Rattlehead Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Μετά από την συνεργασία του Box Now με δωρεάν διανομή σε καταστήματα όπως e-shop.gr,petcity.gr(από κάποιο όριο και πάνω)κ.α. ,η εταιρια κάνει προσφορά τις αποστολές με 1€ πανελλαδικά για όλο τον Ιούνιο https://boxnow.gr/shopit (Link eshop)(Ενδέχεται να μην λειτουργεί για όλα τα προϊόντα,ακόμα και μικρα) 5 1
UNPAIKTABLE Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Υπάρχει κωδικός promo; Προσπθάθησα δοκιμαστικά να βάλω να στείλω ένα δέμα αλλά μου βγάζει κανονική τιμή. Προφανώς, γιατί είναι ακόμη Μάιος. Μη δίνετε σημασία... Ευχαριστούμε για την προσφορά
iakwvina Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, UNPAIKTABLE είπε Υπάρχει κωδικός promo; Προσπθάθησα δοκιμαστικά να βάλω να στείλω ένα δέμα αλλά μου βγάζει κανονική τιμή. Λέει για τον Ιούνιο οπότε ας περιμένουμε 2 μέρες να δούμε πως θα ισχύει. 1
UNPAIKTABLE Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, iakwvina είπε Λέει για τον Ιούνιο οπότε ας περιμένουμε 2 μέρες να δούμε πως θα ισχύει. Μου πήρε λίγη ώρα αλλά τελικά το κατάλαβα. Θα κάνω υπομονή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα