Nanoskon Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Καλησπέρα στο φόρουμ, Τώρα τελευταία ο υπολογιστής μου κολλάει λίγο (ανεκτό όμως), στην εκκίνηση των windows αργεί, και στο LOL που παίζει ο αδελφός μου του κολλούσε τόσο που δεν μπορουσε να παίξει.Εγώ πιστευα ότι ήταν θέμα του ssd καθώς όταν τον έφτιαχνα πήγα και πήρα 128gb για κυτίο δίσκο. Αλλά τώρα τελευταία καθώς τον άνοιγα το ασύρματο ποντίκι της logitech δεν δούλευε και έπρεπε να αποσυνδέω αλλά υπέθετα ότι ήταν λόγο μπαταρίας αλλά μόλις το ξανά έβαζα το usb δούλευε κανονικά. Σήμερα όμως μου έκανε το ίδιο με το ενσύρματο πληκτρολόγιο ck104 και δεν μπορούσα να τον απενεργοποιήσω. Και έχω αρχίσει να υποψιάζομαι την motherboard. Αν ξέρει κανένας να βοηθήσει mobo:ds3h b450m. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
nickol-us Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 128gb ssd, μήπως είναι παραγεμισμένος και κολλάει; Πόσα gb έχει ελεύθερα; Γενικά υπάρχουν άπειροι λόγοι για να κολλάει ένα pc. Με τα στοιχεία που δίνεις δεν αποκλείεις και τίποτα. 1
greekfragma Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 1) Φωτογραφίες του κουτιού στο πλάι να φαίνονται τα σωθικά. 2) Σκρινσοτ θερμοκρασιών από hwinfo64 μετά από 10λεπτά παιχνιδιού 3) Πότε έγινε τελευταία φορά καθαρή εγκατάσταση λειτουργικού.
Nanoskon Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, nickol-us είπε 128gb ssd, μήπως είναι παραγεμισμένος και κολλάει; Πόσα gb έχει ελεύθερα; Γενικά υπάρχουν άπειροι λόγοι για να κολλάει ένα pc. Με τα στοιχεία που δίνεις δεν αποκλείεις και τίποτα. Κοίτα δεν έχει πολλά ζήτημα να έχει 5 με 6 ελεύθερα γιαυτό πίστευα και εγώ ότι έφταιγε αυτό.
bonorov Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, Nanoskon είπε Κοίτα δεν έχει πολλά ζήτημα να έχει 5 με 6 ελεύθερα γιαυτό πίστευα και εγώ ότι έφταιγε αυτό. Άδειασε τον να μείνει ένα 20αρι gb ελευθερα και βλέπουμε. Επίσης πρεπει να μας δεις και θερμοκρασίες του συστήματος από hwinfo ή hwmonitor. 2
Nanoskon Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, greekfragma είπε 1) Φωτογραφίες του κουτιού στο πλάι να φαίνονται τα σωθικά. 2) Σκρινσοτ θερμοκρασιών από hwinfo64 μετά από 10λεπτά παιχνιδιού 3) Πότε έγινε τελευταία φορά καθαρή εγκατάσταση λειτουργικού. Γενικός το pc το κρατάω καθαρό. Θερμοκρασίες επειδή το υποψιάστηκα και εγώ αλλά δεν είναι από αυτό εφου max 70 βαθμοί όπου έτσι δούλευε από την μέρα που τον έφτιαξα. Καθαρή εγκατάσταση απο τότε που τον έφτιαξα 😜δλδ Ιούλιο το 2020 Cpu: ryzen 5 2600 Cooler: την μαμά ψήκτρα Mobo: ds3h 450m Gc: gtx 650 ti boost gigabyte Στα έγραψα γιατί για να πάρω φώτο από εκεί δύσκολο Επεξ/σία 31 Μαΐου 2023 από Nanoskon
nickol-us Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, Nanoskon είπε Κοίτα δεν έχει πολλά ζήτημα να έχει 5 με 6 ελεύθερα γιαυτό πίστευα και εγώ ότι έφταιγε αυτό. 5-6gb ελεύθερα σε ssd είναι σίγουρα πρόβλημα. Ξεκινά από εκεί και βλέπεις. Οι δίσκοι πλέον είναι σχεδόν τσάμπα, πάρε ένα και άδειασε όσο μπορείς το δίσκο του συστήματος
Nanoskon Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, nickol-us είπε 5-6gb ελεύθερα σε ssd είναι σίγουρα πρόβλημα. Ξεκινά από εκεί και βλέπεις. Οι δίσκοι πλέον είναι σχεδόν τσάμπα, πάρε ένα και άδειασε όσο μπορείς το δίσκο του συστήματος Αυτό σίγουρα θα το έκανα γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω και κάποιες μεγάλες εφαρμογές που μου χρειάζονται
Chris2756 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Εγω θα κρατουσα τον 128, αν δεν εχει καποιο προβλημα, μονο για το λειτουργικο και θα εβαζα καποιον μεγαλυτερο ssd, για τα υπολοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα