Nikos3254 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Καλησπέρα παιδιά, Μου τσίμπησαν την κεραία του αυτοκινήτου ( το μαστίγιο), έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια κεραία? η αν γνωρίζει κόστος της γνήσιας?
m_zaxarias Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 βρήκα αυτην εδώ την κεραία που είναι σχετικά οικονομική και φαίνεται ακριβώς ίδια με την αυθεντική. https://www.auto-parts.gr/shop/antallaktika/antennas/opel-ap-korm-6004 Δεν γνωρίζω αν ειναι αυθεντική όμως. Επίσης υπάρχει ενα ελληνικό group στο facebook που αφορά κατόχους Astra K που μπορεί να σε βοηθήσουν. Ίσως κάποιος να μην χρειάζεται την αυθεντική που έχει.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Για ρώτα και στο https://www.opelexpert.gr/ 1
Haldol Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Ακόμα κλέβουν τις κεραίες; Ευτυχώς δεν έχουν κάνα τρομερό κόστος και λίγο - πολύ είναι universal. Πριν χρόνια που 'χα πάθει το ίδιο, είχα δώσει λιγότερο από 20€. Τελικά δε την έβαλα ποτέ στο αμάξι (πιάνει το ίδιο και χωρίς την κεραία, εκτός από σημεία με πολύ κακή λήψη) αλλά απλά για να σε ξε-αγχώσω, δε κοστίζουν κάτι τρομερό.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Haldol είπε Ακόμα κλέβουν τις κεραίες; Ευτυχώς δεν έχουν κάνα τρομερό κόστος και λίγο - πολύ είναι universal. Πριν χρόνια που 'χα πάθει το ίδιο, είχα δώσει λιγότερο από 20€. Τελικά δε την έβαλα ποτέ στο αμάξι (πιάνει το ίδιο και χωρίς την κεραία, εκτός από σημεία με πολύ κακή λήψη) αλλά απλά για να σε ξε-αγχώσω, δε κοστίζουν κάτι τρομερό. και στον Σκλαβανίτη έχει.Είχα πάρει για το πουντο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 22 ώρες πριν, Nikos3254 είπε Καλησπέρα παιδιά, Μου τσίμπησαν την κεραία του αυτοκινήτου ( το μαστίγιο), έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια κεραία? η αν γνωρίζει κόστος της γνήσιας? Περιοχη? μου εκλεψαν πριν μια εβδομαδα του Corsa xD Βγηκαν και βουτανε τα Opel? χαχαχα Ουτε εγω εχω βρει ακομα, μοιαζει σαν να μην αλλαξε τιποτα ξερω γω. Μες την πολη τουλαχιστον. Αλλα πραγματι το κοστος ειναι αστειο.
andreaspA Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Το 1996-1997 με μια HIRSCHMANN σε ενα Scirocco, ακουγα Kiss FM απο την αθηνα μέχρι την Λάρισσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα