andreaspA Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 μετα την εμπειρια μου το 2002 με το Focus 1800 , καθως φυσικα και με ολα τα εξουσιοδοτημενα της Ford, ουτε τσαμπα δεν ξαναπαιρνω Ford ! Αν μου το χαρισουν, θα το γυρισω πισω.
cobra23 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, andreaspA είπε μετα την εμπειρια μου το 2002 με το Focus 1800 , καθως φυσικα και με ολα τα εξουσιοδοτημενα της Ford, ουτε τσαμπα δεν ξαναπαιρνω Ford ! Αν μου το χαρισουν, θα το γυρισω πισω. Καλημέρα φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση σου!
cobra23 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 21 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Μιλαμε βέβαια για μοντέλα 20 χρόνια μετά, ε? Καλημέρα φίλε μου!ναι σωστά!πολλά έχουν αλλάξει!
andreaspA Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 25 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Μιλαμε βέβαια για μοντέλα 20 χρόνια μετά, ε? Και μοντελα 20 χρονια μετα, και συνεργεια 20 χρονια μετα, αλλα εγω δεν ξαναμπλεκω με την καταρα!
soterman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Μπες και ενημερώσου από τα club της κάθε μάρκας, και τα ελληνικά και τα ξένα. Αν όχι, γρήγορο google search https://approvedengines.com/blogs/garage-talk/common-ford-1-0l-ecoboost-engine-problems-and-what-to-do-if-you-have-them https://tracednews.com/peugeot-citroen-ds-opel-the-main-problems-of-the-1-2-puretech-engine/
Haldol Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, andreaspA είπε μετα την εμπειρια μου το 2002 με το Focus 1800 , καθως φυσικα και με ολα τα εξουσιοδοτημενα της Ford, ουτε τσαμπα δεν ξαναπαιρνω Ford ! Αν μου το χαρισουν, θα το γυρισω πισω. Εν τω μεταξύ δε μας λες γιατί, οπότε δε βοηθάς και πολύ.
bkran Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Είχα το Focus του 2014, 1.0 125 και μετά πήρα το 2008 μετά το facelift όμως, του 21 πετρέλαιο. Πιστεύω πλέον ότι το Focus ήταν lemon car, είχα πολλά προβλήματα με το κύκλωμα ψυξης, πλήρωσα σε 4 χρόνια και 40000 χλμ 2000 ευρώ σε βλάβες, εκτός από τα προγραμματισμένα service / αναλώσιμα. Για το 2008 δεν έχω να πω πολλά, δεν έχει βγάλει ζημιές, δεν καίει καθώς είναι πετρέλαιο και φυσικά έχει χειρότερη οδική συμπεριφορά / πάτημα στο δρόμο από το Focus καθότι suv. Με το Focus πάντως έκαιγα 8,5 με 9 στα 100 μέσα πόλη και 7 με 7,5 εκτός. Γενικά δεν μου άρεσε το μοτέρ, πολύ κούφιο χαμηλά και όλη την ώρα κατέβαζα πρώτη μέσα στην πόλη. Ψηλά είχε δύναμη να κάνει και προσπεράσεις και να κινηθεί άνετα εθνική με 120-140, ακόμα και με 4 άτομα και aircon/ πράγματα. Προσωπικά δεν θα έπαιρνα ξανά 1.0 αυτοκίνητο με τέτοιο όγκο/βάρος, δεν θα το προτιμούσα. Το 1.6 ή το 1.5 θα το σκεφτόμουνα, το 1.0 όχι. 2
andreaspA Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Haldol είπε Εν τω μεταξύ δε μας λες γιατί, οπότε δε βοηθάς και πολύ. Γιατι στα 5 χρονια και 110.000χλμ, αλλαξα τα παντα επανω του! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ! ημιαξονια, κρεμαγιερα, ψαλιδια, λεβιεδες, ηλεκτρικα, τρομπες, αισθητηρες, ελατηρια, αμορτισερ. Απειρες επισκεψεις σε συνεργείο. Πολλαπλες αλλαγες σε πολλα απο τα παραπάνω. Οσες φορες ανεβηκα σε οδική βοηθεια μαζι του, δεν θα εχω ανεβει μεχρι τον θανατο μου απο ολα τα αυτοκινητα που ειχα και θα αποκτησω στην ζωη μου. Και ταυτοχρονα μιλαμε για αθλια σερβις. Αθλιοι μηχανικοι. αχρηστοι μηχανικοι, ασχετοι μηχανικοι. Καταναλωση μεσα στην πολη το 1800αρι zetec στα 14λ/100 Ο μονος καλος λογος που εχω να πω για αυτο το αμαξι ειναι το στησιμο του στον δρομο, το στριψιμο του, το πατημα του, το τασάκι που ηταν σε γαμηστερη θεση διπλα στο τιμόνι και οτι σε γενικες γραμμες δεν ετριζε. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από andreaspA
