Προς το περιεχόμενο

Ratchet & Clank: Rift Apart [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε 3080ti, σχεδόν την γεμίζει την vram σε 1440p όλα ανοιχτά DLAA + dynamic resolution, αλλά δεν είδα κάποιο θέμα, είναι βαρύ γενικά αλλά παίζει καλά, με κάποιο stuttering, αλλά όχι σε σημείο να είναι κουραστικό, όσο έπαιξα δεν με πείραξε κάτι, να πω να περιμένω για patch.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγκαταστάθηκε απόψε πιο πολύ για το eye candy καθώς το είχα λιώσει στο PS5. 

Έπαιξα Prologue για να δω αν έχει θέμα με traversal stuttering στα σημεία που αλλάζει dimensions on rapid fire 😆.

Δεν μου έκανε το παραμικρό, παίζω σε 4Κ με τα παντα ανοιχτά (εκτός από τα κλασσικά annoying effects, vignette, chromatic aberration etc) +DLAA και FG. Τρέχει απροβλημάτιστα στα 90 με 95fps avg με κάποια drops στα 78 temporarily αναλόγως το τι συμβαίνει στην περιοχή που παίζουμε. Tbh, περίμενα ότι θα χρειαζόμουν και DLSS αλλά παιζουμε native on this.

Δεν πρόλαβα να το δω Day One, οπότε το έπαιξα κατευθείαν με το HotFix. I guess λύθηκαν τα θέματα που ανέφερε το DF.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι αναφέρουν ορισμένοι πως με DirectStorage χειροτερεύει το perfomance όσο αφορά τα fps. Δεν μου κολλάει και τόσο αυτό αλλά  δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ο ίδιος μιας που έχω μείνει μόνο με τους nvme να τρέχω games και δεν ψήνομαι να δοκιμάσω να το βάλω στον HDD.  Λένε επίσης πως η μόνη διαφορά που μπορεί να δει κανείς με το DirectStorage ενεργοποιημένο είναι στις πιο μετά περιοχές καθώς παρουσιάζει κάποια μικρά stutters. 

Όσο το είδα φαίνεται πολύ καλό port, αν παρατηρήσω κάτι εδώ είμαστε να τα πούμε.

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ.

Γενικά πάει καλά το παιχνίδι,αρκετά σμουθ εμπειρία.

Δεν έχω φάει ούτε ένα κρας.Το μόνο ότι μου παρουσίασε ένα γνωστό bug που από ότι διάβασα το είχαν αρκετά άτομα στο ps5.

Στο σημείο που πρέπει να κάνεις "override the lockdown" Διάβασα πως αν το κάνεις load save manual στρώνει.

Το θέμα είναι ότι δεν έχω ούτε ένα manual και το αφήνω να κάνει autosave.

Πιθανόν πρέπει να το ξεκινήσω από την αρχή .

Εάν ξέρει κανείς καμια λύση στο παραπάνω θέμα να μου πει.

εκτός και αν είμαι ο μόνος που το έπαθα στο pc

Δημοσ.
1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Γενικά πάει καλά το παιχνίδι,αρκετά σμουθ εμπειρία.

Δεν έχω φάει ούτε ένα κρας.Το μόνο ότι μου παρουσίασε ένα γνωστό bug που από ότι διάβασα το είχαν αρκετά άτομα στο ps5.

Στο σημείο που πρέπει να κάνεις "override the lockdown" Διάβασα πως αν το κάνεις load save manual στρώνει.

Το θέμα είναι ότι δεν έχω ούτε ένα manual και το αφήνω να κάνει autosave.

Πιθανόν πρέπει να το ξεκινήσω από την αρχή .

Εάν ξέρει κανείς καμια λύση στο παραπάνω θέμα να μου πει.

εκτός και αν είμαι ο μόνος που το έπαθα στο pc

Στην Blizar στην πορτα λες και εσυ? (απο οσο βλεπω reddit). Αρχικα βλεπω οτι μαλλον στο ps5, κραταει γενικα τα saves στο menu, απλα load κανει το τελευταιο προφανως. Για τσεκαρε. Μαλλον επρεπε να ειχες μιλησει με μια τυπισσα εκει στο πλαι αν θυμαμαι καλα (μολις προχθες το εκανα και εγω αυτο στο ps5, αλλα δεν ειχα θεμα)

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Στην Blizar στην πορτα λες και εσυ? (απο οσο βλεπω reddit). Αρχικα βλεπω οτι μαλλον στο ps5, κραταει γενικα τα saves στο menu, απλα load κανει το τελευταιο προφανως. Για τσεκαρε. Μαλλον επρεπε να ειχες μιλησει με μια τυπισσα εκει στο πλαι αν θυμαμαι καλα (μολις προχθες το εκανα και εγω αυτο στο ps5, αλλα δεν ειχα θεμα)

Ναι ναι εκεί μίλησα και με την χοντρούλα και συνέχισα παρακάτω.

Με το που φτάνω στο σημείο ,στον υπολογιστή που σου λέει πατα  "Y" και σου λέει ότι οκ μπορείς να συνεχίσεις και ότι έβγαλες τον περιορισμό με το που απομακρυνθείς από το σημείο συνεχίζει να σου δείχνει απόσταση από το y σαν να μην το έχεις πατήσει. Εννοείται ότι και να ξαναπάει δεν κάνει τίποτα όσες φορές και να πατήσεις y.

Μάλλον θα το ξεκινήσω από την αρχή η θα περιμένω κανά πάτς μήπως το διορθώσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ναι ναι εκεί μίλησα και με την χοντρούλα και συνέχισα παρακάτω.

Με το που φτάνω στο σημείο ,στον υπολογιστή που σου λέει πατα  "Y" και σου λέει ότι οκ μπορείς να συνεχίσεις και ότι έβγαλες τον περιορισμό με το που απομακρυνθείς από το σημείο συνεχίζει να σου δείχνει απόσταση από το y σαν να μην το έχεις πατήσει. Εννοείται ότι και να ξαναπάει δεν κάνει τίποτα όσες φορές και να πατήσεις y.

Μάλλον θα το ξεκινήσω από την αρχή η θα περιμένω κανά πάτς μήπως το διορθώσουν.

Στο μενου ειδες τι επιλογες για Loading εχει?

@azazil1190εκανα edit: Αν γυρισεις πισω στο σκαφος και κανεις το επομενο με τον ratchet? (δεν θυμαμαι καθολου αν σε αφηνει να πας πισω), ή ξανα φορτωσεις τον πλανητη

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Στο μενου ειδες τι επιλογες για Loading εχει?

Ναι , στην περίπτωση μου έχει μόνο autosave και manual είχα κάνει ένα στις πολύ αρχές το στορυ.

Έπρεπε να είχα κάνει στον πλανήτη μόλις έφτασα αλλά δεν ήξερα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Ναι , στην περίπτωση μου έχει μόνο autosave και manual είχα κάνει ένα στις πολύ αρχές το στορυ.

Έπρεπε να είχα κάνει στον πλανήτη μόλις έφτασα αλλά δεν ήξερα 

Γενικά μηβ περιορίζεσαι στην αναφορά του προβλήματος μόνο εδώ. Δες official subreddit ή και καμιά ιστοσελίδα insomniac ειδικά αν μπορεί να ανέβει και το save file 

Edit: @azazil1190φαντάζομαι και το load checkpoint δεν βοηθάει, ε? Που σε πάει το load? 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Γενικά μηβ περιορίζεσαι στην αναφορά του προβλήματος μόνο εδώ. Δες official subreddit ή και καμιά ιστοσελίδα insomniac ειδικά αν μπορεί να ανέβει και το save file 

Edit: @azazil1190φαντάζομαι και το load checkpoint δεν βοηθάει, ε? Που σε πάει το load? 

Ότι και να κάνω όπως και να το κάνω δεν... Τα δοκίμασα όλα ,πρέπει να ξεκινήσω το παιχνίδι από την αρχή δεν βλέπω αλλιώς προκοπή.

Παρακάτω το σημείο και ναι έχω πατήσει το y που μου λέει αλλά αυτό στα @@ του 😆

IMG_20230731_211435.jpg

IMG_20230731_211453.jpg

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ότι και να κάνω όπως και να το κάνω δεν... Τα δοκίμασα όλα ,πρέπει να ξεκινήσω το παιχνίδι από την αρχή δεν βλέπω αλλιώς προκοπή.

Ρωταω γιατι μπηκα στο insomniac discord. Στο load που σε βγαζει? Στο μετρησε το σημειο ως checkpoint και ξανα φορτωνει εδω?

Εκανα report και 2 κλιπινγκ (αν λεγονται ετσι), που ειχα την μια μπηκα σε κατι κιβωτια, την αλλη επεσα κατω απο το μαπ

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ρωταω γιατι μπηκα στο insomniac discord. Στο load που σε βγαζει? Στο μετρησε το σημειο ως checkpoint και ξανα φορτωνει εδω?

Εκανα report και 2 κλιπινγκ (αν λεγονται ετσι), που ειχα την μια μπηκα σε κατι κιβωτια, την αλλη επεσα κατω απο το μαπ

Στο λοαντ με βγάζει στο resume ακόμα και load checkpoint ίδια συμπεριφορά.

Εννοείται στο ίδιο σημείο πάω ξαναπαταω το y και ξανά τα ίδια 

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Στο λοαντ με βγάζει στο resume ακόμα και load checkpoint ίδια συμπεριφορά.

Εννοείται στο ίδιο σημείο πάω ξαναπαταω το y και ξανά τα ίδια 

Ναι βρε, ρωταω στο Load checkpoint σε ΠΟΙΟ σημειο σε βγαζει. Το objective παραμενει το ιδιο και σε φορτωνει εκει στον υπολογιστη?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ναι βρε, ρωταω στο Load checkpoint σε ΠΟΙΟ σημειο σε βγαζει. Το objective παραμενει το ιδιο και σε φορτωνει εκει στον υπολογιστη?

Σωστά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...