Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα το μεσημερι το ρουτερ εκανε dc καθε δυο λεπτα..τα crc στο θεο..πηρα τηλεφωνο nova για να δηλωσω βλαβη μου ειπε το παλικαρι οτι θα το στειλει τεχνικο να ερθει στο χωρο μου..Με πηρε τηλεφωνο ο τεχνικος και μου ειπε οτι ολη η περιοχη εχει οξείδωση..και οτι θα γινει καθαρισμος.Ξερει κανενας ποσες μερες θα κανει να λυθει το θεμα;Γιατι και ftth να βαλω μεχρι να γινει η ενεργοποιηση θα με εχουν σε adsl.Περιοχη γκυζη.Μαλλον ηρθε η ωρα να παω ftth απο το ταπεινο adsl που εχω.

Επεξ/σία από panatha1369
Δημοσ.

Όσοι είστε σε περιοχή ffth και έχετε ακόμα γραμμή με χαλκό δεν θα πρέπει να παραπονιέστε καθόλου , ο χαλκός σιγά σιγά φτάνει στην δύση του, και να καθαρίσουν τον χαλκό το πρόβλημα λίγο καιρό μετά θα ξανά εμφανιστεί, να ξυλωσουν τα καλώδια και να περάσουν καινούργια καλώδια από την αρχή ούτε για αστείο, όποιος είναι σε χαλκό  απλά παρακαλά να έχει ταχύτητα όσο ποιο κοντά σε αυτήν που πληρώνει χωρίς προβλήματα και αποσυνδέσεις, και ξεχνάμε την λύση που μας δίνουν οι παροχοι μας,έχεις 50 mbps  πιάνεις 20 mbps με το ζόρι με σφάλματα  και αποσυνδέσεις  βάλε 100 mbps αυτοί απλά θέλουν να πουλήσουν για να έχουν κέρδος, ο πελάτης το μόνο που θα κερδίσει είναι λίγο παραπάνω  ταχύτητα, αν την κερδίσει και αυτήν με περισσότερες αποσυνδέσεις και σφάλματα 

Δημοσ.

Πριν το προβλημα επαιζα 16-18 σε 24αρα..Απλα περιμενω το giga voucher..Σκεψου εχω ftth απο ολους..Ακομα και inalan..εδω και ενα χρονο σχεδον..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Βαλε nova με 26€ 500mpbs νομιζω ειναι υπερ αρκετο

εχω υποδομη vodafone..μαλλον με βλεπω για οτε 300 στα 36

Επεξ/σία από panatha1369
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

εχω υποδομη vodafone..μαλλον με βλεπω για οτε 300 στα 36

Μα παιζει ρολο αυτο; αν δεν εισαι σιγουρος παρε τηλ nova για προσφορα και το ρωτας και αυτο

Δημοσ.

ναι μου το βγαζει στη διαθεσιμότητα στο site της nova μονο μεχρι 200

12 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Μα παιζει ρολο αυτο; αν δεν εισαι σιγουρος παρε τηλ nova για προσφορα και το ρωτας και αυτο

Δημοσ.
Στις 30/5/2023 στις 9:42 ΜΜ, Titos301 είπε

Ρωτάς αν παίζει ρόλο; Παίζει και παραπαίζει.

Η τιμή αυτή αφορά σύνδεση αποκλειστικά από το ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρείας, όπου υπάρχει και όχι από δίκτυα άλλων παρόχων. Το αναφέρει και στην επίσημη ιστοσελίδα, δεν το έχει κρυφό.

• Like 1
Δημοσ.

τα ίδια περιπου μου ειπε και μενα η nova για 24αρα που επιανε 10 και επεσε στα 6,5-7..και οτι για την ωρα δεν μπορουν να κανουν τιποτα και οτι μπορει να χειροτερεψει κι αλλο και μου το κλεισαν στα μουτρα...μονο που δεν στειλαν καν τεχνικο μου ειπαν "καναμε ελεγχο"

Δημοσ.

εμενα το ιδιο βραδυ κατι εκαναν και απο τοτε εχω ελαχιστα crc και ταχυτητα οσο ειχα 15400..εχει κανεις ιδεα ποτυε θα βγει το giga voucher?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γκύζη είμαι και εγω με vodafone ftth και περιμένω inalan μέσα στη βδομαδα να με συνδέσουν (έχει εγκατασταθεί ήδη το τερματικό έξω απο την πολυκατοικία)

Γιατί δεν πας σε inalan; Δεν έχει να κάνει η inalan με voucher από οσο ξερω. 35 ευρώ η εγκατάσταση και 28 η εγγύηση του router.

Επεξ/σία από crownless

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...