achillesgr Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Kαλησπέρα συμφορουμίτες... θα ήθελα να αναφέρω κάτι που με στενοχώρησε πολύ.Έκανα αλλαγή προγράμματος σταθερής cosmote ωστε να έχω απεριόριστα λεπτά προς κινητά.Ελέγχω τη χρήση των κλήσεων μέσω του app.Λοιπόν στο app έδειχνε οτι πέρασε η αλλαγή του προγράμματος και έχω απεριόριστα λεπτά προς κινητά ενώ στην πραγματικότητα η αλλαγή έγινε πολλές μέρες αργότερα-με συνέπεια να χρεωθώ το ποσό των κλήσεων.Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μου είπαν οτι η αλλαγή του προγράμματος περνάει οταν γίνει ο επόμενος λογαριασμός.Ξέρω οτι δεν έχω πολλές πιθανόητες να βγάλω άκρη αλλά θα γίνει καταγγελία στα social και στο ινστιτούτο καταναλωτή απλά για να μην την πατήσει κανείς.Προσωπικά το θεωρώ μεγάλο φάουλ να δείχνει στην εφαρμογή οτι έχω απεριόριστα ενώ δεν έχω στην πραγματικότητα.
Engimek Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ξαναπάρε τηλέφωνο και ζήτα να σου κάνουν τουλαχιστον έκπτωση γιατί εν μέρει ήταν δικό τους λάθος. Όταν γίνεται τετοια "παγαποντιά" και είναι και η πρώτη φορά που σου συμβαίνει πάντα κάνει η Cosmote κάποιο συμβιβασμό-εκπτωση. Και να σου πούνε όχι πάρε τηλέφωνο και πάλι. Μην τους αφήσεις έτσι. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2023 από Engimek
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα