Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

ποια θα ήταν μια καλή τιμή για εσένα, με και χωρίς το φίλτρο?

Ετσι οπως τον κοβω, χωρις φιλτρο τσαμπα και με φιλτρο παλι τσαμπα. Σιγα 3 λεπτα δουλεια ειναι ειπαμε.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Τιγανέλαιο σου βάζουν, να προσέχεις 

4 αυτοκινητα χρονια τωρα δεν ειχαν προβλημα αν σου λεει κατι !!!!

Αλλαγη καθε 10.000 χλμ ή 12 μηνες οποιο ληξει πρωτο 

Δημοσ.

Φιλε δικιο έχεις. Εγω τους κερναω εναν καφε, τους δινω κ ενα τσιγαράκι και καθάρισα. 

Ακου 15€. 

Δημοσ.

Δηλ ρε μάστορα, 10ε θεωρείς πως ειναι πολλα; 

Πόσα να πάρει δηλ 5ε; 

Πολύ τίμιο το θεωρώ. Αλλιως καθεσαι να λερωθείς, να αλλάξεις φιλτρο, να "ανακυκλώσεις" τα παλια λάδια κτλ.

Η τιμή ειναι μια χαρά.

Γενικα ισχύει, πως οτι πιανουν τα χέρια μας να το κάνουμε μόνοι μας, να το κάνουμε για να μας βγαινει τζάμπα. Αλλιως μη γκρινιαζεις για 10ε αλλαγή λαδιών, 20ε που περασε ο υδραυλικος μια βρυση, 20ε που περασε ο ηλεκτρολογος μια πριζα κτλ κτλ κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 ώρες πριν, nikolaos888 είπε

θα της τα αλλάξω εγω που το κάνω 14 συνεχόμενα χρόνια που το εχει  κ ειναι πανεύκολο κ σιγά το δύσκολο αμάξι

Aδερφη μεν αλλα μια χαρα σε πιανει κοροιδο και σε χωνει.

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, greekfragma είπε

μη σκας και πλήρωσέ τον σε δραχμαί. 

πράφιτ

😎

πράφΕτ! 😁

Δημοσ.
3 minutes ago, kanesaxo said:

πράφΕτ! 😁

σορυ για το ορθογραφικό αδερφέ. προσπαθώ να πιάσω λέβελ αλλά έχω ήδη τεντωθεί αρκετά :P

Δημοσ.

Αγορασε κουπονι απο το ΙΝΤΕΡΝΕΤ και με 30 ευρω σου αλλαζουν λαδια, φιλτρο λαδιου και κανουν και ελεγχο

Υπαρχει και καποιο e-shop που αν αγορασεις λαδια και φιλτρο απ αυτους σου κανουν την αλλαγη δωρεαν

Βασικο ειναι η ποιοτητα των λαδιων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ 18 πληρώνω μόνο το λάδι τα 950ml!!

Σοβαρά τώρα, άσε με εμένα. Μόνο το φίλτρο έχει 5 με 7€ πόσο ήθελες να σε χρεώσουν? Και εμένα τόσα παίρνουν όταν δεν το κάνω μόνος. Και ευτυχώς δεν έχει ανέβει η τιμή ακόμη σε αυτή την εργασία. Είναι οριακά καλά έως και λίγα υπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους της αγοράς και της χώρας κτλπ.

Επίσης όσοι αλλάζουν λάδια μόνοι τους χωρίς γνώσεις μηχανικού, ναι με τα λάδια μπορεί να τα πάνε μια χαρά αλλά η αλλαγή λαδιών ετησίως (τουλάχιστον) είναι μια καλή ευκαιρία για ένα γενικό τσεκ του οχήματος στο εσωτερικό των ελαστικών για σκισιματα και καρούμπαλα και στο σύστημα διεύθυνσης πράγματα άκρως σημαντικά για την ασφάλεια στο δρόμο. Αυτά τα ελέγχει κανείς όταν αλλάζουμε μόνοι μας λάδια χωρίς να κρεμαστεί το αμάξι σε αναβατοριο ώστε να φανούν? Ή καταλήγουμε να τα τσεκαρουμε στη 5τια που θα πάμε για σέρβις? (Όχι το ΚΤΕΟ δεν μετράει, έχω πάει αμάξια γνωστών μου για ΚΤΕΟ που ήξερα από πριν ότι θέλουν και ακρομπαρα και ζανφορ και μπαλάκια ψαλιδιών και αμορτισέρ και δεν ανέφεραν ποτέ τίποτα!)

Επεξ/σία από jimsomebody
Δημοσ.

εντάξει παίδες ...ξέχασα να γράψω οτι τα λάδια ειναι απο τα lidl 3.1 λιτρα (μαζι με φ.λαδιού παίρνει ) 10w40 s/n ,δοκιμασμένα κ εγγυημένα ,εσείς οι λεφτάδες να βαζετε  μονο amsoil -red line -bardahl ... αν πιάνουν τα χερια σου  εχει αλλη ευχαρίστηση να κανεις τις ευκολες εστω εργασίες μόνος σου ,ολα τα υπόλοιπα που γράφετε οι περισσότεροι απο το 1 αφτί μπήκαν απο το αλλο βγήκαν ...τωρα αν γραψω οτι οταν εκανε το 1ο service στο κ11 σε επισημο συνεργειο nissan για γενικό ελεγχο της αλλαξαν κ λάδια κ ΞΕΧΑΣΑΝ να βιδώσουν  την πλαστικη ταπα που μπαίνει το λαδι κ σε 3 χλμ ,γεμισε ο χωρος του κινητήρα λάδια κ εβγαζε καπνούς θα το πιστέψετε ...προσέξτε μην την πάθετε κ εσεις ...στα ΕΠΙΣΗΜΑ 

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...