Exodia The Forbidden One Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Καλημέρα και καλή εβδομάδα πριν 24 μέρες έκανα μια παραγγελία για ένα καινούριο πισι το οποίο πλήρωσα με δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. Το πισι ακόμα δεν έχει έρθει γιατί δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στο κουτί και στο μαγαζί με κοροϊδεύουν μου ειχαν πει 7 μερες εργάσιμες μετά 10 και έχουμε φτάσει 29 και ακόμα τίποτα. Σκέφτομαι να ακυρώσω την παραγγελία αλλά ήθελα να ξέρω τι θα γίνει με τις δόσεις στην πιστωτική κάρτα.
Haldol Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Σκέφτομαι να ακυρώσω την παραγγελία αλλά ήθελα να ξέρω τι θα γίνει με τις δόσεις στην πιστωτική κάρτα. Επιστρέφονται δόση - δόση, όπως θα γίνεται η χρέωση. Δηλαδή την ημέρα που είναι να περάσει η δόση, γίνονται 2 κινήσεις. Μία η χρέωση, και άλλη μία η πίστωση.
agnostos13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 20 λεπτά πριν, Haldol είπε Επιστρέφονται δόση - δόση, όπως θα γίνεται η χρέωση. Δηλαδή την ημέρα που είναι να περάσει η δόση, γίνονται 2 κινήσεις. Μία η χρέωση, και άλλη μία η πίστωση. Έτσι ξέρω και εγώ. Και από ότι είχε γραφτεί παλαιότερα (δεν το έχω ψάξει) το ποσό αυτό παραμένει δεσμευμένο μέχρι να κλείσουν μία-μία οι δόσεις. Κακό αν θέλεις να βάλεις δόσεις αλλού και δεν έχεις διαθέσιμο όριο.
Haldol Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Έτσι ξέρω και εγώ. Και από ότι είχε γραφτεί παλαιότερα (δεν το έχω ψάξει) το ποσό αυτό παραμένει δεσμευμένο μέχρι να κλείσουν μία-μία οι δόσεις. Έτσι ακριβώς είναι. Κάθε δόση που χρεώνεται (και επαναπιστώνεται) αφαιρείται από τη συνολική δέσμευση. Αλλά φυσικά, αν έχεις βάλει δόσεις για παράδειγμα 80€ x 10, τον πρώτο μήνα (που θα 'χει λογιστικοποιηθεί μόνο η πρώτη δόση) η κάρτα θα έχει 720€ λιγότερο διαθέσιμο υπόλοιπο. Δε ξέρω τι γίνεται στην περίπτωση που έχει γίνει μόνο έγκριση της κίνησης, και δεν έχουν προχωρήσει σε χρέωση από το μαγαζί. Ίσως εκεί να μπορούν ν' αφήσουν την έγκριση να λήξει για να μη γίνει όλη αυτή η ιστορία.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 54 λεπτά πριν, Haldol είπε Επιστρέφονται δόση - δόση, όπως θα γίνεται η χρέωση. Δηλαδή την ημέρα που είναι να περάσει η δόση, γίνονται 2 κινήσεις. Μία η χρέωση, και άλλη μία η πίστωση. Ναι κάτι τέτοιο είχα ακούσει και εγώ οπότε στην ουσία χάνεις το πιστωτικό όριο που έχεις. Με τους τόκους τι γίνετε?
agnostos13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Ναι κάτι τέτοιο είχα ακούσει και εγώ οπότε στην ουσία χάνεις το πιστωτικό όριο που έχεις. Με τους τόκους τι γίνετε? Εφόσον ακυρώνονται οι πληρωμές δεν σε επηρεάζει ο όποιος τόκος υπολογίζεται. Το βασικό πρόβλημα είναι το "ροκάνισμα" του πιστωτικού ορίου το οποίο δεν ξέρω αν προσπερνιέται με κάποιο τρόπο. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από agnostos13 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 24 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Εφόσον ακυρώνονται οι πληρωμές δεν σε επηρεάζει ο όποιος τόκος υπολογίζεται. Το βασικό πρόβλημα είναι το "ροκάνισμα" του πιστωτικού ορίου το οποίο δεν ξέρω αν προσπερνιέται με κάποιο τρόπο. ναι αυτο ειναι ενα θεμα λογικα ομως δεν θα υπαρχει προβλημα γιατι στην ουσια η πιστωτική εχει σχετικα ,εγαλο οριο.
james01gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Εάν κανεις αμφισβήτηση της συναλλαγής μήπως ακυρωθεί ως αυτούσια;
agnostos13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 20 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε ναι αυτο ειναι ενα θεμα λογικα ομως δεν θα υπαρχει προβλημα γιατι στην ουσια η πιστωτική εχει σχετικα ,εγαλο οριο. Εσύ ξέρεις καλύτερα αυτές τις λεπτομέρειες.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 22 ώρες πριν, james01gr είπε Εάν κανεις αμφισβήτηση της συναλλαγής μήπως ακυρωθεί ως αυτούσια; αυτο σκεφτηκα αλλα για να κανεις αμφισβητηση πρεπει να μην εχει γινει απο σενα η παραγγελια
agnostos13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε αυτο σκεφτηκα αλλα για να κανεις αμφισβητηση πρεπει να μην εχει γινει απο σενα η παραγγελια Ή αν έχεις εξαπατηθεί από τον πωλητή, αλλά και πάλι θέλει διαδικασία και εφόσον ο πωλητής έχει κάνει επιστροφή δεν νομίζω οτι ασχολείται παραπάνω η τράπεζα. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, agnostos13 είπε Ή αν έχεις εξαπατηθεί από τον πωλητή, αλλά και πάλι θέλει διαδικασία και εφόσον ο πωλητής έχει κάνει επιστροφή δεν νομίζω οτι ασχολείται παραπάνω η τράπεζα. η εξαπατηση υπαρχει 25 μερες περιμενω απο 10 και με πανε απο βδομαδα σε βδομαδα. Για το καταστημα τι κυρωσεις υπαρχουν ? Επεξ/σία 30 Μαΐου 2023 από Exodia The Forbidden One
agnostos13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε η εξαπατηση υπαρχει 25 μερες περιμενω απο 10 και με πανε απο βδομαδα σε βδομαδα. Για το καταστημα τι κυρωσεις υπαρχουν ? Πρέπει να επικοινωνήσεις με τον συνήγορο του καταναλωτή για αυτό (αν είναι ελληνική εταιρεία). Διαφορετικά η τράπεζα μόνο για επιστροφή χρημάτων μεσολαβεί (εκτός αν μιλάμε για μαζικές αμφισβητήσεις). 1 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 23 ώρες πριν, agnostos13 είπε Πρέπει να επικοινωνήσεις με τον συνήγορο του καταναλωτή για αυτό (αν είναι ελληνική εταιρεία). Διαφορετικά η τράπεζα μόνο για επιστροφή χρημάτων μεσολαβεί (εκτός αν μιλάμε για μαζικές αμφισβητήσεις). ενταξει εμενα με νοιαζει να ακυρωθει η συναλλαγη, ελληνικο ειναι το μαγαζι
vs_skg Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 23 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε η εξαπατηση υπαρχει 25 μερες περιμενω απο 10 και με πανε απο βδομαδα σε βδομαδα. Για το καταστημα τι κυρωσεις υπαρχουν ? Σε αντίθεση με το προηγούμενο λανθασμένο μήνυμα, το κατάστημα θα χρεωθεί το κόστος της διαδικασίας από 20 έως και τριψήφιο πόσο ανάλογα. Δεν χρειάζεται να μιλησεις με τον συνήγορο του καταναλωτή. Εφ όσον είναι πιστωτική θα ακυρωθεί άμεσα η συναλλαγή. Όταν καλέσεις για αμφισβήτηση δεν θα μιλήσεις για εξαπάτηση και δράκους, θα πεις απλά ότι δεν έλαβες αυτό που έχεις πληρώσει, ώστε να ανοίξουν την αμφισβήτηση με τη σωστή αιτιολογία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα