hemsworth να αναλαμβάνει το ρόλο από την τέταρτη σεζόν. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antirix024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 έχω 3 λέξεις μόνο να πω: Gaunter O' Dimm 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Λογικά θα φάω κράξιμο αλλά δε μου άρεσε το παιχνίδι. Ο τρόπος μάχης μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργος και γενικά σαν παιχνίδι είναι πολύ εύκολο. Το story ωραίο αλλά νομίζω μέχρι εκεί. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος. 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadgetseek Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) ωραίο παιχνίδι, μια χαρά κι η σειρά (& ας γκρινιάζουν κάποιοι).. ρόλος γάντι για τον παιχνιδά (ελληνιστί ο gamer) Henry Cavill.. Η 3η σεζόν (δυστυχώς τελευταία με τον Cavill) βγαίνει σε δύο δόσεις: 29 Ιουνίου (Part 1) & 27 Ιουλίου (Part 2) Επεξ/σία 31 Μαΐου 2023 από gadgetseek 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 22 λεπτά πριν, Xvipes είπε Λογικά θα φάω κράξιμο αλλά δε μου άρεσε το παιχνίδι. Ο τρόπος μάχης μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργος και γενικά σαν παιχνίδι είναι πολύ εύκολο. Το story ωραίο αλλά νομίζω μέχρι εκεί. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος. Θα συμφωνήσω απόλυτα. Και γω το έχω αφήσει στην αρχή γιατί δεν μου κάνει όρεξη να το συνεχίσω λόγο του combat. Δεν μπορώ για παράδειγμα να αλλάζω κάποια abilities και να κάνει pause το game. Θέλω μια όμορφη ροή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_corobos Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 34 λεπτά πριν, Xvipes είπε Λογικά θα φάω κράξιμο αλλά δε μου άρεσε το παιχνίδι. Ο τρόπος μάχης μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργος και γενικά σαν παιχνίδι είναι πολύ εύκολο. Το story ωραίο αλλά νομίζω μέχρι εκεί. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος. Ήμουν της ίδιας άποψης και είχα προσπαθήσει να το παίξω καμία δύο φορές και συνέχεια το παρατούσα μίας και δεν μου άρεσε σε σχέση με το assassin's Creed Odyssey. Μιλάω πάντα για PC κια Μ+Κ. Παρόλα αυτά το έδωσα ακόμα μία ευκαιρία και εχω να πω ότι στην αρχή είναι δύσκολο αλλά έτσι και το συνηθίσεις είναι ΑΡΙΣΤΟΎΡΓΗΜΑ. Πραγματικά αξίζει να ζοριστεις λίγο στην αρχή και μετά θα παίξεις για πολλούς ισως το καλύτερο παιχνίδι που έχει βγεί ποτέ. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Το κακό είναι ότι μετά το τελευταίο Witcher 3 DLC, η CDPR τα έκανε σαν τα μούτρα της. Ελπίζω σε θαυματουργή επανάκαμψη, αλλά δυστυχώς χλωμό το βλέπω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Degian Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Το gta είναι πρώτο παιδιά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkaudi Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Λογικό να έχει πουλήσει τόσο, με το GoG μέχρι πρώτινως να το διέθετε το 1 δωρεάν. Τώρα, τι μέλει γεννέσθαι με το Cyberpunk 2077 και πιο είναι το μέλλον της εταιρείας, με την Sony πολύ πιθανόν να έκανε κρούση, ένας θεός ξέρει. Ειδικά αν ξαναβγάλουν ένα τόσο καταστροφικό παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DocDenver Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 51 λεπτά πριν, manolis940 είπε Θα συμφωνήσω απόλυτα. Και γω το έχω αφήσει στην αρχή γιατί δεν μου κάνει όρεξη να το συνεχίσω λόγο του combat. Δεν μπορώ για παράδειγμα να αλλάζω κάποια abilities και να κάνει pause το game. Θέλω μια όμορφη ροή. Υπάρχει το quick cast και δεν χρειάζεται να κάνεις "pause το game". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Το game είναι διαμάντι κι αυτό δεν αμφισβητείται. Τώρα όσοι θέλουν απίστευτη δυσκολία σε ένα game για να το εκτιμήσουν,μία είναι η λέξη που τους χαρακτηρίζει. Μαζοχισμός. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2023 από bonorov 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Εύκολο το παιχνίδι? Για παίξτε το στο Death March.. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Ειδική μνεία, πέραν όλων των άλλων που το καθιστούν ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ και θα αναφέρουν κι οι υπόλοιποι, στο gwent. Το μακράν καλύτερο mini game παιχνιδιού. Το Witcher 3 απλά τα έχει όλα απ' όπου κι αν το πιάσεις. Καμία έκπληξη δεν προκαλεί η είδηση πως μπήκε στο top-10 των περισσότερων πωλήσεων. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, Xvipes είπε Λογικά θα φάω κράξιμο αλλά δε μου άρεσε το παιχνίδι. Ο τρόπος μάχης μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργος και γενικά σαν παιχνίδι είναι πολύ εύκολο. Το story ωραίο αλλά νομίζω μέχρι εκεί. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος. Eδώ βλέπεις τόσο ντόρο για ένα παιχνίδι που έχει ένα σπόρο σε κάθε puzzle σε σύνολο 1000 και είναι minecraft in disguise... Λίγο πιο κάτω βλέπεις τόσο ντόρο για μια επαναλαμβανόμενη ταινία της sony με έναν μελοθάνατο πατέρα και την lgbtqrs θετή κόρη του.. Στα του θέματος το σύστημα μάχης δεν είναι το δυνατό του στοιχείο χωρίς να είναι σε καμία περίπτωση κακό.Όπως είπες είναι η ιστορία και οι χαρακτήρες. Hearts of Stone και Blood and Wine είναι dlc τα οποία μόνα τους είναι καλύτερα απο κάποια exclusive AAA. Aν το Witcher 3 (όπως και πολλά άλλα παιχνίδια πχ fromsoft games) ήταν exclusive κάποιας κονσόλας θα είχαμε δράματα στην κοινότητα του gaming.Δεν είναι όμως οπότε αυτά επιτρέπεται να μην αρέσουν... p.s Death March μια χαρά δύσκολο γίνεται. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TROIDX Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Υπαρχει τετοιο παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα