kostasbm Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 είναι κάτι συνιθισμενο τα τερματικά τους να κολλάνε η να χαλάνε...στις συρόμενες κυρίως..... επρεπε ηδη να έχεις φωνάξει το τεχνικό να στο φτιάξει όπως σου είπαν ποιο πανω το manual δεν ειναι για τη βιβλιοθηκη...θελει λιγο μελετη....οσο και αν μας ενοχλει 1
energy52 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Σημερα βρισκω χρονο να γραψω, καλημερα! Τελικα η εταιρεια που ειπε ο φιλος στην αρχη του θεματος https://www.profelmnet.com/gr/ δεν ειναι η κατασκευαστρια της πλακετας! Μιλησα με το παλικαρι στο viber (οντως εξυπηρετικοτατος!!!) και με φωτο -βιντεο μου ειπε πως ισως ειναι ο πυκνωτης... (αλλαζει ευκολα, 12,5 mf) .Φυσικα δεν μπορουσε να με βοηθησει παραπερα.. Ομως ψαχνοντας βρηκα τον κατασκευαστη και ειναι η Autotech https://www.autotech.gr/ . Μιλησα με το τεχνικο τμημα και μετα την περιγραφη του προβληματος μου ειπε στα σιγουρα πως ειναι ειναι ο αισθητηρας υπερυθρων!! Διαβαζει εμποδιο και δεν αφηνει την πορτα να κλεισει. Κι εγω ρωταω..Τρια χρονια τωρα ξαφνικα διαβαζει εμποδιο;;;; Ανοιξα την πλακετα και μου ¨εδειξε¨ σε ποιο σημειο συνδεεται ο αισθητηρας και μολις το ξανακανει να τον αποσυνδεσω και να γεφυρωσω τις επαφες του ωστε να βγει off.. Eγω ομως αμφιβαλλω..και γιατι οταν τελικα παιρνει εντολη να κλεισει, σταματα στη μεση;; Οταν ο αισθητηρας διαβαζει εμποδιο, τοτε η πορτα οχι μονο σταματα, αλλα ανοιγει παλι..Το δοκιμασα δυο φορες χθες, γιατι τωρα δουλευει κανονικα! Τουλαχιστον δουλευει manual και δεν αγχωνομαι αλλωστε μονο εγω μπαινοβγαινω. Τι να πω σιγουρα θα το ξανακανει και βλεπουμε, αλλιως πρεπει να φερω τεχνικο που παιζει να μην διαπιστωσει τιποτα τωρα.. Eυχαριστω για τις απαντησεις! 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, energy52 είπε Σημερα βρισκω χρονο να γραψω, καλημερα! Τελικα η εταιρεια που ειπε ο φιλος στην αρχη του θεματος https://www.profelmnet.com/gr/ δεν ειναι η κατασκευαστρια της πλακετας! Μιλησα με το παλικαρι στο viber (οντως εξυπηρετικοτατος!!!) και με φωτο -βιντεο μου ειπε πως ισως ειναι ο πυκνωτης... (αλλαζει ευκολα, 12,5 mf) .Φυσικα δεν μπορουσε να με βοηθησει παραπερα.. Ομως ψαχνοντας βρηκα τον κατασκευαστη και ειναι η Autotech https://www.autotech.gr/ . Μιλησα με το τεχνικο τμημα και μετα την περιγραφη του προβληματος μου ειπε στα σιγουρα πως ειναι ειναι ο αισθητηρας υπερυθρων!! Διαβαζει εμποδιο και δεν αφηνει την πορτα να κλεισει. Κι εγω ρωταω..Τρια χρονια τωρα ξαφνικα διαβαζει εμποδιο;;;; Ανοιξα την πλακετα και μου ¨εδειξε¨ σε ποιο σημειο συνδεεται ο αισθητηρας και μολις το ξανακανει να τον αποσυνδεσω και να γεφυρωσω τις επαφες του ωστε να βγει off.. Eγω ομως αμφιβαλλω..και γιατι οταν τελικα παιρνει εντολη να κλεισει, σταματα στη μεση;; Οταν ο αισθητηρας διαβαζει εμποδιο, τοτε η πορτα οχι μονο σταματα, αλλα ανοιγει παλι..Το δοκιμασα δυο φορες χθες, γιατι τωρα δουλευει κανονικα! Τουλαχιστον δουλευει manual και δεν αγχωνομαι αλλωστε μονο εγω μπαινοβγαινω. Τι να πω σιγουρα θα το ξανακανει και βλεπουμε, αλλιως πρεπει να φερω τεχνικο που παιζει να μην διαπιστωσει τιποτα τωρα.. Eυχαριστω για τις απαντησεις! Ναι μπορεί να είναι λερωμένος ή να έχει ιστούς απο αράχνες.Τον καθάρισες;
energy52 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ναι μπορεί να είναι λερωμένος ή να έχει ιστούς απο αράχνες.Τον καθάρισες; E ναι εννοειται! 1
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 55 minutes ago, energy52 said: Σημερα βρισκω χρονο να γραψω, καλημερα! Τελικα η εταιρεια που ειπε ο φιλος στην αρχη του θεματος https://www.profelmnet.com/gr/ δεν ειναι η κατασκευαστρια της πλακετας! Μιλησα με το παλικαρι στο viber (οντως εξυπηρετικοτατος!!!) και με φωτο -βιντεο μου ειπε πως ισως ειναι ο πυκνωτης... (αλλαζει ευκολα, 12,5 mf) .Φυσικα δεν μπορουσε να με βοηθησει παραπερα.. Ομως ψαχνοντας βρηκα τον κατασκευαστη και ειναι η Autotech https://www.autotech.gr/ . Μιλησα με το τεχνικο τμημα και μετα την περιγραφη του προβληματος μου ειπε στα σιγουρα πως ειναι ειναι ο αισθητηρας υπερυθρων!! Διαβαζει εμποδιο και δεν αφηνει την πορτα να κλεισει. Κι εγω ρωταω..Τρια χρονια τωρα ξαφνικα διαβαζει εμποδιο;;;; Ανοιξα την πλακετα και μου ¨εδειξε¨ σε ποιο σημειο συνδεεται ο αισθητηρας και μολις το ξανακανει να τον αποσυνδεσω και να γεφυρωσω τις επαφες του ωστε να βγει off.. Eγω ομως αμφιβαλλω..και γιατι οταν τελικα παιρνει εντολη να κλεισει, σταματα στη μεση;; Οταν ο αισθητηρας διαβαζει εμποδιο, τοτε η πορτα οχι μονο σταματα, αλλα ανοιγει παλι..Το δοκιμασα δυο φορες χθες, γιατι τωρα δουλευει κανονικα! Τουλαχιστον δουλευει manual και δεν αγχωνομαι αλλωστε μονο εγω μπαινοβγαινω. Τι να πω σιγουρα θα το ξανακανει και βλεπουμε, αλλιως πρεπει να φερω τεχνικο που παιζει να μην διαπιστωσει τιποτα τωρα.. Eυχαριστω για τις απαντησεις! Έτσι για την ιστορία αυτό στα bold (δλδ ότι η πόρτα χωρίς λόγο σταματά στη μέση) δεν το είχες ξαναγράψει, και είναι περιγραφή τρίτης δυσλειτουργίας του συστήματος. Είτε έπαθε μαζεμένες 3 διαφορετικές βλάβες, είτε οι περιγραφές σου δεν είναι και τόσο ακριβείς.
Ducatista Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Είτε οι μηχανισμοί θέλουν κλωτσιές και πέταμα όπως οι δικές μου.. έχω 2 πόρτες κολλάνε και οι 2 μια ανοίγουν με την μια μια όχι έχω αλλάξει πλακέτα στην μια στην άλλη κάνει ακριβώς τα ίδια και δεν ξέρω ποιος ασχολείται με αυτά να τα τσεκαρει γιατί οριακά είμαι να τα σπάσω
ΠάρηςΓ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Πάντως και εμένα χαλασε η πλακέτα autotech. Έβαλα άλλη και είμαι οκ. Σκεφτόμουν για άλλο πιο αξιόπιστο μοτερ με καλύτερη πλακέτα πχ nice
haris_216 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Παλιό το post που θα αναφερθώ αλλά μια που ξαναβγήκε το νήμα στην επιφάνεια είπα να μην το αφήσω έτσι. Αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω, ότι δηλαδή φταίνε τα υπέρυθρα "ματάκια", μπορεί όντως να συμβαίνει (μου έχει συμβεί, με πινακοδιακόπτη της autotech). Και προφανώς η "εύκολη" λύση είναι να τα αποσυνδέσεις. Είναι όμως λάθος. Μπορεί να λύσεις το πρόβλημα που υπάρχει αλλά τα υπέρυθρα βρίσκονται εκεί για κάποιο λόγο. Για θέμα ασφάλειας. Για να σταματούν την κίνηση (κλείσιμο) της πόρτας όταν υπάρχει εμπόδιο (παιδάκι, σκυλάκι, γατάκι, αυτοκίνητο, κλπ). Συνεπώς ακύρωση αυτού του function εγκυμονεί κινδύνους, ειδικά αν περάσει καιρός και ξεχάσουμε ότι δεν υπάρχει αυτή η προστασία. Ή αν την πόρτα τη χρησιμοποιούν πολλοί που μπορεί να μην δίνουν τόση σημασία, καθώς μπορεί να γίνει από ζημιά (πχ η πόρτα/ρολό να κλείσει πάνω στο αυτοκίνητο) ή ακόμα και ατύχημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα