crom251 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Υπαρχει μια περιπτωση να βαλω μηχανημα box now στο καταστημα μου. Εγω θα παρεχω απλα τον χωρο που θα μπει το μηχανημα. Δεν θα εχω παρε-δωσε με αποστολες κλπ. Γνωριζει καποιος ποιο θα ειναι το οφελος για μενα που θα παρεχω απλα τον χωρο? Θα μου δινουν π.χ. ενα ποσο σαν ενοικιο καθε μηνα? 'Η π.χ. θα μου δινουν ενα ποσοστο απο τον τζιρο που θα κανουν στο συγκεκριμενο μηχανημα? Και που κυμαίνονται περιπου αυτα τα ποσα? Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από crom251 1
james01gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Μου φαίνεται τίποτα δεν παιρνεις Απλά θεωρητικά αυξάνεις επισκεψιμοτητα που όμως εάν είσαι σε δρόμο με λίγες θέσεις στάθμευσης, θα σου παίρνουν από αυτές που έχεις στο κατάστημα σου για τους πελάτες σου.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 19 λεπτά πριν, crom251 είπε Υπαρχει μια περιπτωση να βαλω μηχανημα box now στο καταστημα μου. Εγω θα παρεχω απλα τον χωρο που θα μπει το μηχανημα. Δεν θα εχω παρε-δωσε με αποστολες κλπ. Γνωριζει καποιος ποιο θα ειναι το οφελος για μενα που θα παρεχω απλα τον χωρο? Θα μου δινουν π.χ. ενα ποσο σαν ενοικιο καθε μηνα? 'Η π.χ. θα μου δινουν ενα ποσοστο απο τον τζιρο που θα κανουν στο συγκεκριμενο μηχανημα? Και που κυμαίνονται περιπου αυτα τα ποσα? δηλαδή ούτε το https://boxnow.gr/host-locker δεν κοίταξες; 1
crom251 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Χμμ το κοίταξα, αλλά μου ξέφυγε. Μηνιαίο οικονομικό αντάλλαγμα επομένως. Έχει βάλει κανένας να μας πει που περίπου κυμαίνεται αυτό το οικονομικό αντάλλαγμα. Σίγουρα θα εξαρτάται και από την περιοχή, αλλά να έχω μια γενική εικονα Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από crom251
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, crom251 είπε Χμμ το κοίταξα, αλλά μου ξέφυγε. Μηνιαίο οικονομικό αντάλλαγμα επομένως. Έχει βάλει κανένας να μας πει που περίπου κυμαίνεται αυτό το οικονομικό αντάλλαγμα. Σίγουρα θα εξαρτάται και από την περιοχή, αλλά να έχω μια γενική εικονα Μίλα μαζί τους,δεν πιστευω να δαγκώνουν. 1
kostasbm Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 βασικό είναι η τοποθεσία και να το βλέπει ήλιος γιατί δουλεύουν με ηλιακά πάνελ........ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα