Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενημέρωση ούτε εγώ έλαβα, αλλά αν μπω στις παραγγελίες μου, φαίνεται στο "Καταχωρήθηκε" και αν πατήσεις να δεις λεπτομέρειες, σου γράφει ότι ακυρώθηκε.

Τα χρήματα πάντως είναι δεσμευμένα στην κάρτα μου.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, s2117 είπε

Ενημέρωση ούτε εγώ έλαβα, αλλά αν μπω στις παραγγελίες μου, φαίνεται στο "Καταχωρήθηκε" και αν πατήσεις να δεις λεπτομέρειες, σου γράφει ότι ακυρώθηκε.

Τα χρήματα πάντως είναι δεσμευμένα στην κάρτα μου.

ναι έχεις δίκιο ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλα το ιστορικο του Κωτσοβολου στις παραγγελιες ειναι αστα να πανε.

Μπηκα τωρα μεσα στον λογαριασμο μου μια τηλεοραση που την πηρα την εχει ηδη η αδερφη μου γραφει ακυρωθηκε και κατι ακουστικα που τα εχω εδω και μηνες γραφει αναμονη πληρωμης.

Δημοσ.

ρε φίλε μια μέρα βρήκα κι εγώ να αφοσιωθώ στη δουλειά και έχασα υπερπροσφορά. Τόσο καιρό ψάχνω προτζέκτορα 😢 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tonyz21 είπε

ρε φίλε μια μέρα βρήκα κι εγώ να αφοσιωθώ στη δουλειά και έχασα υπερπροσφορά. Τόσο καιρό ψάχνω προτζέκτορα 😢 

Οπότε και ήσουν πιο παραγωγικός σήμερα και θα καταλήξεις να έχεις τα ίδια ακριβώς με αυτούς που ασχολήθηκαν και έκαναν παραγγελία. Sounds like a win to me. 😉

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dim_plo είπε

Οπότε και ήσουν πιο παραγωγικός σήμερα και θα καταλήξεις να έχεις τα ίδια ακριβώς με αυτούς που ασχολήθηκαν και έκαναν παραγγελία. Sounds like a win to me. 😉

Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ πρόλαβα το πρωί και το αγοράσα με κάρτα. Πήρα νωρίτερα να δω τι γίνεται και μου είπε ο υπάλληλος ότι ήταν πολύ λίγα τεμάχια γιατί εκείνος έδωσε το τελευταίο το πρώι.

Μπερδευτήκαμε λίγο όυσν μιλάγαμε για τις τιμές, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που μου είπε εν τέλει.

Edit: εννοείται και η δική μου παραγγελία ήταν άκυρη.

Επεξ/σία από Dark-o-phobia
Δημοσ.

Στον Κωτσόβολο υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν αναφέρομαι σε προσφορές τύπου σημερινού προτζέκτορα ο οποίος θα ήταν μία εξαιρετική αγορά για τις προδιαγραφές του. Αρχές Μαρτίου αποφάσισα να παραγγείλω ένα iphone 14. Ο υπάλληλος μου είπε ότι ενδέχεται να περιμένω έως 20 εργάσιμες μέρες. Έπρεπε να φύγω και να πάω σε όποιο κατάστημα είχει άμεση διαθεσιμότητα (οι τιμές ήταν ίδιες σε όλα τα καταστήματα). Επειδή ήμουν πελάτης για δεκαετίες αποφάσισα να περιμένω. Μετά από 35 ημερολογιακές ημέρες έλαβα μνμ στο viber να παραλάβω το κινητό. Όταν επισκέφθηκα το κατάστημα η υπάλληλος μου είπε ότι ότι δεν το έχουν παραλάβει και θα ενημερωθώ σύντομα για την ημερομηνία παραλαβής. Μετά από μία εβδομάδα έλαβα μνμ ότι ο προμηθευτής τους δεν τους έχει ενημερώσει για την ημερομηνία παραλαβής. Καταλαβαίνετε ότι να εξοργιστώ είναι η μινιμαλ εικόνα. Ακύρωσα την παραγγελία και με ανάγκασαν να πάω ξανά στο κατάστημα με την κάρτα μου για να αφαιρεθεί το ποσό που χρεώθηκα. Αποφάσισα ότι ο Κωτσόβολος δεν υπάρχει πλεόν για εμένα την οικογένεια μου και τους φίλους μου. Έκανα παραγγελία σε γνωστό ιντερνετικό κατάστημα και την άλλη μέρα το παρέλαβα το κινητό και με 80 ευρώ μικρότερο κόστος. Να είστε προσεκτικοί εάν θέλετε να αγοράσετε κάτι από την εν λόγω εταιρία....

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...