jeanthira7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Καλησπέρα σας , Μήπως εχετε καμμία λυση για το πώς μπορώ να εφαρμόσω στην οθόνη του διαδρόμου μου κινητό τηλέφωνο ?
Ntinaras Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 50 λεπτά πριν, jeanthira7 είπε Καλησπέρα σας , Μήπως εχετε καμμία λυση για το πώς μπορώ να εφαρμόσω στην οθόνη του διαδρόμου μου κινητό τηλέφωνο ? Εξαρταται τον διαδρομο. Εχει λαβη για το χερι? δοκιμασε βαση μοτοσυκλετας η ποδηλατου 1
Nabuko Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, jeanthira7 είπε πώς μπορώ να εφαρμόσω στην οθόνη του διαδρόμου μου κινητό τηλέφωνο Δεν γίνεσαι λίγο πιο σαφής? Γιατί ενδέχεται να εννοείς κάτι άλλο από αυτό που καταλαβαίνουμε όλοι.
gorge18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 34 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δεν γίνεσαι λίγο πιο σαφής? Γιατί ενδέχεται να εννοείς κάτι άλλο από αυτό που καταλαβαίνουμε όλοι. φαντάζομαι διάδρομο γυμναστικής. Ασε εχουμε αποκτήσει μαντικές ικανότητες... Ψαξε για στήριξη ποδηλάτου. 1
Nabuko Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, gorge18 είπε φαντάζομαι διάδρομο γυμναστικής. Ναι αυτό συμπέρανα κι εγώ ωστόσο το "να εφαρμόσω στην οθόνη" με προβλημάτισε ελαφρώς. 1
gorge18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Ναι αυτό συμπέρανα κι εγώ ωστόσο το "να εφαρμόσω στην οθόνη" με προβλημάτισε ελαφρώς. Χωρις να στειλει φωτογραφία μας προβληματίζει ολους. Δεν είμαστε και ολοι fit για να εχουμε και να χρησιμοποιούμε διαδρομο
jeanthira7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Είτε στηρίζω είτε εφαρμόζω το ίδιο είναι , δεν θα το βαλσαμωσω στην οθόνη του διαδρόμου οπότε έλεγα μήπως με αυτές τις βάσεις αυτοκινήτου που είναι με βεντούζα μήπως εκανα τη δουλειά Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από jeanthira7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα