Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LouCi4er είπε

Τεράστια διαφορά,η μια βγάζει 1,5 ίππο και η άλλη σχεδόν 6 ίππους.Σε τέτοιες μικρές εφαρμογές ακόμα και μισός ίππος κάνει μπαμ.Χωρια ότι η δίχρονη θα είναι πολύ πιο απλή στην συντήρηση επισκευή αλλά με περισσότερο θόρυβο και καυσαέριο.

Νομίζω ότι η δίχρονη είναι μονόδρομος για την περίπτωση σου.Χωρις να είμαι 100% σίγουρος,πιστεύω ότι και οι μεγάλοι σε τέτοιες μικρές ιπποδυνάμεις όλα δίχρονα τα φτιάχνουν.Μιλαω για 10 ίππους και πάνω,όχι τόσο μικρά.Εχω εμπειρία από 15αρες και πάνω,Suzuki,Yamaha και Mercury,με όσα ασχολήθηκα όλα διχρονα ήταν.

Να την χτυπήσω τότε μη χάνω χρόνο. Πόσο χάλια να είναι για 200€; τα σχόλια στο skroutz είναι θετικά και τα αρνητικά είναι για την αυξημένη φασαρία

το ντεπόζιτο (~1,2L) δε θα βγάλει κανα δίωρο+ με χαλαρή οδήγηση;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στις 2,όσον αφορά το θέμα απόδοσης.Τωρα για κατανάλωση 2 ώρες με 1.2 λίτρα δεν παίζει να βγάζει,αν με έβαζες να μαντεψω θα έλεγα βαριά μία ώρα.

Άλλο είναι που με προβληματίζει.Λενε στα σχόλια στο Σκρουτζ ότι η συγκεκριμένη δεν έχει serial nubmer και έτσι δεν μπορεί να βγάλει άδεια.Να το προσέξεις αυτό αν σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στις 2,όσον αφορά το θέμα απόδοσης.Τωρα για κατανάλωση 2 ώρες με 1.2 λίτρα δεν παίζει να βγάζει,αν με έβαζες να μαντεψω θα έλεγα βαριά μία ώρα.

Άλλο είναι που με προβληματίζει.Λενε στα σχόλια στο Σκρουτζ ότι η συγκεκριμένη δεν έχει serial nubmer και έτσι δεν μπορεί να βγάλει άδεια.Να το προσέξεις αυτό αν σε ενδιαφέρει.

Βρήκα μια αναφορά για την kumastugen που λέει για κατανάλωση 1 λίτρο την ώρα. Η δίχρονη που συζητάμε δε θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση; Τέλος πάντων, όσο και να έχει δε θα χρησιμοποιηθεί και τόσο.

Αυτό με το serial number το διάβασα κι εγώ στα σχόλια. Τι σημαίνει στην πράξη,  Ότι είναι παράνομη; Συνέπειες;

Δημοσ.
17 hours ago, Bitbit said:

σίγουρα δεν έχω απαιτήσεις. Και το φουσκωτό είναι της πλάκας εξάλλου. Καθαρά για το χαβαλέ το θέλω γιατί βαριέμαι να κάνω κουπί. Δε θα χρησιμοποιηθεί και πολύ. Αν μου αρέσει, βλέπουμε.....

Και όλα αυτά που ζητάς δλδ να είναι αξιόπιστη, να σου βγάζει πάνω από 4 ώρες χρήση χωρίς ανεφοδιασμό κτλ, τι είναι αν όχι απαιτήσεις;

13 hours ago, Bitbit said:

Πόσο χάλια να είναι για 200€;

Αν σκεφτείς ότι με 200€ οριακά βρίσκεις εξωλέμβια, τότε είναι ότι χειρότερο υπάρχει.

Πάρτο αλλιώς αν δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις, το πιο φτηνό κανονικό καινούργιο αυτοκίνητο έχει σήμερα 10.000€ (παραπάνω έχει αλλά λέμε), και εσύ έχεις βρει κάποια καινούργια Κινέζικα με 2.000€ που δεν έχουν ούτε τον υποχρεωτικό εξοπλισμό ασφαλείας, δεν έχουν καμία αντιρυπαντική τεχνολογία, ούτε πιστοποιητικά συμμόρφωσης, ο τύπος των κινητήρων τους είναι πλέον απαγορευμένος, πινακίδες δεν βγάζουν, αλλά κατά τα άλλα ρωτάς πόσο χάλια μπορεί να είναι :)

Δημοσ.

Τέλος πάντων να μη το κουράζουμε και πολύ, καταλαβαίνω τι λέτε. Την απορία με το serial μόνο λύστε μου και είμαι οκ. Αν την πάρω θα είμαι παράνομος; Είναι σα να έχεις αυτοκίνητο που δε μπορεί να βγάλει πινακίδες; Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, απλά ρισκάρεις και αν σε πιάσουν, σε πιάσανε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Bitbit είπε

Την απορία με το serial μόνο λύστε μου και είμαι οκ. Αν την πάρω θα είμαι παράνομος; Είναι σα να έχεις αυτοκίνητο που δε μπορεί να βγάλει πινακίδες; Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, απλά ρισκάρεις και αν σε πιάσουν, σε πιάσανε;

Φίλε μου γνώστης δεν είμαι αλλά οι εξω/εσω λέμβιες χρειάζονται δίπλωμα χειριστή και άδεια από το λιμεναρχείο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις σε κάποιο λιμεναρχείο, ή να γκουγκλάρεις, ή να ρωτήσεις κάποιον εκεί στην παραλία με σκάφη κτλπ, εάν αυτό που υποθέτω ισχύει όντως αλλά από κάποιους ίππους και πάνω. Εάν ισχύει, και δεν έχεις διάθεση να τρέχεις για διπλώματα και άδειες, ρώτα μήπως και δεν χρειάζεσαι άδεια και/ή δίπλωμα για τα ηλεκτρικά.

Σε καμμία περίπτωση μην το διακινδυνεύσεις πριν κάνεις αυτά γιατί τα προστίματα* είναι μεγάλα.

*(προστίματα ή πρόστιμα τέλος πάντων)

Επεξ/σία από macodin
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σας άκουσα και πήρα βενζινοκίνητη. Αλλά έχω αρκετές απορίες απότε αναμείνατε στην οθόνη σας.

Αν αργήσω να γράψω σημαίνει ότι κάτι δε πήγε καθόλου καλά

Δημοσ.
9 minutes ago, Bitbit said:

σας άκουσα και πήρα βενζινοκίνητη. Αλλά έχω αρκετές απορίες απότε αναμείνατε στην οθόνη σας.

Αν αργήσω να γράψω σημαίνει ότι κάτι δε πήγε καθόλου καλά

Δεν νομίζω να άκουσες εμάς, και αυτό επειδή το budget σου δεν επαρκούσε για ηλεκτρική, τουλάχιστον όχι μαζί με μπαταρία.

Εύχομαι να μην πάει τίποτα στραβά.

Δημοσ.

Επειδή πολλές ιστορίες ξεκίνησαν με το πόσο χάλια μπορεί να είναι και τι μπορεί να πάει στραβά τελείωσαν άσχημα να έχεις τεράστια προσοχή και πάντα να ενημερώνεις κάποιον για το που έχεις σκοπό να κινηθείς. 

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...