Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το TP-LINK TL-WN722N και μπορώ να πω πως δεν κάνει καθόλου αποσυνδέσεις κατά τη χρήση ωστόσο με έχει κουράσει πολύ το ότι κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή και ενώ η επιφάνεια εργασίας έχει φορτώσει, κάνει 2-3 λεπτά για να στρώσει και πρέπει να το κάνω unplug/plug πολλές φορές για να στρώσει. Στην αρχή δεν έχω internet, στα επόμενα δευτερόλεπτα έρχεται αλλά μετά αποσυνδέεται πάλι, μετά ξανάερχεται και όλο αυτό συνεχίζεται για 2-3 λεπτά και πολλές φορές μάλιστα πρέπει να το κάνω unplug.

Να πάω σε άλλο wifi adapter ή να πάω σε PCI κάρτα?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, atypicalcoder είπε

ή να πάω σε PCI κάρτα?

Δώσε ένα 30άρι (ή κάτι παραπάνω αν χρειάζεσαι wifi6) να βρείς την ηρεμία σου και άστα τα στικάκια

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 31/05/2023 at 02:16, atypicalcoder said:

Έχω το TP-LINK TL-WN722N και μπορώ να πω πως δεν κάνει καθόλου αποσυνδέσεις κατά τη χρήση ωστόσο με έχει κουράσει πολύ το ότι κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή και ενώ η επιφάνεια εργασίας έχει φορτώσει, κάνει 2-3 λεπτά για να στρώσει και πρέπει να το κάνω unplug/plug πολλές φορές για να στρώσει. Στην αρχή δεν έχω internet, στα επόμενα δευτερόλεπτα έρχεται αλλά μετά αποσυνδέεται πάλι, μετά ξανάερχεται και όλο αυτό συνεχίζεται για 2-3 λεπτά και πολλές φορές μάλιστα πρέπει να το κάνω unplug.

Να πάω σε άλλο wifi adapter ή να πάω σε PCI κάρτα?

αν μπορεις να βαλεις pci express ειναι καλυτερα.αλλα και usb Να πας πηγαινε σε κατι καλο και οχι σε tp link.δεν ειναι καν dual band το συγκεκριμενο. μπορεις να δεις και για αλλους drivers αλλα δεν αξιζει καν να ασχοληθεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...