Haldol Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, andreaspA είπε Γιατι στα 5 χρονια και 110.000χλμ, αλλαξα τα παντα επανω του! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ! ημιαξονια, κρεμαγιερα, ψαλιδια, λεβιεδες, ηλεκτρικα, τρομπες, αισθητηρες, ελατηρια, αμορτισερ. Απειρες επισκεψεις σε συνεργείο. Πολλαπλες αλλαγες σε πολλα απο τα παραπάνω. Οσες φορες ανεβηκα σε οδική βοηθεια μαζι του, δεν θα εχω ανεβει μεχρι τον θανατο μου απο ολα τα αυτοκινητα που ειχα και θα αποκτησω στην ζωη μου. Καλό! Πρακτικά μείναν μόνο οι λαμαρίνες χωρίς να βγάλουν ζημιά; Η αλήθεια είναι ότι κάτι τόσο ακραίο δε μου 'χει τύχει σε κανένα αμάξι, ούτε δικό μου, ούτε φίλου ή συγγενή, ανεξάρτητα μάρκας. Το χειρότερο που πέρασε από 'μας (Lada Niva '89) λιγότερο μας «απασχόλησε». 1
andreaspA Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Haldol είπε Καλό! Πρακτικά μείναν μόνο οι λαμαρίνες χωρίς να βγάλουν ζημιά; Η αλήθεια είναι ότι κάτι τόσο ακραίο δε μου 'χει τύχει σε κανένα αμάξι, ούτε δικό μου, ούτε φίλου ή συγγενή, ανεξάρτητα μάρκας. Το χειρότερο που πέρασε από 'μας (Lada Niva '89) λιγότερο μας «απασχόλησε». Καπως ετσι... Αντιλαμβανομαι οτι ειναι δυσκολο να το πιστεψεις, οπως ηταν δυσκολο να το πιστεψουν και κοντινοι μου ανθρωποι οταν τους τα ελεγα, αλλα τους εκανε εντυπωση οτι , οποτε με επαιρναν τηλεφωνο... -Ελα ! που εισαι? - Στην Βελμαρ. Εφιάλτης! δεν θελω ουτε να τα σκέφτομαι!
cobra23 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 23 λεπτά πριν, bkran είπε Είχα το Focus του 2014, 1.0 125 και μετά πήρα το 2008 μετά το facelift όμως, του 21 πετρέλαιο. Πιστεύω πλέον ότι το Focus ήταν lemon car, είχα πολλά προβλήματα με το κύκλωμα ψυξης, πλήρωσα σε 4 χρόνια και 40000 χλμ 2000 ευρώ σε βλάβες, εκτός από τα προγραμματισμένα service / αναλώσιμα. Για το 2008 δεν έχω να πω πολλά, δεν έχει βγάλει ζημιές, δεν καίει καθώς είναι πετρέλαιο και φυσικά έχει χειρότερη οδική συμπεριφορά / πάτημα στο δρόμο από το Focus καθότι suv. Με το Focus πάντως έκαιγα 8,5 με 9 στα 100 μέσα πόλη και 7 με 7,5 εκτός. Γενικά δεν μου άρεσε το μοτέρ, πολύ κούφιο χαμηλά και όλη την ώρα κατέβαζα πρώτη μέσα στην πόλη. Ψηλά είχε δύναμη να κάνει και προσπεράσεις και να κινηθεί άνετα εθνική με 120-140, ακόμα και με 4 άτομα και aircon/ πράγματα. Προσωπικά δεν θα έπαιρνα ξανά 1.0 αυτοκίνητο με τέτοιο όγκο/βάρος, δεν θα το προτιμούσα. Το 1.6 ή το 1.5 θα το σκεφτόμουνα, το 1.0 όχι. Καλημέρα φίλε μου και ευχαριστω για την απάντηση.το 2008 που κοιτάω είναι βενζίνη.1.2 110 άλογα.πιστευεις θα καίει?
andreaspA Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, cobra23 είπε Καλημέρα φίλε μου και ευχαριστω για την απάντηση.το 2008 που κοιτάω είναι βενζίνη.1.2 110 άλογα.πιστευεις θα καίει? με 1300κιλα αποβαρο, και αλλα 400-500 κιλα φορτιο απο ανθρωπους και πραγματα, τα 110 αλογα ειναι ελαχιστα. Δεν ειναι αυτα τα κουφάρια για τέτοιους κινητήρες. Εκτός και αν σερνεσαι στον δρόμο και δεν προσπερνας ποτέ. Αποψη μου? 100αλογα στον τόνο για αξιοπρεπή κίνηση σε αυτοκίνητο. 2
korakios Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 16 ώρες πριν, TechnoState είπε Επειδή ΕΧΩ Ford (fiesta ecoboost) και ΕΧΩ Peugeot (3008 1.5 Blue HDI) είναι αξιόπιστα εάν είσαι επιμελής και by the book οδηγός/χρήστης..και το καθένα έχει την χάρη του κ την υπεροχή στα σημεία του. oftopic το συγκεκριμένο peugeot τη γλύτωσε απο την αντλία adblue ?
bkran Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 38 λεπτά πριν, cobra23 είπε Καλημέρα φίλε μου και ευχαριστω για την απάντηση.το 2008 που κοιτάω είναι βενζίνη.1.2 110 άλογα.πιστευεις θα καίει? Δεν έχω εικόνα για το συγκεκριμένο μοτέρ / αυτοκίνητο, φίλος που έχει το 1.2 110 σε 208 μου λέει ότι καίει λίγο αλλά το 208 είναι ποιο ελαφρύ. Λογικά κι αυτό θα παίζει εκεί γύρω στο 8, παίζει ρόλο προφανώς και ο οδηγός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα