Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, εργάζομαι ως 8ωρος πλήρη απασχόληση. Επειδή όταν τελειώνω την δουλειά είμαι φουλ κουρασμένος  αλλά θέλω να ασχολούμαι με δικά μου χόμπυ μετά την εργασία σκέφτηκα αν γίνεται να γίνω 6ωρος ή 4ωρος ώστε να είμαι πιο ελεύθερος να κάνω αυτό που θέλω και λιγότερο εξουθενωμένος. Ξέρετε αν γίνεται πρώτου πάω αύριο και ρωτήσω το Hrή δεν παίζει γιατί η σύμβαση δεν αλλάζει? Έχει κάνει κανείς κάτι παρόμοιο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Επεξ/σία από Κώστας11
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αλλος στην εργασία σου δουλευει 6ωρο ή 4ωρο;

Εχεις υπολογίσει αν τα λιγότερα χρήματα θα σε φτάνουν;

Ναι υπάρχουν άτομα που δουλεύουν 6ωρο, δεν έχω δει κάποιον 4ωρο, αλλά στο break room που έχει έναν πίνακα που λέει πόσο διάλειμμα δικαιούται ο καθένας έχει για 8ωρος, 6ωρους και 4ωρους. 

Με τα λιγότερα χρήματα είμαι οκ.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Κώστας11 είπε

Καλησπέρα, εργάζομαι ως 8ωρος πλήρη απασχόληση. Επειδή όταν τελειώνω την δουλειά είμαι φουλ κουρασμένος  αλλά θέλω να ασχολούμαι με δικά μου χόμπυ μετά την εργασία σκέφτηκα αν γίνεται να γίνω 6ωρος ή 4ωρος ώστε να είμαι πιο ελεύθερος να κάνω αυτό που θέλω και λιγότερο εξουθενωμένος. Ξέρετε αν γίνεται πρώτου πάω αύριο και ρωτήσω το Hrή δεν παίζει γιατί η σύμβαση δεν αλλάζει? Έχει κάνει κανείς κάτι παρόμοιο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Μιλάς με τον μάνατζερ σου. Εάν αυτός πει το οκ, λογικά δεν έχεις θέμα. Εναλλακτικά, ξεκινάς με μπλοκακι και δουλεύεις όσες ώρες θέλεις.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, filip123go είπε

Μιλάς με τον μάνατζερ σου. Εάν αυτός πει το οκ, λογικά δεν έχεις θέμα. Εναλλακτικά, ξεκινάς με μπλοκακι και δουλεύεις όσες ώρες θέλεις.

Τι εννοείς μπλοκακι; Δεν το έχω ακούσει ξανά αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Κώστας11 είπε

Τι εννοείς μπλοκακι; Δεν το έχω ακούσει ξανά αυτό.

Θέλει να πει, στην μισθωτή εργασία το ωράριο το αποφασίζει ο εργοδότης. Αν δουλέψεις ως ελεύθερος επαγγελματίας, σε κάποια επαγγέλματα καθορίζεις εσύ το ωράριο και τον τρόπο δουλειάς σου, αν και εκεί όταν η δουλειά είναι αρκετή, δουλεύεις 10-12ωρα αλλιώς επιλέγεις να χάσεις πελάτες και να ρίξεις τα έσοδα σου. Μπορεις επίσης να έχεις σχέση εξαρτημένης εργασίας με μπλοκάκι σε μια μόνο εταιρεία. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Κώστας11 είπε

Σε τι φύση εργασίας αν επιτρέπεται;

Δημοσ.

Τα παντα γινονται.

Το προφανες βεβαια ειναι οτι μια τετοια συμπεριφορα μειωνει δραστικα τις προοπτικες εξελιξης.

• Like 1
Δημοσ.

Πας κ το ζητάς. Ανάλογα με την εταιρία και το πόσο κόσμο / ανάγκες έχει, μπορεί να το δεχθεί ή να σε αντικαταστήσει. Επίσης ανάλογα με τη φύση της εργασίας, μπορεί να σε βάλει σε τηλεργασία 1-2 μέρες τη βδομάδα. Λύσεις υπάρχουν και όλες έχουν θετικά και αρνητικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...