Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου κατατεθηκε στο paypal ποσο το οποιο εκανα αναλυψη στον λογ/σμο ταμιευτηριου Τραπεζας Πειραιως και με χρεωσαν 4 ευρω για το εμβασμα.

Επειδη αυτο θα γινετε καθε μηνα ξερετε πως θα μπορουσα να αποφυγω αυτα τα 4 ευρω της τραπεζας?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Jimbont είπε

Μου κατατεθηκε στο paypal ποσο το οποιο εκανα αναλυψη στον λογ/σμο ταμιευτηριου Τραπεζας Πειραιως και με χρεωσαν 4 ευρω για το εμβασμα.

Επειδη αυτο θα γινετε καθε μηνα ξερετε πως θα μπορουσα να αποφυγω αυτα τα 4 ευρω της τραπεζας?

να στέλνεις κάτω απο το ποσό που χρεώνει η τράπεζα.

Δημοσ.

Λύση #1. Στέλνεις κάτω από το όριο που χρεώνει εισερχόμενο έμβασμα. Αν θυμάμαι καλά είναι 15€.

Λύση #2. Στέλνεις σε άλλη τράπεζα που δεν έχει τέτοιες χρεώσεις. Μία οποιαδήποτε fintech ας πούμε (Revolut, N26, κ.λπ).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ποσο ειναι πανω απο 300 ευρω. 

Βρηκα λυση αλλα οχι μεσω paypal και κ λεγεται iris payment, δεν αποφευγω τις τραπεζες ,αλλα δεν εχει χρεωση με οριο ημερησιο τα 500 ευρω περιπου και το εχουν ολες οι μεγαλες τραπεζες.

Γινεται αν φτιαξω ενα revolut να στελνω απο paypal εκει και να μπορω να χρησιμοποιω τα χρηματα η να τα κανω αναληψη???

Επεξ/σία από Jimbont
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jimbont είπε

το ποσο ειναι πανω απο 300 ευρω. 

Βρηκα λυση και κ λεγεται iris payment, δεν αποφευγω τις τραπεζες ,αλλα δεν εχει χρεωση με οριο ημερησιο τα 500 ευρω περιπου και το εχουν ολες οι μεγαλες τραπεζες.

Με το  paypal  πως συνδέεται το iris?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Με το  paypal  πως συνδέεται το iris?

πολυ σωστα, το διορθωσα...Zητησα να μου καταθετουν τα χρηματα οχι στο paypal αλλα μεσω iris, συνεπως δεν εχω βρει λυση μεσω paypal

Επεξ/σία από Jimbont
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jimbont είπε

Γινεται αν φτιαξω ενα revolut να στελνω απο paypal εκει και να μπορω να χρησιμοποιω τα χρηματα η να τα κανω αναληψη???

Nαι αλλά θα έχεις πάλι έξοδα ανάληψης απο ΑΤΜ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Nαι αλλά θα έχεις πάλι έξοδα ανάληψης απο ΑΤΜ 

εξοδα αναληψης οχι γιατι?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Jimbont είπε

εξοδα αναληψης οχι γιατι?

Διότι οι ελληνικές τράπεζες χρεώνουν προμήθεια για την ανάληψη από κάρτας άλλης τράπεζας. Δωρεάν είναι μόνο με κάρτα της ίδιας τράπεζας (π.χ. κάρτα από Πειραιώς, σε μηχάνημα Πειραιώς). Για ποσά έως 200€ η Revolut δε χρεώνει κάτι γι' ανάληψη, αλλά χρεώνουν οι δικοί μας για τη χρήση του ΑΤΜ.

:D

Αν μιλάμε για πάνω από 200€ / μήνα, χρεώνει και η Revolut (τουλάχιστον στο δωρεάν πρόγραμμα).

• Confused 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Jimbont είπε

Γινεται αν φτιαξω ενα revolut να στελνω απο paypal εκει και να μπορω να χρησιμοποιω τα χρηματα

Μπορεις ωστοσο να χρησιμοποιεις την καρτα χωρις επιπλεον εξοδα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...