Kallias12 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Το αυτοκίνητο όταν δεν πατάω γκάζι και κινούμαι με ταχύτητα ανω των 40χλμ κάνει ένα θόρυβο σαν συριγμό. Αμα βγάλω την ταχύτητα σταματάει ο θόρυβος. Στο συνεργείο μου είπαν ότι είναι τα γρανάζια του σασμάν και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν πρόκειται να με αφήσει. Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία?
sphinxgr Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δεν το ακούμε για να έχουμε άποψη. Το να κάνει θόρυβο που δεν έκανε πάντως, δεν το λες και λογικό. Πολλές φορές όμως επιλέγουμε να μην φτιάξουμε κάτι και ας ακούγεται, αφου δεν εγκυμονεί κινδύνους για εμάς
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Στην χειρότερη να χαλάσει και να μείνεις στον δρόμο. Εγω πάντως θα έκανα μια αλλαγή σε φρέσκιες βαλβολίνες για να ελέγξω και την τάπα αν και πόσα γρέζια έχει μαζεψει. 5
vamvakoolas Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Στην χειρότερη να χαλάσει και να μείνεις στον δρόμο. Εγω πάντως θα έκανα μια αλλαγή σε φρέσκιες βαλβολίνες για να ελέγξω και την τάπα αν και πόσα γρέζια έχει μαζεψει. συμφωνω απολυτα ισως και να εβαζα και ενα απο τα βελτιωτικα υγρα που υπαρχουν για κιβωτια. Αν μετα απο αυτο συνεχιζει τοτε εχεις θεμα με γραναζι και θα βαλεις το χερι στι τσεπη. Δε θα σε αφησει αλλα απο την αλλη σταδιακα το κιβωτιο θα παραδωσει πνευμα. Προσπαθησε τωρα να κανεις αυτες τις ενεργειες που ειναι στο ξεκινημα 2
Narayan Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Kallias12 είπε Το αυτοκίνητο όταν δεν πατάω γκάζι και κινούμαι με ταχύτητα ανω των 40χλμ κάνει ένα θόρυβο σαν συριγμό. Αμα βγάλω την ταχύτητα σταματάει ο θόρυβος. Στο συνεργείο μου είπαν ότι είναι τα γρανάζια του σασμάν και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν πρόκειται να με αφήσει. Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία? Μία φορά είχα κάνει φάρσα σε έναν γνωστό βάζοντας μία σφυρίχτρα εσωτερικά της μπροστινής γρίλιας του αυτοκινήτου του. Όταν πήγαινε με πάνω από 50 χιλιόμετρα το αυτοκίνητο σφύριζε, του πήρε μία βδομάδα και επίσκεψη σε συνεργείο για να καταλάβει τι συνέβει. Άσχετο με το πρόβλημά σου, αλλά είχε πλάκα 😁 1
meletis_m Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Πόσα χιλιόμετρα έχει σύνολο ; Ακουγεται και οταν κρατας πατημένο το συμπλέκτη ; Ξεκίνα με μια αλλαγη λαδιών κιβωτιου και ισως και προσθετου , όπως γράφτηκε και το παρακολουθείς .
jimis_vts Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Narayan είπε Μία φορά είχα κάνει φάρσα σε έναν γνωστό βάζοντας μία σφυρίχτρα εσωτερικά της μπροστινής γρίλιας του αυτοκινήτου του. Όταν πήγαινε με πάνω από 50 χιλιόμετρα το αυτοκίνητο σφύριζε, του πήρε μία βδομάδα και επίσκεψη σε συνεργείο για να καταλάβει τι συνέβει. Άσχετο με το πρόβλημά σου, αλλά είχε πλάκα 😁 Και χάρηκες τωρα εσύ?? Μετά απορούμε τι ψηφίσατε... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2023 από jimis_vts
Tsilitheo2 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 12 ώρες πριν, Kallias12 είπε Το αυτοκίνητο όταν δεν πατάω γκάζι και κινούμαι με ταχύτητα ανω των 40χλμ κάνει ένα θόρυβο σαν συριγμό. Αμα βγάλω την ταχύτητα σταματάει ο θόρυβος. Στο συνεργείο μου είπαν ότι είναι τα γρανάζια του σασμάν και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν πρόκειται να με αφήσει. Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία? Αφου εσυ ΔΕΝ γραφεις για τι αυτοκίνητο μιλαμε(οχι μοντέλο) ,εγω θα πω μεσαία τριβη... Google is your friend
futureshock Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 φιλος με VAG 3ετιας ειχε το ιδιο θεμα και του αλλαξαν σασμαν μεσα στην εγγυηση και μετα απο μια βδομαδα παλι τα ιδια!
adi32 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 21 ώρες πριν, Kallias12 είπε Στο συνεργείο μου είπαν ότι είναι τα γρανάζια του σασμάν και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτό είναι. Θες επισκευή σασμάν και κοστίζει κάμποσο ή πας για αλλαγή με νέο ή μεταχ. Πρόβλημα άμεσο μπορεί να μην έχεις μετά από καιρό δεν ξέρω. Εμένα μου είπαν να το φτιάξω.
Taxiss21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Φίλε μου παρατήρησα μόλις χθες και ε΄γω το ίδιο στο δικό μου Hyundai Accent 1.3 του 2001. Κάνει ένα πολύ ελαφρύ σφύριγμα κυρίως από δευτέρα σε τρίτη, μετά χάνεται κάπως. Καμιά φορά το ακούω ελάχιστα στο ρελαντι. ήλεγξα ιμάντες κλπ αλλά επείδη τους έχω αλλάξει το 2021, δεν είδα κάποια φθορά. ΕΠίσης δίσκο-πλατό κλπ τα είχα αλλάξει το 2020 και από τότε βαριά να έχουνε γίνει 30000 (και πολύ λέω) Ξέρει κανείς κάτι περαιτέρω;
meletis_m Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, Taxiss21 είπε Φίλε μου παρατήρησα μόλις χθες και ε΄γω το ίδιο στο δικό μου Hyundai Accent 1.3 του 2001. Κάνει ένα πολύ ελαφρύ σφύριγμα κυρίως από δευτέρα σε τρίτη, μετά χάνεται κάπως. Καμιά φορά το ακούω ελάχιστα στο ρελαντι. ήλεγξα ιμάντες κλπ αλλά επείδη τους έχω αλλάξει το 2021, δεν είδα κάποια φθορά. ΕΠίσης δίσκο-πλατό κλπ τα είχα αλλάξει το 2020 και από τότε βαριά να έχουνε γίνει 30000 (και πολύ λέω) Ξέρει κανείς κάτι περαιτέρω; Εαν κρατας πατημενο το συμπλέκτη σταματαει ο θόρυβος ? Σε ράμπα για τζογους και το συστημα διευθυνσης ανέβηκε για έλεγχο σε ψαλίδια , μπαλάκια , κ.λ.π
Taxiss21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Φίλε ναι σταματάει και παρατήρησα ότι σε πιο μεγάλες στροφές τύπου 2200 και πάνω δεν ακούγεται πάντα..
meletis_m Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Taxiss21 είπε Φίλε ναι σταματάει και παρατήρησα ότι σε πιο μεγάλες στροφές τύπου 2200 και πάνω δεν ακούγεται πάντα.. Εφόσον σταματάει με πατημενο συμπλεκτη και ξεκινάει μολις το αφήνεις είναι το ρουλεμαν - μπριζντερεκ. ίδιο θεμα ειχα σε Honda Accord του 2003 που ηταν φορτωμενο σε χιλιόμετρα . Ξεκίνησε και το έκανε στις 430,000 χιλιομετρα ( 1ο χέρι) . Άλλαξα λάδια κιβωτιου και εριξα και πρόσθετο . Με έβγαλε για 80,000 χιλιομετρα ακομη που το κράτησα . Κανονικα θελει κατεβασμα το κιβωτιο και ανοιγμα . Και εαν εχεις και χιλιομετρα κοιτάζεις και τα τρομπάκια συμπλέκτη .
Taxiss21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Γνωρίζετε πόσο περίπου θα πάει το κόστος; Και σε άλλα φόρουμ αυτό διάβασα ότι λογικά είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα