Tambas91 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Σιγά μην έπρεπε να βγάλει και 200fps σε 4K ultra το συγκεκριμένο παιχνιδι με 4090 γιατί...έτσι. Current gen παιχνίδι είναι με δυνατό οπτικό τομέα. Λογικό και αναμενόμενο σε ultra και ειδικά σε υψηλότερες αναλύσεις να έχει αυξημένες απαιτήσεις. Δεν το κάνει unoptimized αυτό το πράγμα, μην διαβάζουμε ότι να ναι. καλά άκρη δε θα βγει οποτε κομπλέ ότι πεις... το ps5 με video του digital foundry έχει καλύτερο τελικό αποτέλεσμα από το pc και η 4090 βγάζει τα ίδια fps... όλα τα υπόλοιπα είναι ναχαμε να λέγαμε
Fulgore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Ακρη δεν θα βγει γιατί είσαι λάθος συμφορουμίτη και επιμένεις Το ότι η 4090 είναι δυνατή κάρτα(που όντως είναι), δεν σημαίνει ότι ότι καινούργιο ΑΑΑ παιχνίδι βγαίνει θα πρέπει να τρέχει σε 4Κ Ultra με 130+fps γιατί έτσι, χωρις dlss κλπ. Ούτε εγώ είδα τον Alex του Digital FOundry που έχει σύστημα με 4090, να λέει κάτι τέτοιο ή να ζητάει κάτι τέτοιο.
Tambas91 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 8 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ακρη δεν θα βγει γιατί είσαι λάθος συμφορουμίτη και επιμένεις το ξέρω πάλι καλά που είσαι εδώ να μας διορθώνεις Spoiler με τις ειρωνείες σου πάντως ακόμα και λάθος να ήμουν σοβαρά δε θα σε έπαιρνα πάμε παρακάτω
Fulgore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Προφανώς δεν είσαι λάθος συμφορουμίτη. Εχεις δίκιο, η 4090 ειναι αρκετά δυνατότερη του Ps5, έπρεπε να βγάζει 200fps σε 4Κ ultra χωρις Dlss γιατί...έτσι. Να με συγχωράς που δεν πήρα στα σοβαρά το παραπάνω.
Tambas91 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε Το PS5 δεν πιάνει native 4K ούτε όταν κοιτάς τον ουρανό και έχει και ψεύτικο RT, δεν έχει όλα τα effects. ρε συ Γιάννη ναι δε πιάνει native 4k ok, έστω και με upscale έχει καλύτερο αποτέλεσμα η έκδοση του ps5 από το pc... το ps5 πάλι σύμφωνα με το digital foundry σε rt έχει ιπποδύναμη κάρτας 2060 και μιλάμε για ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε πριν 2 χρονια οποτε ναι θα έπρεπε να τρέχει native 120+ απλά έχουμε φάει όλη αυτή τη σαβούρα και αυτό φαίνεται normal... τώρα μερικοί διαφωνούν για να διαφωνήσουν αυτό κάνουν πάντα θα τρώνε ignore και τέλος
Arkin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Για να συγκρινουμε παντως ps5 με pc θα πρεπει να βαλουμε ακριβως ρυθμισεις αναλυσης και γραφικων στο pc με αυτες του ps5 και να δουμε πως τρεχει και στα 2. Μονο ετσι θα βγει ακρη. Προφανως δεν ειναι σωστο να τα βαζουμε ολα max στο pc και να κανουμε συγκρισεις γιατι μπορει μια απο τις ρυθμισεις πχ στο ultra στο pc να γονατιζει καθε καρτα χωρις λογο.
Tambas91 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Για να συγκρινουμε παντως ps5 με pc θα πρεπει να βαλουμε ακριβως ρυθμισεις αναλυσης και γραφικων στο pc με αυτες του ps5 και να δουμε πως τρεχει και στα 2. Μονο ετσι θα βγει ακρη. Προφανως δεν ειναι σωστο να τα βαζουμε ολα max στο pc και να κανουμε συγκρισεις γιατι μπορει μια απο τις ρυθμισεις πχ στο ultra στο pc να γονατιζει καθε καρτα χωρις λογο. σωστός αλλά με όλα δεξιά το pc έχει χειρότερη εικόνα... αν το έβλεπα και ήταν μέρα με τη νύχτα με το ps5 προφανώς δε θα έκανα το αρχικό σχόλιο
Arkin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, Tambas91 είπε σωστός αλλά με όλα δεξιά το pc έχει χειρότερη εικόνα... αν το έβλεπα και ήταν μέρα με τη νύχτα με το ps5 προφανώς δε θα έκανα το αρχικό σχόλιο Οντως εχει χειροτερη εικονα με το τελευταιο patch? Γιατι ειδα διορθωσαν τα πιο σημαντικα θεματα που υπηρχαν με καποια textures και καποια θεματα με το ray tracing. Το review απο DF ειναι με το αρχικο release και οχι με τα 2 patch που βγηκαν. 1
Tambas91 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Οντως εχει χειροτερη εικονα με το τελευταιο patch? Γιατι ειδα διορθωσαν τα πιο σημαντικα θεματα που υπηρχαν με καποια textures και καποια θεματα με το ray tracing. Το review απο DF ειναι με το αρχικο release και οχι με τα 2 patch που βγηκαν. δεν έχω τεστάρει, έστω όμως ότι τα διόρθωσαν και είναι ίδιο... πάλι δε βγαίνουν τα νούμερα, τα specs είναι χάος η 4090 θα έπρεπε να το μασουλάει το game και αυτά τα νούμερα θα έπρεπε να τα βγάζει η 4070ti ξέρω γω
optimus prime Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 7 minutes ago, Tambas91 said: σωστός αλλά με όλα δεξιά το pc έχει χειρότερη εικόνα... αν το έβλεπα και ήταν μέρα με τη νύχτα με το ps5 προφανώς δε θα έκανα το αρχικό σχόλιο Κατσε ρε αδερφε γιατι βλεπω οτι εισαι πολυ πεπεισμενος. Εχεις και τις 2 εκδοσεις και πιστευεις οτι αυτη του pc ειναι χειροτερη?
Arkin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε δεν έχω τεστάρει, έστω όμως ότι τα διόρθωσαν και είναι ίδιο... πάλι δε βγαίνουν τα νούμερα, τα specs είναι χάος η 4090 θα έπρεπε να το μασουλάει το game και αυτά τα νούμερα θα έπρεπε να τα βγάζει η 4070ti ξέρω γω Δεν ξερω εγω βλεπω πολυ δυνατο performance παρεα με dlss 2+fg. 170+fps που σημαινει 100-120 για την 4070ti στα max settings στα 3440x1440. Και σιγουρα θα παρει performance patches τον επομενο καιρο. Ποσο πιο πανω να δωσει? Πανε στο 17.30 και μετα Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2023 από Arkin
Tambas91 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, optimus prime είπε Κατσε ρε αδερφε γιατι βλεπω οτι εισαι πολυ πεπεισμενος. Εχεις και τις 2 εκδοσεις και πιστευεις οτι αυτη του pc ειναι χειροτερη? δεν έχω ps5... το digital foundry έχει κάνει λεπτομερέστατη ανάλυση θα την βρείς στο youtube 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Δεν ξερω εγω βλεπω πολυ δυνατο performance παρεα με dlss 2+fg ρε συ τώρα άμα είναι να μπλέξουμε μέσα fg και dlss αυτό έλειπε να έτρεχε με 60
Arkin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, Tambas91 είπε δεν έχω ps5... το digital foundry έχει κάνει λεπτομερέστατη ανάλυση θα την βρείς στο youtube ρε συ τώρα άμα είναι να μπλέξουμε μέσα fg και dlss αυτό έλειπε να έτρεχε με 60 Μα για αυτο μπαινουν αυτες οι τεχνολογιες. Γιατι να μην εχεις ενεργα dlss quality και fg και να παρεις κοντα 100fps πανω με ιδια ποιοτητα εικονας? Δεν υπαρχει λογος να εχεις κλειστες τετοιες τεχνολογιες στα νεα παιχνιδια ειναι free performance κυριολεκτικα. Το native απο οτι φαινεται θα το ξεχασουμε ηδη το εχουμε ξεχασει εδω και μηνες με οτι νεο βγαινει αλλα και το fg θα γινει must οσο περναει ο καιρος.
optimus prime Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Tambas91 said: δεν έχω ps5... το digital foundry έχει κάνει λεπτομερέστατη ανάλυση θα την βρείς στο youtube Επειδη εγω εχω και οση ωρα κονταροχτυπιοσασταν ειχα βαλει το Ratchet στο ενα το pc και παραλληλα στο ps5 στην tv μου. Δεν βλεπω σε καποιον τομεα να ειναι καλυτερη αυτη του ps5 παρα μονο στα transitions που κανει οταν περναει καποια rifts. Στα οποια στο Pc θα μου κανει stutter καμμια φορα ενω στο ps5 περναει μεσα απο αυτα seamless. O Bataglia οταν εκανε το βιντεο ηταν μπαγκαρισμενο το ανισοτροπικο και δεν του φορτωνανε τα textures για καποιο λογο. Οπως υπηρχε και για ολους το προβλημα με τα rt reflections που ανεφερε το οποιο το ειδα και εγω με τα ματια μου οταν το εβαλα για πρωτη φορα στο pc... Τωρα το παιχνιδι εχει παρει patch και ολα εχουν ερθει οπως πρεπει να ειναι σχεδον. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2023 από optimus prime
Tambas91 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 13 λεπτά πριν, Arkin είπε Μα για αυτο μπαινουν αυτες οι τεχνολογιες. Γιατι να μην εχεις ενεργα dlss quality και fg και να παρεις κοντα 100fps πανω με ιδια ποιοτητα εικονας? Δεν υπαρχει λογος να εχεις κλειστες τετοιες τεχνολογιες στα νεα παιχνιδια ειναι free performance κυριολεκτικα. Το native απο οτι φαινεται θα το ξεχασουμε ηδη το εχουμε ξεχασει εδω και μηνες με οτι νεο βγαινει αλλα και το fg θα γινει must οσο περναει ο καιρος. αν είχε και το ps5 fg και καλο upscale τύπου dlss θα το έτρεχε και αυτό με καλύτερα fps λογικό δεν είναι? 4 λεπτά πριν, optimus prime είπε Επειδη εγω εχω και οση ωρα κονταροχτυπιοσασταν ειχα βαλει το Ratchet στο ενα το pc και παραλληλα στο ps5 στην tv μου. Δεν βλεπω σε καποιον τομεα να ειναι καλυτερη αυτη του ps5 παρα μονο στα transitions που κανει οταν περναει καποια rifts. Στα οποια στο Pc θα μου κανει stutter καμμια φορα ενω στο ps5 περναει μεσα απο αυτα seamless. O Bataglia οταν εκανε το βιντεο ηταν μπαγκαρισμενο το αντισοτροπικο και δεν του φορτωνανε τα textures για καποιο λογο. Οπως υπηρχε και για ολους το προβλημα με τα rt reflections που ανεφερε το οποιο το ειδα και εγω με τα ματια μου οταν το εβαλα για πρωτη φορα στο pc... Τωρα το παιχνιδι εχει παρει patch και ολα εχουν ερθει οπως πρεπει να ειναι σχεδον. είναι λεπτομέριες μικρές βέβαια αλλά πολλές, τώρα για να τις παρατηρήσεις θα πρέπει να κάθεσαι με pause και 300x zoom δεν λέω ότι είναι κάτι τραγικό αλλά και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα