tcktcktck Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, agnostos13 είπε Αν και νομίζω η ασφάλεια κλοπής σε αυτά τα προγράμματα ισχύει οταν στο κλέψουν από κλειδωμένο χώρο (σπίτι, εργασία κλπ) και όχι αν το έχεις παρατήσει με ένα σπάγκο στο δρόμο αλλά ίσως έχουν χρήσιμες λοιπές καλύψεις. όλοι καυτηριάζουν το δέσιμο στο παλουκόσελο λες και το να δέσεις ποδήλατο στο σκελετο με οδοντικό νήμα θα σε σώσει. https://www.podilates.gr/comment/130334#comment-130334
hydra7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Η δικιά μου είχε την κακιά συνήθεια να δένει το ποδήλατο της στο υπόγειο της προηγούμενης πολυκατοικίας που νοικιάζαμε τότε... Ένα ποδήλατο 300 ευρώ το οποίο είχε και συναισθηματική αξία... Μια μέρα γυρνώντας από διακοπές, τσεκάραμε και φυσικά το ποδήλατο είχε γίνει καπνός... Είναι δύσκολες εποχές και το να βιώνεις να σε κλέβουν αυτά που αποκτάς με άπειρο κόπο είναι πολύ ψυχοφθόρο και άνετα σε κάνει "το χάσεις" Το πιο εξοργιστικό στην όλη υπόθεση δεν είναι η κλοπή. Όσο αυξάνεται η φτώχεια στην χώρα μας - θα αυξάνονται και οι κλοπές... Το πιο εξοργιστικό είναι ότι άπαξ και κλαπεί κάτι, θεωρείται δεδομένο ότι "εξαφανίστηκε για πάντα και δεν έχει κανένα νόημα να το ψάξεις". Παρότι εύλογο συμπέρασμα δεν αντιλέγω, ωστόσο είναι να απορείς σε πόσα έχει αποτύχει το στήσιμο της κοινωνίας που ζούμε για να φτάσουμε σε αυτό το συμπέρασμα... Θα μου πείτε εδώ γίνονται άλλα κι άλλα και θα έχετε δίκιο... Anyway θα σου πρότεινα να μην της βγάλεις την ψυχή της κοπέλας σου, ότι έγινε - έγινε, αν πιστεύεις ότι έχεις πιθανότητες να το βρεις, ΟΚ απλά με προσοχή και νηφαλιότητα. 3
dtk-386 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, hydra7 είπε Το πιο εξοργιστικό στην όλη υπόθεση δεν είναι η κλοπή. Όσο αυξάνεται η φτώχεια στην χώρα μας - θα αυξάνονται και οι κλοπές... Το πιο εξοργιστικό είναι ότι άπαξ και κλαπεί κάτι, θεωρείται δεδομένο ότι "εξαφανίστηκε για πάντα και δεν έχει κανένα νόημα να το ψάξεις". ΚΑΛΛΙΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΠΑΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα