Προς το περιεχόμενο

Μήνυμα scam " Hi there I am a professional hacker "

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Snoob,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά έχει λάβει κανείς ποτέ αυτό το μήνυμα στα spam (ανεπιθύμητα) του email του? Μου ήρθε ένα την προηγούμενη εβδομάδα (άλλαξα κωδικό στο email ) το ανέφερα στην αστυνομία αν και το ήξεραν οτι υπάρχει αυτό το scam . Και σήμερα έλαβα και άλλο . Το ίδιο κατεβατό ακριβώς (δεν έχω ανοίξει καν το email αλλά το υποψιάζομαι) . Διάβασα οτι αυτά στέλνονται κατά πακέτα μετά απο breaches σε εταιρείες όπου υπήρχε το mail μου και βασίζονται στον φόβο του θύματος. Απλώς ήθελα να ρωτήσω γιατί σήμερα μου ξαναήρθε . Το έχετε λάβει? Εγώ τα διαγράφω μόνο δεν κάνω τίποτα άλλο. Απλώς με προβληματίζει γιατί είναι στο κύριο email μου. 

ΥΓ:Για να προλάβω, οχι δεν έχω εγκαταστήσει κάτι περίεργο, ναι έχω 2 factor , μηνυμα με sms και οτιδηποτε αλλο υπαρχει απο ασφαλεια. Επισης το outlook μου βγαζει οτι προσπαθουν απο Ρωσια και Αμερικη να μπουν εδω και καιρο αλλα λογικά δουλεύουν με αυτοματοποιημένα προγράμματα (δεν ξερω πως) και κάνουν προσπάθειες που και που. Δεν είναι δηλαδη στοχευμένες επιθέσεις αλλά αυτοματοποιημένες.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Ρε παιδιά έχει λάβει κανείς ποτέ αυτό το μήνυμα στα spam (ανεπιθύμητα) του email του? Μου ήρθε ένα την προηγούμενη εβδομάδα (άλλαξα κωδικό στο email ) το ανέφερα στην αστυνομία αν και το ήξεραν οτι υπάρχει αυτό το scam . Και σήμερα έλαβα και άλλο . Το ίδιο κατεβατό ακριβώς (δεν έχω ανοίξει καν το email αλλά το υποψιάζομαι) . Διάβασα οτι αυτά στέλνονται κατά πακέτα μετά απο breaches σε εταιρείες όπου υπήρχε το mail μου και βασίζονται στον φόβο του θύματος. Απλώς ήθελα να ρωτήσω γιατί σήμερα μου ξαναήρθε . Το έχετε λάβει? Εγώ τα διαγράφω μόνο δεν κάνω τίποτα άλλο. Απλώς με προβληματίζει γιατί είναι στο κύριο email μου. 

ΥΓ:Για να προλάβω, οχι δεν έχω εγκαταστήσει κάτι περίεργο, ναι έχω 2 factor , μηνυμα με sms και οτιδηποτε αλλο υπαρχει απο ασφαλεια. Επισης το outlook μου βγαζει οτι προσπαθουν απο Ρωσια και Αμερικη να μπουν εδω και καιρο αλλα λογικά δουλεύουν με αυτοματοποιημένα προγράμματα (δεν ξερω πως) και κάνουν προσπάθειες που και που. Δεν είναι δηλαδη στοχευμένες επιθέσεις αλλά αυτοματοποιημένες.

https://malwaretips.com/blogs/the-i-am-a-professional-hacker-blackmail-email-scam/

Καποιος το πόσταρε και χθες νομίζω.

Χ3στο.

• Like 1
  • Super Moderators
  • Λύση
Δημοσ.

Εμένα περισσότερο με ανησυχούν οι σχετικά συχνές προσπάθειες να μπουν στα email accounts μου (έρχονται μηνύματα ενημέρωσης ότι ζήτησαν κωδικούς ανάκτησης) παρά αυτά τα εκβιαστικά της πλάκας.

Κάδος, report και διαγραφή είναι αυτά.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Snoob είπε

Εμένα περισσότερο με ανησυχούν οι σχετικά συχνές προσπάθειες να μπουν στα email accounts μου (έρχονται μηνύματα ενημέρωσης ότι ζήτησαν κωδικούς ανάκτησης) παρά αυτά τα εκβιαστικά της πλάκας.

Παρομοίως. Φυσικά, έχουμε 2FA παντού (όπου υποστηρίζεται), αλλά και πάλι ένα άγχος υπάρχει. :P

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Snoob είπε

παρά αυτά τα εκβιαστικά της πλάκας.

Μου θύμησες την εποχή των dial-up που μου είχε έρθει ένα email, χιουμοριστικό βέβαια, με το παρακάτω περιεχόμενο:

"Αυτός είναι ένα Αλβανικός ιός. 

Παρακαλώ σβήστε μόνοι σας το περιεχόμενο του σκληρού σας δίσκου και προωθήστε το email στις επαφές του γραμματοκιβωτίου σας."

Υ.Γ.

με κάθε σεβασμό τους συμπολίτες μας Αλβανούς

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

https://malwaretips.com/blogs/the-i-am-a-professional-hacker-blackmail-email-scam/

Καποιος το πόσταρε και χθες νομίζω.

Χ3στο.

αυτό κάνω φίλε . Απλως προβληματίζομαι 

27 λεπτά πριν, Snoob είπε

Κάδος, report και διαγραφή είναι αυτά.

Αυτό κάνω όπως το είπες απλως όπως λες και εσύ η ανησυχια μου υπαρχει (ή μαλλον εχει δημιουργηθει) γιατι δεν ειχα ποτε τετοια email. Περα απο τα κλασσικα scams . Απο την προηγουμενη εβδομαδα ξεκινησε το 1ο  και σημερα τα ξημερωματα το 2ο αφου ειχα αλλαξει κωδικο και με ολες τις δυνατες ασφαλειες. Οσο να'ναι πιστευω οποιος ειναι "καθαρος" στη χρηση του στον υπολογιστη και γενικα ξερει να προσεχει , αποκτα εννοιες απο αυτες τις χαζομαρες. Αλλα οτι ειπες το εκανα.

6 λεπτά πριν, antonis35 είπε

Μου θύμησες την εποχή των dial-up που μου είχε έρθει ένα email, χιουμοριστικό βέβαια, με το παρακάτω περιεχόμενο:

"Αυτός είναι ένα Αλβανικός ιός. 

Παρακαλώ σβήστε μόνοι σας το περιεχόμενο του σκληρού σας δίσκου και προωθήστε το email στις επαφές του γραμματοκιβωτίου σας."

Υ.Γ.

με κάθε σεβασμό τους συμπολίτες μας Αλβανούς

χαχαχαχαα συγγνωμη που γελασα δεν γελασα για την εθνικοτητα αλλα για το τροπο που το εγραψε. Μου θυμισε τα παλια scams με νιγηριανους βασιλιαδες. 

25 λεπτά πριν, Haldol είπε

Παρομοίως. Φυσικά, έχουμε 2FA παντού (όπου υποστηρίζεται), αλλά και πάλι ένα άγχος υπάρχει. :P

οπως το ειπες φιλε δημιουργουν αυτες οι χαζομαρες αγχος γιατι εαν προσεχεις σκεφτεσαι "ρε γαμωτο τωρα τι μου ηρθε εμενα αυτο" . 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jerry banana είπε

Φαντάζομαι το μύνημα γράφει πως σε έχει σε βίντεο να αυτοικανοποιείς τον εαυτό σου βλέποντας ροζ βίντεο, και πως θα στείλει το βίντεο σε όλες τις επαφές σου.

Επομένως για να μην έχει πάτημα για να σε εκβιάζει, η μόνη λύση είναι να τραβήξεις εσύ ένα βίντεο που αυτοικανοποιείς τον εαυτό σου και να το στείλεις σε όλες τις επαφές σου πριν προλάβει αυτός 😁

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, sdikr είπε

Παλιότερα στέλνανε και εναν κωδικό που έγινε leak,  τώρα ούτε αυτό

Μάλλον θα είναι Αλβανός ο χάκερ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jerry banana είπε

Ρε παιδιά έχει λάβει κανείς ποτέ αυτό το μήνυμα στα spam (ανεπιθύμητα) του email του? Μου ήρθε ένα την προηγούμενη εβδομάδα (άλλαξα κωδικό στο email ) το ανέφερα στην αστυνομία αν και το ήξεραν οτι υπάρχει αυτό το scam . Και σήμερα έλαβα και άλλο .

Ο κωδικος δεν εχει καμια σχεση για να σταματησουν να σου στελνουν scams. 

2 ώρες πριν, jerry banana είπε

Απλώς με προβληματίζει γιατί είναι στο κύριο email μου. 

Δεν εχει σημασια, καπου εκανες εγγραφη και leakαρε απο εκει. Παρακατω ισως να βρεις ποιος φταιει. Legit site

https://haveibeenpwned.com

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος θέλει να τα μοιραστούμε; 

Hi, I am Ron Conway. If you have never heard about me, today you will. Below are links from Forbes and Business Insider about me.

www.forbes.com/profile/ron-conway/?sh=778ebef67ac5

www.businessinsider.com/giving-pledge-new-signatories-ron-conway-zillow-billionaires-2020-12

I’ve spent the better part of nearly 50 years working and investing in tech companies, supporting extremely talented and dedicated founders, for which I am very proud and grateful. These founders are to be commended for their successes: creating a large number of jobs, and technologies that we use every day to make life and work more productive, and our world more connected.

Success is not just what you build, it’s how you give back.

After my first company, Altos Computer Systems, went public in 1982, Gayle and I became co-founders of the Altos Foundation, which pioneered support for domestic violence shelters and preventative efforts. We also began donating locally, initially to our kids’ schools, and then to Bay Area children’s hospitals.

SV Angel was fortunate to be an early investor in Google. The day our Google investment first became liquid, half went directly to charitable commitments -- not to a personal foundation or donor advised fund sitting on investments for years, waiting for direction. As my successes grew, my charitable commitments have grown and today.

As I have grown older in age, I decided that rather than give money to many worthy charities, I challenged myself to create an organization that actually delivers results. The same skills I used to create highly effective companies would be required for this next chapter of my life.

My personal inspiration has been Chuck Feeney, one of the most impactful business leaders of the past century. After building his business, Chuck, co-founder of Duty Free Shoppers, founded Atlantic Philanthropies and gave away 99% of his over $8B fortune over 40 years.

Chuck, is the blueprint for a successful technology founder to become a “never-billionaire.”

The purpose of this long boring letter to you is very straightforward, Going forward, I decided my philanthropy will be more direct, I have directed $500 Million towards this cause, I intend on contacting lucky individuals using their email address and giving them money.

I am a tech guy and this is the way I see philanthropy trending. Every email address ever opened belongs to somebody somewhere in the world, You have received this email now you are part of my journey.

Provide your name and address and I will contact you again on how you will be paid.

I am a proud “never-billionaire.” I continue to pursue high growth investments with SV Angel and I will be directing nearly all future gains directly to philanthropy.

Ron Conway

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Narayan είπε

Φαντάζομαι το μύνημα γράφει πως σε έχει σε βίντεο να αυτοικανοποιείς τον εαυτό σου βλέποντας ροζ βίντεο, και πως θα στείλει το βίντεο σε όλες τις επαφές σου.

Επομένως για να μην έχει πάτημα για να σε εκβιάζει, η μόνη λύση είναι να τραβήξεις εσύ ένα βίντεο που αυτοικανοποιείς τον εαυτό σου και να το στείλεις σε όλες τις επαφές σου πριν προλάβει αυτός 😁

Τα ιδια και εδω .. Με εχει σε βιντεο απο την καμερα του πισι ,ουπςςς δεν εχω καμερα ,ουτε μικροφωνο 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Narayan είπε

Χαχαχαχαχα ναι αλλά το λέει παραδόξως ακόμα πιο ευγενικά 

3 ώρες πριν, sdikr είπε

Παλιότερα στέλνανε και εναν κωδικό που έγινε leak,  τώρα ούτε αυτό

Ίσως παίζει να το έχει και το Mail αλλά δεν το άνοιξα . Όπως και ναχει οι τύποι δεν βαριουνται χτυπάνε πόρτα και δεν τους ανοίγω. 

3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ο κωδικος δεν εχει καμια σχεση για να σταματησουν να σου στελνουν scams. 

Δεν εχει σημασια, καπου εκανες εγγραφη και leakαρε απο εκει. Παρακατω ισως να βρεις ποιος φταιει. Legit site

https://haveibeenpwned.com

10 λέει αλλά τι να κάνω παραπάνω από αλλαγή κωδικού 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jerry banana είπε

10 λέει αλλά τι να κάνω παραπάνω από αλλαγή κωδικού 

Μα ο κωδικός δεν διορθώνει το πρόβλημα. Το email σου έγινε leak από αυτά τα 10 site. Και τώρα, όποιος έχει αυτήν την λίστα σου στέλνει σπαμ. Δεν προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σου. 

Το email τι λέει πιο κάτω? Ότι έχει προσωπικές σου φωτογραφίες/βίντεο και ότι θα τα μοιράσει εκτός αν στείλεις κάνα btc? 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μα ο κωδικός δεν διορθώνει το πρόβλημα. Το email σου έγινε leak από αυτά τα 10 site. Και τώρα, όποιος έχει αυτήν την λίστα σου στέλνει σπαμ. Δεν προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σου. 

Το email τι λέει πιο κάτω? Ότι έχει προσωπικές σου φωτογραφίες/βίντεο και ότι θα τα μοιράσει εκτός αν στείλεις κάνα btc? 

δεν το άνοιξα φίλε αλλά επειδή μου ήρθε ένα πριν πανομοιότυπο ,  ξέρω με μια γρήγορη αναζήτηση στο google πως αυτά ζητάει. Εάν το άνοιγα θα έμοιαζε κάπως έτσι (μάλλον ακριβώς έτσι) . https://www.myantispyware.com/2023/04/04/i-am-a-professional-hacker-email-scam/

ή έτσι

https://www.pcrisk.com/removal-guides/25502-professional-hacker-managed-to-hack-your-operating-system-email-scam

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...