BoullyBoy Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Καλησπέρα στην ομάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω στο σπίτι έχω κάνει λογαριασμό στην NOVA πριν απο 5 χρόνια, πέρσι με πήρανε τηλέφωνο πως λήγει το πρόγραμμα μου και αν θέλω να κάνω ανανέωση με μια καλύτερη προσφορά. τους είπα ναι και μετά απο επιβεβαίωση κλείσαμε. Τώρα πλέον λόγου του ότι η NOVA δεν μου δίνει 200mbps που χρειάζομαι η Cosmote μου έδωσε μια καλή προσφορά που θέλω να πάω. Στο κατάστημα της NOVA που ρώτησα μου είπαν πως και χωρίς να έχω υπογράψει συμβόλαιο ακόμα και με επιβεβαίωση στο τηλέφωνο μετράνε τα 2 χρόνια και πως θα πρέπει να πληρώσω ρήτρα περίπου 120 ευρώ. Παλιά ήξερα πως με τηλεφωνική επιβεβαίωση μπορώ να αποχωρίσω όποτε θέλω αλλα πλέον δεν ξέρω τη γίνεται μετά απο τα COVID και της ανανεώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, BoullyBoy είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω στο σπίτι έχω κάνει λογαριασμό στην NOVA πριν απο 5 χρόνια, πέρσι με πήρανε τηλέφωνο πως λήγει το πρόγραμμα μου και αν θέλω να κάνω ανανέωση με μια καλύτερη προσφορά. τους είπα ναι και μετά απο επιβεβαίωση κλείσαμε. Τώρα πλέον λόγου του ότι η NOVA δεν μου δίνει 200mbps που χρειάζομαι η Cosmote μου έδωσε μια καλή προσφορά που θέλω να πάω. Στο κατάστημα της NOVA που ρώτησα μου είπαν πως και χωρίς να έχω υπογράψει συμβόλαιο ακόμα και με επιβεβαίωση στο τηλέφωνο μετράνε τα 2 χρόνια και πως θα πρέπει να πληρώσω ρήτρα περίπου 120 ευρώ. Παλιά ήξερα πως με τηλεφωνική επιβεβαίωση μπορώ να αποχωρίσω όποτε θέλω αλλα πλέον δεν ξέρω τη γίνεται μετά απο τα COVID και της ανανεώσεις. πες τους να σου τα δωσει η cosmote για να τα πληρωσεις αφου σε θελουν και αυτοι τοσο πολυ, το εχω ζητησει παλαιοτερα και τα δινουν, μπορει να σου πουν στην αρχη μα δεν χρειαζεται να πληρωσετε το προστιμο κτλ αλλα το ξεπερνας ευκολα αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BoullyBoy Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Γενικά του ενημέρωσα για το πρόστιμο και μου είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απλά μου έκαναν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ πρόταση. Internet εως 200mbps μαζί με 10 ευρώ σε 2 κάρτες εμένα και την σύζυγο και 1000 λεπτά προς όλους κάθε μήνα για τα 2 χρόνια. Μετά σε ακόμα 3 νούμερα επιλογής μου 2 GB ίντερνετ κάθε μήνα για την πρώτη εβδομάδα και απεριόριστη ομιλία μεταξύ τα 5 νούμερα. Ολα αυτά με 32,90 ευρώ. Απλά οι λόγοι που φεύγω απο την NOVA είναι επειδή δεν έχουν 200mbps και δεν μου δίνουν τους κωδικούς VOIP γιατί έχω FritzBox. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2023 από BoullyBoy 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα