Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nikolaos888 είπε

εντάξει παίδες ...ξέχασα να γράψω οτι τα λάδια ειναι απο τα lidl 3.1 λιτρα (μαζι με φ.λαδιού παίρνει ) 10w40 s/n ,δοκιμασμένα κ εγγυημένα ,εσείς οι λεφτάδες να βαζετε  μονο amsoil -red line -bardahl ... αν πιάνουν τα χερια σου  εχει αλλη ευχαρίστηση να κανεις τις ευκολες εστω εργασίες μόνος σου ,ολα τα υπόλοιπα που γράφετε οι περισσότεροι απο το 1 αφτί μπήκαν απο το αλλο βγήκαν ...τωρα αν γραψω οτι οταν εκανε το 1ο service στο κ11 σε επισημο συνεργειο nissan για γενικό ελεγχο της αλλαξαν κ λάδια κ ΞΕΧΑΣΑΝ να βιδώσουν  την πλαστικη ταπα που μπαίνει το λαδι κ σε 3 χλμ ,γεμισε ο χωρος του κινητήρα λάδια κ εβγαζε καπνούς θα το πιστέψετε ...προσέξτε μην την πάθετε κ εσεις ...στα ΕΠΙΣΗΜΑ 

Δεν το σώζεις  γράφοντας  ασυναρτησίες.

• Like 8
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να το κάνεις θέμα σημαίνει πως σου φαίνεται πολύ ακριβό. Γιατί αν σου φαινόταν λίιιγο τσιμπημένο δε νομίζω να έμπαινες στον κόπο να σχολιάσεις. Δηλαδή πόσο θεωρείς ότι έπρεπε να χρεώνουν;

Έχουμε κι εδώ την κλασική περίπτωση βλάβης. Όλοι θεωρούν ότι οι υπόλοιποι τους κλέβουν διότι χρεώνουν πανάκριβα αλλά οι ίδιοι θεωρούν τους εαυτούς τους αδικημένους διότι αμοίβονται με ψίχουλα.

-Πόσο σε χρέωσε για την αλλαγή λαδιών;

-Άσε bro μου τον έπιασε. 15 ολόκληρα €;

-Πόσο πληρώνεσαι ρε φίλε.

-Άσε ρε bro τίποτα δε παίρνω. Μόνο 15€. Ίσα ίσα για τον καφέ μου πληρώνομαι.

Για ένα ποτό όμως τα έδινες ε; Εκεί πιάνουν τόπο τα λεφτά σου, δε το συζητάμε

Επεξ/σία από Bitbit
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

4 αυτοκινητα χρονια τωρα δεν ειχαν προβλημα αν σου λεει κατι !!!!

Αλλαγη καθε 10.000 χλμ ή 12 μηνες οποιο ληξει πρωτο 

full synthetic με 40$? πόσα λίτρα παίρνει 2?

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, nikolaos888 είπε

εντάξει παίδες ...ξέχασα να γράψω οτι τα λάδια ειναι απο τα lidl 3.1 λιτρα (μαζι με φ.λαδιού παίρνει ) 10w40 s/n ,δοκιμασμένα κ εγγυημένα ,εσείς οι λεφτάδες να βαζετε  μονο amsoil -red line -bardahl ... αν πιάνουν τα χερια σου  εχει αλλη ευχαρίστηση να κανεις τις ευκολες εστω εργασίες μόνος σου ,ολα τα υπόλοιπα που γράφετε οι περισσότεροι απο το 1 αφτί μπήκαν απο το αλλο βγήκαν ...τωρα αν γραψω οτι οταν εκανε το 1ο service στο κ11 σε επισημο συνεργειο nissan για γενικό ελεγχο της αλλαξαν κ λάδια κ ΞΕΧΑΣΑΝ να βιδώσουν  την πλαστικη ταπα που μπαίνει το λαδι κ σε 3 χλμ ,γεμισε ο χωρος του κινητήρα λάδια κ εβγαζε καπνούς θα το πιστέψετε ...προσέξτε μην την πάθετε κ εσεις ...στα ΕΠΙΣΗΜΑ 

Τόσα πολλά σε χρέωσαν? Γιατί δεν το έκανες μόνος σου δωρεάν το σερβις?

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Το ενδιαφέρον είναι ότι μαθαίνουμε ότι αν έχεις λάδια από το Lidl πρέπει η εργασία να είναι φτηνότερη σε σχέση με τα λάδια amsoil, redline κ.τ.λ. Γιατί θα φτηνά λάδια αλλάζονται με διαφορετικό τρόπο στο συνεργείο σε σχέση με τα ακριβά ή κάτι τέτοιο. 🤔

• Like 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, NT1G είπε

Το ενδιαφέρον είναι ότι μαθαίνουμε ότι αν έχεις λάδια από το Lidl πρέπει η εργασία να είναι φτηνότερη σε σχέση με τα λάδια amsoil, redline κ.τ.λ. Γιατί θα φτηνά λάδια αλλάζονται με διαφορετικό τρόπο στο συνεργείο σε σχέση με τα ακριβά ή κάτι τέτοιο. 🤔

καλά είναι και μερικά συνεργεία ότι νάνε.. πήγαινα σε έναν 3 χρόνια και την τέταρτη χρονιά ξέχασε να βάλει την φλάντζα στο φίλτρο λαδιού... όλα καλά αλλά αν πήγαινα κανά ταξίδι στο καπάκι είχαμε μπέμπα :D παρόλα αυτά πλέον βρήκα επιτέλους έναν καλό που ασχολείται μόνο με τα bmw και όλα καλά..

Δημοσ.

εγώ όταν πάω για λάδια φίλτρο με πληρώνει το συνεργείο που έκανα τη χάρη και τους επισκέφτηκα 😂

Δημοσ.

10 ευρώ για μια αλλαγή λαδιού και φίλτρου εμένα μου φαίνονται πολλά, εκτός και αν ρίξει και ένα πλύσιμο στο αμάξι ο συνεργειάς.

• Confused 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...