Vault13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ελαβα αυτο το sms στο κινητο και την πατησα. Ναι, πατησα πανω στο link. Μετα ανοίγει μια αλλη φορμα που δεν την συμπληρωσα. εχω χακαριστει στο κινητο; Απο το link που πατησα. Δεν εχω καθολου χρονo να ασχολουμε με αυτο γμτ. δεν εχω τιποτα για τελωνειο αυτο τον καιρο. Ετσι το ψυλιαστικα αλλα και με την φορμα με τα στοιχεια που ανοιγει ΜΕΤΑ το λινκ. Προσοχη μην πατατε. Διαγραψτε το sms. Hack alert 🫣 Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από Vault13
Nabuko Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Vault13 είπε Προσοχη μην πατατε. Διαγραψτε το sms. Hack alert 🫣 Ευχαριστούμε, να 'σαι καλά
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Εχει μπει πολλές φορες ανάλογη απατη. Αφου δεν έχεις κατι με τελωνείο γιατί το πάτησες;
Vault13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχει μπει πολλές φορες ανάλογη απατη. Αφου δεν έχεις κατι με τελωνείο γιατί το πάτησες; Ειχα πριν 10 μερες. Ε καπου μπερδευεσαι. Πολλοι θα το πατησουν αγαπητε, ακομα και απο εδω, insomnia. τι παθαινω απλα με το πατημα ξερει κανεις; Ειμαι σε κινδυνο; Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από Vault13
sdikr Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Vault13 είπε Ειχα πριν 10 μερες. Ε καπου μπερδευεσαι. Πολλοι θα το πατησουν αγαπητε, ακομα και απο εδω, insomnia. τι παθαινω απλα με το πατημα ξερει κανεις; Ειμαι σε κινδυνο; ως τώρα δεν έχει ακουστεί κάτι μόνο για το πάτημα 1
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Vault13 είπε Ειχα πριν 10 μερες. Ε καπου μπερδευεσαι. Πολλοι θα το πατησουν αγαπητε, ακομα και απο εδω, insomnia. τι παθαινω απλα με το πατημα ξερει κανεις; Ειμαι σε κινδυνο; Οχι βρε φίλε!Ειχες πριν 10 μέρες και θα πλήρωνες τώρα;Κάπου πρέπει να υπάρχει και κοινή λογική.Εχει αναφερθεί πολλές φορές αυτή η απάτη και εχουν βγει και ανακοινωσεις.Θα μου πεις άλλοι προσπαθουν να ξεμπλοκάρουν κάρτα απο τράπεζα που δεν έχουν επειδή τους ήρθε email. Τιποτα δεν παθαίνεις.Απλά μην πατάς ότι παπ@ριά σου στέλνουν.
gorge18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Πρώτη φορά που το ΞΑΝΑακουω Λίγη προσοχή δε βλάπτει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα