garney Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 13 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Επίσης ένα airtag σε τέτοια οχήματα είναι πολύ χρήσιμο Την παρακαλαγα να αγοράσει μήνες τώρα. Η αδιαφορία της πληρώθηκε πολύ ακριβά. Δεν πειράζει.
Komninos33 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 24 λεπτά πριν, Dantε είπε Και στη κεντρικη Ευρωπη τα ιδια θεματα υπαρχουν. Ρουμανια και γειτονικες χωρες... Τωρα στη βορεια Ευρωπη, εχουν αλλα θεματα με εισαγομενους. Καποιες χωρες την εχουν γλιτώσει, Αυστρία τα κλειδώνουν ετσι χυμα στον δρομο με μια μικρη αλυσίδα ποδηλάτου και δεν τα παιρνει κανεις.. Ολα στην εντέλεια δουλευαν οπως μας ειπε και μια μετανάστρια Ελληνίδα, ειναι παράδεισος απο πλευρας ασφάλειας, υγειας και παιδείας. 1
Haldol Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 25 λεπτά πριν, Engimek είπε Εγώ το έχω απορία. Πες ότι έχει gps, airtag κλπ. Και πες ότι το εντοπίζεις σε συγκεκριμένο χώρο. Επί του πρακτέου θα κάνει κάτι άμεσα η αστυνομία? Δηλαδή θα μπουκάρει? Έχει κανείς σχετική εμπειρία? Έχω εμπειρία, αλλά με κινητό (Find My). Πιάνεται; Επί της ουσίας, ναι, έκανε «ντου» η αστυνομία (από το τοπικό Α.Τ. της περιοχής που έμενε ο «δράστης») στο χώρο που φαινόταν να είναι το κινητό και πήρα πίσω τη συσκευή χωρίς πολλά - πολλά. Φυσικά η νόμιμη διαδικασία ακολουθήθηκε κανονικότατα, ενώ αργότερα κλήθηκα και ως μάρτυρας σε δικαστήριο. 2 3
vamvakoolas Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 εκανες καλα και δηλωσες τη κλοπη. Η πιθανοτητα να βρεθει στο μελλον απο καποια ενεργεια της ΕΛ.ΑΣ θα σου αποδωθει. Εγω δε θα γραψω κατι απο αυτα που ηδη ποσταραν: εδω και μερικα χρονια υπαρχει η ασφαλιση ποδηλατου. Κοστιζει απο 40-60 ευρ το χρονο και εκτος απο κλοπες ασφαλιζουν και σε περιπτωση ατυχηματος (τα ποδηλατα ακολοθουν το ΚΟΚ). Εδωσε που εδωσε εκατονταδες ευρω για αγορα θα μπορουσε να δωσει και αυτο το μικρο ποσο και τωρα θα περνατε τα λεφτα σας πισω (η ασφαλιστικη ζηταει δηλωση κλοπης και αποδειξη αγορας). Αν το ειχε κανει αυτο, ας το εδενε και με σπαγγο ή κορδελα περιτυλιγματος γλυκων και τωρα θα ειχε το κεφαλι της υσηχο....
agnostos13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε εκανες καλα και δηλωσες τη κλοπη. Η πιθανοτητα να βρεθει στο μελλον απο καποια ενεργεια της ΕΛ.ΑΣ θα σου αποδωθει. Εγω δε θα γραψω κατι απο αυτα που ηδη ποσταραν: εδω και μερικα χρονια υπαρχει η ασφαλιση ποδηλατου. Κοστιζει απο 40-60 ευρ το χρονο και εκτος απο κλοπες ασφαλιζουν και σε περιπτωση ατυχηματος (τα ποδηλατα ακολοθουν το ΚΟΚ). Εδωσε που εδωσε εκατονταδες ευρω για αγορα θα μπορουσε να δωσει και αυτο το μικρο ποσο και τωρα θα περνατε τα λεφτα σας πισω (η ασφαλιστικη ζηταει δηλωση κλοπης και αποδειξη αγορας). Αν το ειχε κανει αυτο, ας το εδενε και με σπαγγο ή κορδελα περιτυλιγματος γλυκων και τωρα θα ειχε το κεφαλι της υσηχο.... Αν και νομίζω η ασφάλεια κλοπής σε αυτά τα προγράμματα ισχύει οταν στο κλέψουν από κλειδωμένο χώρο (σπίτι, εργασία κλπ) και όχι αν το έχεις παρατήσει με ένα σπάγκο στο δρόμο αλλά ίσως έχουν χρήσιμες λοιπές καλύψεις. 1
ooaris Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Σε περιοχές με υψηλή εγκληματικότητα η ασφάλιση κλοπής είναι μονόδρομος. Είμαι μέλος σε πολλές κοινότητες μοτοσυκλετών και το τι διαβάζω καθημερινά, δεν περιγράφεται. Τα ηλεκτρικά οχήματα είναι ακόμα πιο εύκολη και ασφαλή λεία. Το 80%+ του κόστους του ποδηλάτου είναι η μπαταρία τους ή όποια ακόμα και αν δεν πουληθεί ως battery pack μπορεί να πουληθεί σαν σκέτα 100++ στοιχεία 18650 ή 21700. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2023 από ooaris 1
dtk-386 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 16 ώρες πριν, Komninos33 είπε Δύσκολα θα το βρεις, παθών με πατινι που μου το εκλεψαν 10 χρονα γυφτακια σκαρφαλώνοντας στον 1ο οροφο και κοβωντας 2 αλυσίδες με κοφτη.Τα πιασε καμερα αλλα τιποτα ,στο ελλαδισταν που ζουμε δεν υπάρχουν νομοι...ολα ρδελομπου στα βαλκανια..σου εύχομαι να το βρεις και θα εχω το νου μου μπας και το δω. Πωπω ειναι να τρελαίνεσαι!!!Ζουμε σε μια τριτοκοσμική χωρα πραγματικά.Ακους εκει κλέβουν μεχρι και τα κλουβια με τα καναρίνια.... Αν είχαμε αστυνομία όπως στις ΗΠΑ πιστεύω ότι όλοι θα ήταν παναγίτσες. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, andreaspA είπε Εκει δεν πας ουτε οπλισμενος. Εκει δεν πανε ουτε τα ΕΚΑΜ. Εκει απλα δεν πας! Δεν ειναι όλο το Μενίδι έτσι, υπάρχουν τα μέρη που είσαι σχετικά ασφαλής, υπάρχουν τα μέρη που ολοένα και περισσότερο αυξάνονται οι κατοικίες των Ρομα, υπάρχουν τα λεγόμενα κρισφυγετα και κάτι μέρη μόνο με αποθήκες, παράγκες, χωματόδρομους, ελεύθερο χώρο που λιώνουν τα σίδερα, ε~κεί για να εισέλθει η αστυνομία το κάνει μόνο με θωρακισμένα οχήματα και αλεξίσφαιρα, έχουν φάει πιστολιες από μακριά. Άμα είσαι κανένας άσχετος και δεν έχεις γνωστό που μένει εκεί, καλό είναι να μην επιχειρήσεις να μπεις καθόλου στο Μενίδι. Πέραν του θέματος των Ρομα αυτό καθ' αυτό, το γεγονός ότι εκεί πέρα διακινείται το μισό εμπόριο πρεζας της Αθήνας και δεν υπάρχει αστυνομία, τεράστιος αριθμός χρηστών ουσιών κατεβαίνει εκεί με τα λεωφορεία για να πάρει την δόση του και προκαλούνται επιπλέον προβλήματα και εγκληματικότητα από αυτούς. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Αν είχαμε αστυνομία όπως στις ΗΠΑ πιστεύω ότι όλοι θα ήταν παναγίτσες. Ουτε και στις ΗΠΑ που έχουν αστυνομία όπως στις ΗΠΑ είναι παναγίτσες. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Αν είχαμε αστυνομία όπως στις ΗΠΑ πιστεύω ότι όλοι θα ήταν παναγίτσες. Δε νομίζω. Στις ΗΠΑ γίνεται ο κακός χαμός με την εγκληματικότητα, αλλά εκεί είναι πολύ πιο αυξημένα τα ποσοστά συλλήψεων, επιβολής ποινών και απόδοσης δικαιωσυνης. Εδώ δεν έχουμε ούτε αυτά. Για να φτάσεις να μπεις φυλακή από κλοπές ληστείες και διαρρήξεις πρέπει να έχεις κάνει δεκάδες και να γεμίζει ο φάκελος σου στην αστυνομία. Στις ΗΠΑ δεν υπάρχουν τέτοια από το σύστημα, αλλά εγκληματικότητα υπάρχει μπόλικη.
dtk-386 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ουτε και στις ΗΠΑ που έχουν αστυνομία όπως στις ΗΠΑ είναι παναγίτσες. Οι δικοί μας εγκληματίες είναι γατάκια βέβαια μπροστά στους δικούς τους ...
Ntinaras Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 29 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Αν είχαμε αστυνομία όπως στις ΗΠΑ πιστεύω ότι όλοι θα ήταν παναγίτσες. Στην αστυνομια το εγκλημα ειναι μπιζνα μεγαλη σου πουλανε οπλα με το κιλο και μετα οταν σε πιασουνε, σε βαζουνε σε ιδιωτικες φυλακες που εχουν οφελος να εχουν κρατουμενους για να βγαζουν λεφτα.
dtk-386 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 18 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Στην αστυνομια το εγκλημα ειναι μπιζνα μεγαλη σου πουλανε οπλα με το κιλο και μετα οταν σε πιασουνε, σε βαζουνε σε ιδιωτικες φυλακες που εχουν οφελος να εχουν κρατουμενους για να βγαζουν λεφτα. true.
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 7 hours ago, garney said: Την παρακαλαγα να αγοράσει μήνες τώρα. Η αδιαφορία της πληρώθηκε πολύ ακριβά. Δεν πειράζει. και να το αγοραζε ποιο το νοημα αμα το εδενε ετσι.σκοπος ειναι η προληψη οχι να το ψαχνει μετα
spirosta Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Τι μου θυμίσατε... Βοτανικός πριν από χρόνια αρκετά που υπήρχαν ακόμη "πόλεις" ολόκληρες σε κάποια σημεία. Έχουν κλέψει λοιπόν μηχανάκι. Ο ιδιοκτήτης τους έχει δει που μπαίνουν σε κάποιο συγκεκριμένο δρομάκι και φωνάζει την αστυνομία. Έρχονται σύσσωμοι αστυνομικοί και ιστορίες έξω από το δρομάκι. Δεν μπήκε ποτέ κανένας μέσα. Εν τέλει ξέρετε τι έγινε; Μεσολάβησε ο "κουμανταδόρος" εκεί και βγήκε έξω το όχημα. Η αστυνομία δεν συμμετείχε καθόλου. Νομίζω πως ακόμη και σήμερα σε ανάλογες περιπτώσεις δεν θα έχει αλλάξει τίποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα