SabotazNic Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, jerry banana είπε δεν το άνοιξα φίλε αλλά επειδή μου ήρθε ένα πριν πανομοιότυπο , ξέρω με μια γρήγορη αναζήτηση στο google πως αυτά ζητάει. Εάν το άνοιγα θα έμοιαζε κάπως έτσι (μάλλον ακριβώς έτσι) . https://www.myantispyware.com/2023/04/04/i-am-a-professional-hacker-email-scam/ ή έτσι https://www.pcrisk.com/removal-guides/25502-professional-hacker-managed-to-hack-your-operating-system-email-scam Ούτε και φόβος υπάρχει αν το ανοίξεις πάντως. Να μην πατήσεις περίεργα λινκς εντός μόνο. Αλλά είναι το πιο κλασικό scam. Την επόμενη φορά ζητά να σου στείλουν και το υλικό να το έχεις στην συλλογή σου. 1
jerry banana Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ούτε και φόβος υπάρχει αν το ανοίξεις πάντως. Να μην πατήσεις περίεργα λινκς εντός μόνο. Αλλά είναι το πιο κλασικό scam. Την επόμενη φορά ζητά να σου στείλουν και το υλικό να το έχεις στην συλλογή σου. Χαχαχαχα φίλε θα το ήθελα πολύ αλλά δεν θέλω να προκαλώ τον οποιοδήποτε. Πάντως θα άξιζε 😛
Niiikoc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδια, Μου έρχεται και εμένα ένα email στα spams που λέει ότι έχει κλέψει το email μου και ότι βλέπω τσόντες 🤣🤣🤣 και κάθε κλικ του ποντικιού μου καταγράφεται, έχει βάλει Trojan , με βλέπει απ' την κάμερα που δεν έχω και ζητάει λεφτά σε Bitcoin κτλ κτλ Ξέρω ότι είναι spam αλλά αυτό που με ανησύχησε είναι ότι ότι είχε και το email μου μέσα στο κείμενο του. Εν τω μεταξύ βλέπω ότι γίνεται μόνο στο Hotmail όλες οι επιθέσεις. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο να δώσω σημασία ή όχι. Έχω ξεκινήσει ενέργειες για να καταργήσω το email αυτό.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Niiikoc είπε Καλησπέρα παιδια, Μου έρχεται και εμένα ένα email στα spams που λέει ότι έχει κλέψει το email μου και ότι βλέπω τσόντες 🤣🤣🤣 και κάθε κλικ του ποντικιού μου καταγράφεται, έχει βάλει Trojan , με βλέπει απ' την κάμερα που δεν έχω και ζητάει λεφτά σε Bitcoin κτλ κτλ Ξέρω ότι είναι spam αλλά αυτό που με ανησύχησε είναι ότι ότι είχε και το email μου μέσα στο κείμενο του. Εν τω μεταξύ βλέπω ότι γίνεται μόνο στο Hotmail όλες οι επιθέσεις. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο να δώσω σημασία ή όχι. Έχω ξεκινήσει ενέργειες για να καταργήσω το email αυτό. Aπλα η διευθυνση σου έχει διαρρεύσει και προσπαθεί να σε ψαρώσει. Αν και εδώ που τα λέμε σε ότι email και να στείλεις αν είναι υπαρκτό θα πάει ,οποτε σε κάνει να νομίζεις ότι σε έχει στοχευμένο.
Niiikoc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 48 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Aπλα η διευθυνση σου έχει διαρρεύσει και προσπαθεί να σε ψαρώσει. Αν και εδώ που τα λέμε σε ότι email και να στείλεις αν είναι υπαρκτό θα πάει ,οποτε σε κάνει να νομίζεις ότι σε έχει στοχευμένο. Ναι το γνωρίζω ότι διαρρεύσει και από πού. Απλά μου φάνηκε περίεργο που ήταν μέσα σε κείμενο. Έμοιαζε πιο πολύ προσωπικό. Αλλά γενικά είδα ότι οι επιθέσεις σε Hotmail έχουν αυξηθεί πολύ.
Mene Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Από τη στιγμή που έχει το mail σου (προφανές αφού εκεί σου έστειλε), τότε είναι πολύ εύκολο να το συμπεριλάβει και στο σκριπτάκι του. Ειδικά αφού ήδη ξέρεις από που έχει διαρρεύσει, αγνόησέ το. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 37 λεπτά πριν, Niiikoc είπε Ναι το γνωρίζω ότι διαρρεύσει και από πού. Απλά μου φάνηκε περίεργο που ήταν μέσα σε κείμενο. Έμοιαζε πιο πολύ προσωπικό. social engineering ,απλό είναι να βάζει και το email στο κείμενο.
filipN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 21 ώρες πριν, Niiikoc είπε [...] Αλλά γενικά είδα ότι οι επιθέσεις σε Hotmail έχουν αυξηθεί πολύ. - Έχουν αυξηθεί πολύ και αλλού, ακόμα και σε λογαριασμούς που γίνεται μικρή χρήση τους ή χρησιμοποιούνται μόνο για επικοινωνία με ελάχιστες εμπορικές εταιρίες και κρατικές υπηρεσίες. Ακόμα και σε μικρές σε μέγεθος υπηρεσίες δωρεάν ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα