buruburu Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Καλησπέρα, ξέρουμε κάποιο αξιόπιστο συνεργείο σε Πειραιά και τριγύρω περιοχές; Με καλά μαστόρια που να ξέρουν τη δουλειά τους και να μη σε γδέρνουν οικονομικά; (ψάχνουμε 2 άτομα, με hyundai atos και vw polo). Όποιος δε θέλει να γράψει εδώ μπορεί να μου στείλει pm. Ευχαριστώ.
Haldol Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Polo, θα προτείνω χωρίς πολλή σκέψη τον κ. Ζαχαριουδάκη στο Μοσχάτο. Μ' έχει κερδίσει το γεγονός ότι κοιτάει να κάνει όλα όσα θέλει ένα αμάξι, όχι «λάδια - ξύδια - τέλος». Πήγαινε για πολλά χρόνια ο θείος μου (από Καλογρέζα!) το B6 του, έως ότου που το έδωσε πέρυσι. Googlαρε κριτικές αν θες, είναι φοβερός. Atos δε ξέρω, αν και ενδέχεται να το αναλαμβάνει και αυτό. Σίγουρα πάντως η ειδικότητα του συνεργείου είναι τα VAG. 1 1
Haldol Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 43 λεπτά πριν, Maurikycli είπε @Haldol στα ρεκτιφιέ, τα καταφέρνει; Για ρεκτιφιέ δυστυχώς δεν έχω ιδέα (ούτε γι' αυτόν, ούτε γενικά). Δεν έχει τύχει να κάνω ποτέ. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 49 λεπτά πριν, Maurikycli είπε @Haldol στα ρεκτιφιέ, τα καταφέρνει; Για ρεκτιφιέ στέλνουν την μηχανή σε ειδικα συνεργεία ρεκτιφιέ .Αμφιβάλλω αν κάποιος το κάνει in house. 3
ideal09 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 22 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Για ρεκτιφιέ στέλνουν την μηχανή σε ειδικα συνεργεία ρεκτιφιέ .Αμφιβάλλω αν κάποιος το κάνει in house. Εε λίγο οι σωστές μετρήσεις, λίγο η επιλογη των σωστων ανταλλακτικων(π.χ. φλατζες) εε και το σωστό δέσιμο με τις σωστες ροπες εχουν κομβικο ρολο. Σε συνεργειο-σφαγειο που γνωριζω φερνουνε μηχανημα ρεκτιφιε μεσα στο συνεργειο και τα φτιαχνουν επι τοπου. Ανατριχιαστικα πραγματα. Έδωσε γνωστός 1.5κ και μολις το πηρε εκαιγε λάδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα