phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Από χθες ξαφνικά παρατηρήθηκε το φαινόμενο του τίτλου. Βάζεις πρώτη και πάει να ξεκινήσει, πρέπει να πατάς φρένο για να μη φύγεις, και μετά από λίγο σβήνει. Είναι στο μάστορα τώρα, με μια πρώτη ανάγνωση και αφού μάλλον δεν είναι θέμα ρύθμισης καρμπυρατέρ, κοιτάει προς αμπραγιάζ μεριά. ΘΑ το δει κάποια στιγμή, μέχρι τότε καμιά ιδέα από κάποιον που μπορεί να του έχει τύχει ξανά;
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Το φευγει μπροστα και με φρενο σβηνει ειναι απλο και προφανές Δεν γινεται αποσυμπλεξη του μοτερ, δεν ξερω τον μηχανισμό στα παπια αλλά ναι ειναι καθαρα θεμα "αμπραγιαζ"
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Φυγοκεντρικό συμπλέκτη δεν έχουν αυτά;ή έχει χαλάσει ο μηχανισμός ή δουλευει με τόσες σαλ που εμπλέκει συνέχεια.
phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Έχει δύο καμπάνες λέει ο μηχανικός, μία φυγοκεντρικού και μία άλλη.
phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Αυτό αν κατάλαβα καλά το δοκίμασε πρώτο, ξεσφιξε ένα παξιμάδι στο δεξί καπάκι του μοτέρ και γύρισε και τη βίδα από μέσα. Απ' ότι κατάλαβα δεν άλλαξε κάτι.
StamTheMan Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, thant είπε Μήπως κόλλησε η ντίζα γκαζιού; Φανταζομαι οτι ειναι το πρωτο που κοιταξαν. Επισης,ο Φανης θα καταλαβαινε αν το μηχανακι δινει γκαζι μονο του. Ειχα παθει κατι αναλογο στο crypton 100,μονο που εμενα μου νεκρωνε ενω κινιομουν με χαμηλες στροφες,με αποτελεσμα να μην εχω το φρενο του κινητηρα. Μολις εδινα λιγο γκαζι,αντιδρουσε σαν να εμπαινε παλι η ταχυτητα και ειχα πλεον φρενο κινητηρα. Θυμαμαι που ειχα ανεβει μια χωματινη λασπωμενη πλαγια,αλλα δυσκολευομουν να την κατεβω γιατι δεν ειχα φρενο κινητηρα,με αποτελεσμα να κανω παντιλικια δεξια αριστερα. Ηταν καποια φουρκετα στο σασμαν. Εχω συναντησει σιγουρα παρομοια συμπεριφορα,αλλα δε θυμασαι σε ποια απο ολα τα μηχανακια μου. 1
phanispal Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Μπα, κολλημένη ντιζα δεν παίζει, έχει αλλαχτεί και πρόσφατα και μπήκε πάλι γνήσια. Κάτι με τις καμπάνες/σιαγώνες φυγοκεντρικού θα παίζει, θα δείξει σήμερα. Απλά με μια γρήγορη αναζήτηση είδα ότι οι γνήσιες σιαγώνες έχουν 140€ ενώ οι ιμιτασιόν γύρω στα 20€ αν δεν κάνω λάθος. Πολύ μεγάλη διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα