Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ff7lucas είπε

μάλλον δεν γνωρίζεις την περίπτωση του βαγκ γκρουπ που στην αναβάθμιση με ρεβο σου δίνει διακόπτη που αλλάζει τρεις χαρτογραφήσεις ιπποδύναμης και στην υψηλότερη λειτουργεί μόνο με 100 βενζίνη ή αν δεν βάλεις διακόπτη διαλέγεις εσύ την χαρτογράφηση που θα έχεις αλλά στην υψηλότερη μόνο 100αρα, και αν σου κάνουν λάθος και σου βάλουν 95 στο πρατήριο κλειδώνει το μοτέρ έως 3000 στροφές για προστασία. 

Τώρα σοβαρά ;;;Μιλάς για πειραγμένα οχήματα;Όλα αυτά τι σχέση έχουν;;;;;

Δεν μιλάμε για πειραγμένα οχήματα,αλλα για μαμά που είναι κατασκευασμένα για 95αρα.

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρήκα ενα πιο πρόσφατο βίντεο με dyno runs 95αρα vs 100αρα

Επεξ/σία από dimos15
Δημοσ.

εγω δεν εχω καταλαβει αυτο το καθαριζει τον κινητηρα?

δλδ πως ακριβως τον καθαριζει?Τι χημικα εχει μεσα?Γιατι δεν ανακοινωνεται η συνθεση της?

και επιπροσθετα, τον καθαριζει αμα βαλεις μια φορα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tutuyo είπε

δλδ πως ακριβως τον καθαριζει?Τι χημικα εχει μεσα?Γιατι δεν ανακοινωνεται η συνθεση της?

Με μια φορα 100αρα στα 10 γεμισματα, τιποτα δε καθαριζει. Για να κανουν κατι (αν κανουν) τα προσθετα πρεπει να βαζεις σχεδον μονιμα 100αρα.

Αν θες να καθαρισεις, βαζεις καθαριστικο που ειναι δραστικο. Οσοι λενε οτι βαζουν 100αρα μια στις τοσες για να καθαριζει, ειναι ψυχολογικο και μονον.

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, jmmys είπε

Τώρα σοβαρά ;;;Μιλάς για πειραγμένα οχήματα;Όλα αυτά τι σχέση έχουν;;;;;

Δεν μιλάμε για πειραγμένα οχήματα,αλλα για μαμά που είναι κατασκευασμένα για 95αρα.

Σοβαρά τώρα, στο νήμα με τίτλο 98 Η 100 ΒΕΝΖΙΝΗ  που οι μισοί γράφουν ότι είναι ψέματα οι 100ρες; Συγνώμη που σε αναστάτωσα. Από τον τίτλο δεν κατάλαβα ότι ήταν για παπάκια η συζήτηση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tutuyo είπε

7 λεπτά πριν, Dantε είπε

Με μια φορα 100αρα στα 10 γεμισματα, τιποτα δε καθαριζει. Για να κανουν κατι (αν κανουν) τα προσθετα πρεπει να βαζεις σχεδον μονιμα 100αρα.

Αν θες να καθαρισεις, βαζεις καθαριστικο που ειναι δραστικο. Οσοι λενε οτι βαζουν 100αρα μια στις τοσες για να καθαριζει, ειναι ψυχολογικο και μονον.

Πολλοί μηχανικοί λένε (δεν ξέρω αν όντως το πιστεύουν) βάλε 100άρα στα ταξίδια που θα δουλέψει συνεχόμενα και για αρκετή ώρα το μοτέρ.

Σε μικρές διαδρομές με σταμάτα -ξεκίνα και άναψε-σβήσε δεν ξέρω πόσο νόημα έχει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Πολλοί μηχανικοί λένε (δεν ξέρω αν όντως το πιστεύουν) βάλε 100άρα στα ταξίδια που θα δουλέψει συνεχόμενα και για αρκετή ώρα το μοτέρ.

Σε μικρές διαδρομές με σταμάτα -ξεκίνα και άναψε-σβήσε δεν ξέρω πόσο νόημα έχει.

Προσωπικα αν ηθελα να βαζω καθαριστικο ,εβαζα καθαρη ανυδρη ακετονη σε οσο μεγαλυτερη καθαροτητα εβρισκα. Την εβαζα σε ταξιδια πολυ απλα για να μη μεινει στο ντεποζιτο πολυ επειδη διαβρωνει σωληνακια κτλ.

Επισης οταν βαζεις καθαριστικο δε νομιζω πως το ταξιδι ειναι το καταλληλο. Μια γρηγορη διαδρομη με αυξομειωσεις στο γκαζι αλλα και φουλ γκαζι, ωστε να πετυχαινεις και τη μεγιστη ροη καυσιμου ισως να εχει πιο πολυ νοημα.

Προσωπικα οταν εκανα δοκιμες παλια με αυτα, διαφορες δεν ειδα παντως, οποτε και το εκοψα. Πιο πολυ νοημα εχει να βρεις βενζιναδικο που να εμπιστευεσαι και να βαζεις μονιμα εκει. Αποψη μου φυσικα.

Το να βαζεις απο το πιο φθηνο που βρισκεις και μετα να πετας μια 100αρα η ενα καθαριστικο, κατ εμε ειναι μεγιστο σπαταλημα χρηματων.

Οσο για την υποθεση ελληνικη βενζινη και τη ποιοτητα της.

Να υπενθυμισω (και να διαβασουν για οσους δε γνωριζουν) οτι πριν χρονια τα Triumph Tiger 1050 στην Ελλαδα, λιωναν τα πιστονια τους. Γιναν επικοινωνιες με την εταιρεια και ειπε απλα οτι η ελληνικη βενζινη ειναι χαλια ,υπερθερμαινεται ο θαλαμος και λιωναν τα πιστονια! Πουθενα αλλου στο κοσμο δεν υπηρχαν τοσο περιστατικα οσα εδω, αν και οντως υπηρχε ευαισθησια των συγκεκριμενων πιστονιων. Για να βγει μια εταιρεια να κατηγορησει ευθεως οτι η βενζινη στην Ελλαδα ειναι κατωτερη, κατι θα ξερει...

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dantε είπε

Προσωπικα αν ηθελα να βαζω καθαριστικο ,εβαζα καθαρη ανυδρη ακετονη σε οσο μεγαλυτερη καθαροτητα εβρισκα. Την εβαζα σε ταξιδια πολυ απλα για να μη μεινει στο ντεποζιτο πολυ επειδη διαβρωνει σωληνακια κτλ.

Επισης οταν βαζεις καθαριστικο δε νομιζω πως το ταξιδι ειναι το καταλληλο. Μια γρηγορη διαδρομη με αυξομειωσεις στο γκαζι αλλα και φουλ γκαζι, ωστε να πετυχαινεις και τη μεγιστη ροη καυσιμου ισως να εχει πιο πολυ νοημα.

Προσωπικα οταν εκανα δοκιμες παλια με αυτα, διαφορες δεν ειδα παντως, οποτε και το εκοψα. Πιο πολυ νοημα εχει να βρεις βενζιναδικο που να εμπιστευεσαι και να βαζεις μονιμα εκει. Αποψη μου φυσικα.

Το να βαζεις απο το πιο φθηνο που βρισκεις και μετα να πετας μια 100αρα η ενα καθαριστικο, κατ εμε ειναι μεγιστο σπαταλημα χρηματων.

Οσο για την υποθεση ελληνικη βενζινη και τη ποιοτητα της.

Να υπενθυμισω (και να διαβασουν για οσους δε γνωριζουν) οτι πριν χρονια τα Triumph Tiger 1050 στην Ελλαδα, λιωναν τα πιστονια τους. Γιναν επικοινωνιες με την εταιρεια και ειπε απλα οτι η ελληνικη βενζινη ειναι χαλια ,υπερθερμαινεται ο θαλαμος και λιωναν τα πιστονια! Πουθενα αλλου στο κοσμο δεν υπηρχαν τοσο περιστατικα οσα εδω, αν και οντως υπηρχε ευαισθησια των συγκεκριμενων πιστονιων. Για να βγει μια εταιρεια να κατηγορησει ευθεως οτι η βενζινη στην Ελλαδα ειναι κατωτερη, κατι θα ξερει...

Έγινε κάποια διαιτησία μεταξύ εταιριών και κέρδισε αυτή που ονομάζεις; Και γιατί μόνο αυτή η εταιρεία βγήκε σε δηλώσεις μήπως για να καλυφθεί; Οι υπόλοιπες γιατί δεν παρουσιάζουν τέτοιο πρόβλημα;

Το ότι διαφέρει το αργό πετρέλαιο για να βγουν τα προϊόντα έχει να κάνει από που κάνεις εισαγωγή αλλά και πάλι απλά ανεβαίνει το κόστος για να τα φέρεις εντός προδιαγραφών. Δλδ η bp έχει δώσει φασον τα λιπαντικά η να διαχειρίζεται εμπορικά το όνομα της ελληνική εταιρία τα έδωσε δόξα πατρί; Υπάρχουν συμφωνίες.

Για το diesel κίνησης για παραγωγή

Γίνονται

Κλασματική απόσταση

Flash point

Colour

Υγρασία

Cetane number

Cloud point 

Cfpp

Εμφάνιση

Κ.α

Είναι καθαρό το θέμα από που βάζεις βενζίνη.η Ελευσίνα έχει flexcoker για την δημιουργία diesel. Δεν είναι μαγαζάκι.θα συμφωνήσω μαζί σου για το που βάζουμε βενζίνη και πρέπει να προσέχουμε.

Δημοσ.
Στις 2/6/2023 στις 10:04 ΠΜ, Dantε είπε

Ναι. Τις ιδιες μαλακιες ελεγε εγγράφως και η Ford το 2002 στους Ελληνες αντιπροσώπους. Να μην βαζουμε 100αρα γιατι ραγιζουν τα μπιστόνια. Ολα τα μπουρδέλα τις ίδιες δικαιολογίες λένε.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...