Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, history είπε

https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/276503-nb-hp-15s-fq2011nv-i3-1115g4-4-256

Στα 379 από 719....Δεν ξέρω αν είναι προσφορά λόγω πλασματικής αρχικής τιμής 

Προσφορά είναι μόνο για συγκεκριμένο κοινό που ψωνίζει από μαγαζιά όπως ο Κωτσόβολος και το Πλαίσιο για συγκεκριμένο λόγο. 

Δόσεις χωρίς πιστωτικη. 

Δημοσ.

Σε σχέση με το laptop του Γερμανού δεν είναι προσφορά, υστερεί και σε οθόνη και σε επεξεργαστή.

• Like 2
Δημοσ.

Εννοείται ότι η αρχική τιμή είναι μουφα, κάπου εκεί είναι η πραγματική τιμή του. Και εννοείται ότι με αυτά τα λεφτα βρίσκεις καλύτερο. Του Γερμανου είναι πιο vfm... 

• Moderators
Δημοσ.

398 ιστορικο χαμηλο βλεπω στο σκρουτζ το οποιο δεν εχεις βαλει, 479 σημερα αλλα και τους τελευταιους 8 μηνες.

Τυπικα λοιπον αν δουμε ιστορικο τιμων και τιμη σημερα, ειναι  προσφορα.

https://www.skroutz.gr/s/32264279/HP-15s-fq2006nv-15-6-FHD-i3-1115G4-4GB-256GB-SSD-W10-S-US-Keyboard.html

τα w10 γινονται δωρεαν update σε windows 11 αν δεν κανω λαθος, οποτε αυτο πρεπει να ειναι το μοντελο.

Δημοσ.
8 hours ago, matrixxx said:

τα w10 γινονται δωρεαν update σε windows 11 αν δεν κανω λαθος, οποτε αυτο πρεπει να ειναι το μοντελο.

οσο ξερω ναι ολα τα 10 αρια μπορουν να γινουν 11αρια free

Δημοσ.
6 ώρες πριν, poulinos είπε

οσο ξερω ναι ολα τα 10 αρια μπορουν να γινουν 11αρια free

Το "όλα τα 10αρια" είναι λίγο σχετικό. Εντάξει 2023 έχουμε, απλά επειδή τα 11αρια έχουν κάποιες συγκεκριμένες απαιτήσεις υλικού, έχω πχ λαπτοπ που όλα τα σημεία στην checklist της αναβάθμισης είναι τικαρισμενα εκτός από τον επεξεργαστή, που ενώ από πλευράς χαρακτηριστικών/επιδόσεων εννοείται δεν έχει θέμα, παρόλα αυτά "ενοχλεί" τα 11αρια ότι είναι 7ης γενιάς intel core και τα 11αρια θελουν να είναι από 8ης και μετά 🤦🤦

Υπάρχει βέβαια από ό,τι έχω διαβάσει και work-around, αλλά επειδή δοκίμασα ήδη τα 11αρια σε άλλη συσκευή δεν τρελαίνομαι κιόλας... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tonyz21 είπε

Ξέρεις αν παίρνει αναβάθμιση στη Ram ή αν είναι κολλημένη; 

https://eu.crucial.com/compatible-upgrade-for/lenovo/lenovo-v15-g3-iap

Μακρυά από Lenovo V Series! Εντελώς σαβουρο-κατασκευές!

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
On 01/06/2023 at 07:06, giorginho said:

Το "όλα τα 10αρια" είναι λίγο σχετικό. Εντάξει 2023 έχουμε, απλά επειδή τα 11αρια έχουν κάποιες συγκεκριμένες απαιτήσεις υλικού, έχω πχ λαπτοπ που όλα τα σημεία στην checklist της αναβάθμισης είναι τικαρισμενα εκτός από τον επεξεργαστή, που ενώ από πλευράς χαρακτηριστικών/επιδόσεων εννοείται δεν έχει θέμα, παρόλα αυτά "ενοχλεί" τα 11αρια ότι είναι 7ης γενιάς intel core και τα 11αρια θελουν να είναι από 8ης και μετά 🤦🤦

Υπάρχει βέβαια από ό,τι έχω διαβάσει και work-around, αλλά επειδή δοκίμασα ήδη τα 11αρια σε άλλη συσκευή δεν τρελαίνομαι κιόλας...ει

ναι εννοειται οτι για full compatibility πρεπει να τηρεις καποια χ τεχνικα χαρακτηριστικα.οχι οτι χωρις αυτα δεν θα παιξει . δυστυχως αυτο που ειπες.σε επιδοσεις μπορει να πεταει αλλα αμα δεν το εχουν ως suppported τοτε μενεις απεξω.σε δικο μου απο 10 τα εκανα 11 και ολα οκ.Hp envy

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...