atvelos Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Έχουν ανέβει στο teams κάποια αρχεία excel ή power point και θέλω να τα βάλω να ενημερώνονται αυτόματα από αντίστοιχα αρχεία που θα είναι αποθηκευμένα στον τοπικό δίσκο. Δοκιμάζοντας το μου λέει ότι δεν βρίσκει το τοπικό αρχείο και όταν πάω να του πω από που να διαβάζει μου λέει ότι δεν μπορεί να βρει το τοπικό αρχείο και μου δίνει επιλογή μόνο από το cloud. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Στις 29/5/2023 στις 8:33 ΜΜ, atvelos είπε Έχουν ανέβει στο teams κάποια αρχεία excel ή power point και θέλω να τα βάλω να ενημερώνονται αυτόματα από αντίστοιχα αρχεία που θα είναι αποθηκευμένα στον τοπικό δίσκο. Δοκιμάζοντας το μου λέει ότι δεν βρίσκει το τοπικό αρχείο και όταν πάω να του πω από που να διαβάζει μου λέει ότι δεν μπορεί να βρει το τοπικό αρχείο και μου δίνει επιλογή μόνο από το cloud. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό; ...να συγχρονιστούν στο cloud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atvelos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 20 ώρες πριν, kormos είπε ...να συγχρονιστούν στο cloud Δεν νθέλω να ανεβάσω τα υπόλοιπα αρχεία σατο cloud. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, atvelos είπε Δεν νθέλω να ανεβάσω τα υπόλοιπα αρχεία σατο cloud. Δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θες τότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atvelos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 48 λεπτά πριν, kormos είπε Δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θες τότε... Τελικά αυτό που κάνω είναι να ανοίγω το αρχείο που είναι στο cloud μέσω του excel και όχι απευθείας μέσα από το teams κάνει ενημέρωση από το τοπικό αρχείο και μόλις κάνω save το αρχείο που άνοιξα με το excel εμφανίζεται η πληροφορία και στο teams. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, atvelos είπε Τελικά αυτό που κάνω είναι να ανοίγω το αρχείο που είναι στο cloud μέσω του excel και όχι απευθείας μέσα από το teams κάνει ενημέρωση από το τοπικό αρχείο και μόλις κάνω save το αρχείο που άνοιξα με το excel εμφανίζεται η πληροφορία και στο teams. Ωραία, με αυτή τη μέθοδο εφόσον παραμένει στο cloud ναι ενημερώνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα