vaggospro Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, σε 8 μέρες λήγει το συμβόλαιό μου στην Vodafone και επειδή δεν με κάνουν καλύτερη προσφορά λέω να πάω σε Cosmote, μίλησα μαζί τους και με είπαν τιμή για 24Mbps 28€ (δεν υπάρχει μεγαλύτερη ταχύτητα στην περιοχή μου), ζήτησα καλύτερη τιμή και μου είπαν οτι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να βάζουν 10€ κάρτα κάθε μήνα σε 2 αριθμούς καρτοκινητών που θα τους δώσω, για 2 χρόνια. Έχει ακούσει κάποιος παρόμοια προσφορά; Και μια ακόμη ερώτηση, πότε μπορώ να αλλάξω εταιρεία; Θα πρέπει να περιμένω να λήξει το συμβόλαιό μου ή μπορώ απο τώρα; Το συμβόλαιο λήγει ακριβώς στις 8 Ιουνίου 2023. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2023 από vaggospro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BoullyBoy Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Καλησπέρα. Μόλις έκλεισα και εγω τέτοια προσφορά και περιμένω να δω τη γίνεται με το πρόστιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Ευχαριστώ! Στην ουσία θα δίνω 8€ αντί για 28€ που έδινα, αν ισχύει τι να πώ, ΘΑΥΜΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Πήρα τελικά την προσφορά με έμμεση ενεργοποίηση για να μην κάνω πρόωρη διακοπή και πληρώσω ρήτρα. Η ακύρωση του συμβολαίου της Vodafone θα ακυρωθεί αυτόματα και θα αλλάξει κατευθείαν σε cosmote; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα