dtk-386 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, garney είπε Το ποδήλατο κλάπηκε σε τελείως διαφορετικό σημείο χωρίς κάμερες δυστυχώς. Ευτυχώς, τον αριθμό τον βρήκα μόλις! Μένει τώρα το ποδήλατο 🥲 Μου αρέσει η αισιοδοξία σου αλλά η πραγματικότητα θα σε προσγειώσει ανώμαλα. Να γίνει μάθημα και στην κοπελιά. Μα είναι δυνατόν κλείδωμα στο παλουκοσελο;;; Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από dtk-386
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Επίσης ένα airtag σε τέτοια οχήματα είναι πολύ χρήσιμο 3
StavrosD Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) @cthulhucarbide Σωστή. παρατήρηση για το AirTag. Επιπλέον συστήνω επικοινωνία και δήλωση της κλοπής στην αντιπροσωπεία, όπως γίνεται και με τα κινητά και τα laptop. Αν κάποια στιγμή χαλάσει και το πάει ο νέος ιδιοκτήτης για σέρβις θα το κρατήσουν και θα ενημερώσουν την αστυνομία. Η αστυνομία με την σειρά της θα επικοινωνήσει με τον νέο ιδιοκτήτη για να βρει από που το αγόρασε. Αν είναι τυχεροί θα έχει το τηλέφωνο του πωλητή (κλέφτη) και από εκεί και πέρα είναι τυπική διαδικασία. Η μόνη ταλαιπωρία που θα έχεις είναι εάν τυχόν χρειαστεί να περαστείς τυπικά στο δικαστήριο, αν το βρούνε. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από StavrosD 1 1
f3d0n Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Επιλογή 1: 1) Ψάχνεις σε marketplace/αγγελίες, κλπ ακριβώς το ίδιο μοντέλο. 2) Κανονίζεις ραντεβού για να το δεις από κοντά. 3) Το "τεστάρεις" και κοιτάζεις ότι είναι το δικό σου με τον σειριακό αριθμό που λες ότι έχεις. 4) Κάνεις γελοίο παζάρι τύπου "φίλε το πολύ 100€ δίνω" το οποίο λογικά ο άλλος σου δίνει άκυρο. 5) Το ξαναπαίρνεις τηλ και λες ότι το ξανασκεφτηκες και συμφωνείς στο ποσό που θέλει ο κλέφτης. 6) Παίρνεις τηλ την αστυνομία και τους λες για το ραντεβού που-ποτέ-γιατί. 7) Με τις αποδείξεις που έχεις και τον σειριακό αριθμό πας στο ραντεβού, κωλυσιεργεις μέχρι να έρθει η αστυνομία, σαν πάνε μέσα και τους δυο και έχεις τα αποδεικτικά ότι το ποδήλατο είναι δικό σου. Optional: Κάνεις μήνυση στον άγνωστο για κλοπή. Επιλογή 2: 1) Ακολουθείς τα βήματα όπως από πάνω μέχρι το βήμα 3. 2) Το καβαλάς και φεύγεις. Ούτως ή άλλως δικό σου είναι. Τι θα κάνει θα φωνάξει την αστυνομία; 😆 1 1 1
Haldol Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Υπάρχει η πιθανότητα να μην έρθουν άμα καταλάβουν ότι θα μπλέξουν με ιταλική ομάδα, ή να έχουν σβήσει τον αριθμό αλλά από το να πληρώσει δεν βλέπω γιατί να μην το δοκιμάσει καν Γι' αυτό δε το προτείνω Άλλωστε, πες ότι το εντοπίζει σε «παζάρι». Πως θα καλέσει την αστυνομία χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους φίλαθλους της ομάδας με έδρα το Olimpico; Ασχέτως του αν τελικά θα ανταποκριθεί η αστυνομία ή όχι, μέχρι και η κλήση της είναι δύσκολη. Στο καλό σενάριο οι «πωλητές» απλά εξαφανίζονται (μαζί με το ποδήλατο), στο κακό τρώει και ξύλο.
nikolaos888 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 ηλιούπολη (και η φωτο 99% ειναι ακριβώς απέναντι απο το δημαρχείο ηλιούπολης κ 30 μέτρα πανω απο την κεντρική πλατεία της ηλιούπολης ) μενει κολλητή φίλη μου κ την επισκέπτομαι πολυ συχνά κ μου λέει τους εχουν ρημάξει σε κλοπές απο γλάστρες απο κλουβιά με πουλιά μέσα (καρδερίνες -καναρίνια κυρίως ) κ σε μοτο σε ιχ σε ποδήλατα κλπ ,επρεπε να τα ηξερε αυτα η φιλη σου κ να το κλείδωνε καταλλήλως ...https://ilioupolinews.gr/se-eksarsi-oi-klopes-ix-kai-mixanwn-stin-ilioupoli/ 1
andreaspA Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, garney είπε Προσωπικά ας πούμε ότι με παίρνει. Αλλού πήγε η συζήτηση. Δεν μπορω να ακουω βλακειες! Πελατης μου του εκλεψαν το Corsa. Στις 60 μερες που περιμενε να πληρωθει απο την ασφαλιστικη, λυσσαξε να ψαχνει το αμαξι. Πηγαινε στα γυφταδικα στο μενιδι για να το βρει. Μεχρι που του την επεσαν 40 γυφτοι ! ευτυχως για καλη του τυχη, τελικα δεν ειναι τοσο βλημα! Τους ειπε οτι ηθελε να ψωνισει. Του εφαγαν και 200€ στα ψώνια!
Komninos33 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, garney είπε Καλησπέρα. Προχθές 27-05 κλάπηκε το συγκεκριμένο ποδήλατο στην κάτω Ηλιούπολη, μάρκας Dr Bike (αξία γύρω στα 800-900€). Προφανώς ο κάτοχος (η κοπέλα μου) προκαλούσε την τύχη της που το έδενε με αυτόν τον τρόπο (ακριβώς όπως στη φωτό) και το πλήρωσε. Εκανα δήλωση κλοπής στην ασφάλεια της Ηλιούπολης καθώς μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να ξέρω τον αριθμό πλαισίου και τον οποίο edit : γνωριζω. Ευτυχώς είχα κρατήσει την υπεύθυνη δήλωση για την επιδότηση που αναγραφόταν ο σειριακός αριθμός. Δύσκολα θα το βρεις, παθών με πατινι που μου το εκλεψαν 10 χρονα γυφτακια σκαρφαλώνοντας στον 1ο οροφο και κοβωντας 2 αλυσίδες με κοφτη.Τα πιασε καμερα αλλα τιποτα ,στο ελλαδισταν που ζουμε δεν υπάρχουν νομοι...ολα ρδελομπου στα βαλκανια..σου εύχομαι να το βρεις και θα εχω το νου μου μπας και το δω. 43 λεπτά πριν, nikolaos888 είπε ηλιούπολη (και η φωτο 99% ειναι ακριβώς απέναντι απο το δημαρχείο ηλιούπολης κ 30 μέτρα πανω απο την κεντρική πλατεία της ηλιούπολης ) μενει κολλητή φίλη μου κ την επισκέπτομαι πολυ συχνά κ μου λέει τους εχουν ρημάξει σε κλοπές απο γλάστρες απο κλουβιά με πουλιά μέσα (καρδερίνες -καναρίνια κυρίως ) κ σε μοτο σε ιχ σε ποδήλατα κλπ ,επρεπε να τα ηξερε αυτα η φιλη σου κ να το κλείδωνε καταλλήλως ...https://ilioupolinews.gr/se-eksarsi-oi-klopes-ix-kai-mixanwn-stin-ilioupoli/ Πωπω ειναι να τρελαίνεσαι!!!Ζουμε σε μια τριτοκοσμική χωρα πραγματικά.Ακους εκει κλέβουν μεχρι και τα κλουβια με τα καναρίνια.... 1
gatza1983 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Με αυτον τον τροπο το κλειδωνε παντα?Η σελα απο οτι βλεπω βγαινει με quick release.
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Komninos33 είπε Πωπω ειναι να τρελαίνεσαι!!!Ζουμε σε μια τριτοκοσμική χωρα πραγματικά.Ακους εκει κλέβουν μεχρι και τα κλουβια με τα καναρίνια.... Εδώ αφαιρούν πόμολα χερούλια και πετουγιες από εξωπορτες, καπάκια από φρεάτια και ρολόγια της ΕΥΔΑΠ. Στο κλουβί θα κολλήσουν; Άσε που παίζει να το κλέψουν και να κρατήσουν και το πουλι μέσα για να το βάλουν αγγελία ότι πωλείται και το πουλι μαζί με το κλουβί για παραπάνω τιμή. Αυτοί οι άνθρωποι είναι κοινωνική μάστιγα και απορώ αν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα σε άλλες χώρες της δυτικής και βόρειας Ευρώπης. 2 ώρες πριν, andreaspA είπε Δεν μπορω να ακουω βλακειες! Πελατης μου του εκλεψαν το Corsa. Στις 60 μερες που περιμενε να πληρωθει απο την ασφαλιστικη, λυσσαξε να ψαχνει το αμαξι. Πηγαινε στα γυφταδικα στο μενιδι για να το βρει. Μεχρι που του την επεσαν 40 γυφτοι ! ευτυχως για καλη του τυχη, τελικα δεν ειναι τοσο βλημα! Τους ειπε οτι ηθελε να ψωνισει. Του εφαγαν και 200€ στα ψώνια! Τύχη βουνό. Εκεί μόνο οπλισμένος πρέπει να πηγαίνεις. Είχα ακούσει για ένα άτομο που χάθηκε με το αμάξι του και βγήκε τυχαία προς Μενίδι, μπήκε σε έναν δρόμο και έβγαιναν όλοι επιθετικά από τα σπίτια και τον κοιτούσαν, λέει αυτός νόμιζε ότι θα τον έκαναν με τα κρεμμυδάκια, τελικά δεν έγινε τίποτα και έφυγε ασφαλής από εκεί. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2023 από Basilhs23___ 1 1
Allan-Wake Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Μέχρι και ποδήλατα με pass ρε μπαγασα ??? Ποδήλατο -pass??
andreaspA Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Εκεί μόνο οπλισμένος πρέπει να πηγαίνεις. Είχα ακούσει για ένα άτομο που χάθηκε με το αμάξι του και βγήκε τυχαία προς Μενίδι, μπήκε σε έναν δρόμο και έβγαιναν όλοι επιθετικά από τα σπίτια και τον κοιτούσαν, λέει αυτός νόμιζε ότι θα τον έκαναν με τα κρεμμυδάκια, τελικά δεν έγινε τίποτα και έφυγε ασφαλής από εκεί. Εκει δεν πας ουτε οπλισμενος. Εκει δεν πανε ουτε τα ΕΚΑΜ. Εκει απλα δεν πας! 1
agnostos13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 19 ώρες πριν, garney είπε Το ποδήλατο κλάπηκε σε τελείως διαφορετικό σημείο χωρίς κάμερες δυστυχώς. Ευτυχώς, τον αριθμό τον βρήκα μόλις! Μένει τώρα το ποδήλατο 🥲 Έπρεπε να έχεις gps, τώρα πέταξε το ποδηλατάκι... Αν τύχει να το βρεις παίξε και ένα τζόκερ! 1
Dantε Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Αυτοί οι άνθρωποι είναι κοινωνική μάστιγα και απορώ αν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα σε άλλες χώρες της δυτικής και βόρειας Ευρώπης. Και στη κεντρικη Ευρωπη τα ιδια θεματα υπαρχουν. Ρουμανια και γειτονικες χωρες... Τωρα στη βορεια Ευρωπη, εχουν αλλα θεματα με εισαγομενους.
Engimek Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 25 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Έπρεπε να έχεις gps, τώρα πέταξε το ποδηλατάκι Εγώ το έχω απορία. Πες ότι έχει gps, airtag κλπ. Και πες ότι το εντοπίζεις σε συγκεκριμένο χώρο. Επί του πρακτέου θα κάνει κάτι άμεσα η αστυνομία? Δηλαδή θα μπουκάρει? Έχει κανείς σχετική εμπειρία? Ρωτάω διότι έχω διαβάσει για παρόμοιες περιπτώσεις (αλλά στο εξωτερικό π.χ. Αμερική) όπου το άτομο κάνει 'find my phone', βρίσκει το σπίτι με το κλοπιμαίο και έφαγε άκυρο από μπάτσους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα