Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. 

Χρειάζομαι την απόδειξη πληρωμής προκειμένου να λάβω την επίδοτηση για αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου. Η απόδειξη που έλαβα ήταν από ταμειακή μηχανή και δυστυχώς μετά από 5 μήνες την έχασα. 

Επικοινώνησα με το μαγαζί και μου είπαν ότι δεν μπορούν να την επανεκδόσουν γιατί η ταμειακή μηχανή δεν κρατάει ιστορικό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να λάβω την απόδειξη ή έστω κάτι άλλο που να έχει ισχύ απόδειξης προκειμένου να λάβω την επιδότηση;

Επεξ/σία από garney
λαθος
Δημοσ.

Απο ταμιακή σωστά σου λένε πως δεν μπορούν,   νομίζω ακόμα πως η επιδότηση θέλει και συγκεκριμένες ημερομηνίες, όποτε και να σου κόβανε μια απόδειξη καινούργια  δεν θα περνούσε

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, garney είπε

Καλησπέρα σας. 

Χρειάζομαι την απόδειξη πληρωμής προκειμένου να λάβω την επίδοτηση για αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου. Η απόδειξη που έλαβα ήταν από ταμειακή μηχανή και δυστυχώς μετά από 5 μήνες την έχασα. 

Επικοινώνησα με το μαγαζί και μου είπαν ότι δεν μπορούν να την επανεκδόσουν γιατί η ταμειακή μηχανή δεν κρατάει ιστορικό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να λάβω την απόδειξη ή έστω κάτι άλλο που να έχει ισχύ απόδειξης προκειμένου να λάβω την επιδότηση;

Αν ήταν απο απλή ταμειακή, όντως μπορεί να μην μπορεί να εκδοθεί.

Αν ήταν μέσω υπολογιστή , μπορεί. 

Επίσης λογικά πλήρωσες μέσω κάρτας. Αυτη η χρέωση έχει λογικά ενημερωθεί στην ΑΑΔΕ.

Σίγουρη απάντηση οπότε μόνο ένας μάχιμος λογιστής μπορεί να σου δώσει.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, sdikr είπε

Απο ταμιακή σωστά σου λένε πως δεν μπορούν,   νομίζω ακόμα πως η επιδότηση θέλει και συγκεκριμένες ημερομηνίες, όποτε και να σου κόβανε μια απόδειξη καινούργια  δεν θα περνούσε

Την αγορά την έκανα μέσω Σκρουτζ. Θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτό το Σκρουτζ; τύπου να μιλήσουν με το κατάστημα και να τους επιβεβαιώσουν ότι όντως τάδε ημερομηνία πλήρωσα τάδε λεφτά για το τάδε και να μου κόψουν αυτοί μια νέα απόδειξη ή έστω μια βεβαίωση ότι πλήρωσα;

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, garney είπε

Την αγορά την έκανα μέσω Σκρουτζ. Θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτό το Σκρουτζ; τύπου να μιλήσουν με το κατάστημα και να τους επιβεβαιώσουν ότι όντως τάδε ημερομηνία πλήρωσα τάδε λεφτά για το τάδε και να μου κόψουν αυτοί μια νέα απόδειξη ή έστω μια βεβαίωση ότι πλήρωσα;

Ολοι θα κόβαμε βεβαιώσεις τότε ;)

Και να σου κόψει μια τέτοια βεβαίωση, μάλλον δεν θα γίνει δεκτή απο το πρόγραμμα

Για να σου κόψει κάποιος νέα απόδειξη σημαίνει πως θα πρέπει να πληρώσει το ΦΠΑ αυτός, δεν μπορεί να κόψει απόδειξη με παλιότερη ημερομηνία, οπότε και πάλι δεν θα γίνει δεκτή απο το πρόγραμμα για τα ηλεκτρικά

Επεξ/σία από sdikr
  • Like 1
Δημοσ.

Καποιες ταμειακές προ ετών τουλάχιστον που ξέρω, κράταγαν αντίγραφο κάθε απόδειξης που κοβόταν σε ξεχωριστό ρόλο. Εάν βρείτε την ημερομηνία και ώρα που κόπηκε παίρνεις ένα αντίγραφο από εκεί. Πήγαινε στο μαγαζί από κοντά θα έλεγα έχεις πιο πολλές πιθανότητες να ασχοληθούν 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, paylidis είπε

Καποιες ταμειακές προ ετών τουλάχιστον που ξέρω, κράταγαν αντίγραφο κάθε απόδειξης που κοβόταν σε ξεχωριστό ρόλο. Εάν βρείτε την ημερομηνία και ώρα που κόπηκε παίρνεις ένα αντίγραφο από εκεί. Πήγαινε στο μαγαζί από κοντά θα έλεγα έχεις πιο πολλές πιθανότητες να ασχοληθούν 

Αυτές οι ταμειακές έχουν αλλάξει εδώ και χρόνια. Και ακόμα και αν υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο, σιγά να μην καθόμουν να ψάξω. 

3 ώρες πριν, garney είπε

Οχι, το πρόγραμμα ζητάει απόδειξη για να αποδείξεις ότι όντως αγόρασες ποδήλατο. Ούτε η επιβεβαίωση παραγγελίας αρκεί. 

Δημοσ.

Η απόδειξη από την ταμειακή δεν αναγράφει όμως το προϊόν που πήρες, παρά μόνον το ποσό.

Είσαι σίγουρος ότι τέτοια απόδειξη θα πέρναγε σαν δικαιολογητικό?

Δημοσ.

Είναι δυνατόν να πλήρωσα με κάρτα και να μην υπάρχει σε κάποιο Pos ή σε κάποιο σύστημα κάτι;;; Είναι δυνατόν να δίνω 1000€ και να μου κόβουν απόδειξη λες και αγοράζω ψωμί από τον φούρνο;

Δημοσ.
33 minutes ago, garney said:

Είναι δυνατόν να πλήρωσα με κάρτα και να μην υπάρχει σε κάποιο Pos ή σε κάποιο σύστημα κάτι;;; Είναι δυνατόν να δίνω 1000€ και να μου κόβουν απόδειξη λες και αγοράζω ψωμί από τον φούρνο;

μάλλον δεν ήταν και κάνα σοβαρό ποδηλατάδικο από εκεί που πήρες το ebike.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, garney είπε

Δεν κρατάει ούτε το Pos Κάποιο ιστορικό απο την στιγμή που κλείνεις πακέτο (συνήθως στο τέλος την ημέρας)

Υπάρχει καταγραφή στον λογαριασμό που δέχεται η επιχείρηση, όπως υπάρχει και στον δικό σου λογαριασμό της κάρτας,  αλλά και πάλι αυτό δεν θα γίνει δεκτό απο το πρόγραμμα.

edit,  μήπως να κάνεις μια ερώτηση και στο πρόγραμμα  το αν υπάρχουν άλλες επιλογές που θα μπορούσες να αποδείξεις την αγορά;

Επεξ/σία από sdikr
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, garney είπε

Είναι δυνατόν να δίνεις 1000€ και να χάνεις την απόδειξη;

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Υπάρχει Ηλεκτρονικό αντίγραφο εκτυπώσεων με αποσπώμενη standard SD κάρτα στη ταμειακή του εκάστοτε πωλητή.

Απλά τη τοποθετεί σε ένα pc βρίσκει το φάκελο με την  ημερομηνία έκδοσης απόδειξης και κάνει επανεκτύπωση. Μόνο δε θα έχει το QR η απόδειξη αλλά τη σήμανση ΠΑΗΨΣ από όσο θυμάμαι... 🙂

Δημοσ.
8 ώρες πριν, sdikr είπε

Δεν κρατάει ούτε το Pos Κάποιο ιστορικό απο την στιγμή που κλείνεις πακέτο (συνήθως στο τέλος την ημέρας)

Υπάρχει καταγραφή στον λογαριασμό που δέχεται η επιχείρηση, όπως υπάρχει και στον δικό σου λογαριασμό της κάρτας,  αλλά και πάλι αυτό δεν θα γίνει δεκτό απο το πρόγραμμα.

edit,  μήπως να κάνεις μια ερώτηση και στο πρόγραμμα  το αν υπάρχουν άλλες επιλογές που θα μπορούσες να αποδείξεις την αγορά;

Δεν υπάρχει. 

7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Είναι δυνατόν να δίνεις 1000€ και να χάνεις την απόδειξη;

Ναι γιατί; Πρώτη φορά σε μαγαζί δε μπορούν να βγάλουν αντίγραφο απόδειξης. Να μυρίσω τα νύχια μου ότι είναι καρτσαπλιάδες;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, garney είπε

Δεν υπάρχει. 

Ναι γιατί; Πρώτη φορά σε μαγαζί δε μπορούν να βγάλουν αντίγραφο απόδειξης. Να μυρίσω τα νύχια μου ότι είναι καρτσαπλιάδες;

Η δικιά σου απροσεξία είναι δικό τους λάθος;Να μυρίσουν τα νύχια τους ότι ο πελάτης θα είναι κατσαπλιάς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...