Diavolos666 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, basilis_k6 είπε απο τον καναπε μου σου λεω οτι δεν δινω φράγκο σε κανεναν. μια συνδρομη ειχα και την εκοψα πριν 6 μήνες. το ιντερνετ το γνωρισα δωρεαν, για μενα θα ειναι παντα δωρεαν.💪 Εγώ το μόνο που πληρώνω είναι τα one-time payments, οτιδήποτε μπορώ να αγοράσω μία φορά και δεν αξίζει όσο ένα νεφρό, λίγα πράγματα δηλαδή. Ένα πράγμα που ποτέ στην ζωή μου δεν πλήρωσα είναι η μουσική. Από εποχές kazaa μέχρι και σήμερα δεν έχω δώσει δραχμή για μουσική. Σήμερα άλλωστε όλα είναι τσάμπα ανεβασμένα στο youtube, έχω και uBlock οπότε ούτε διαφημίσεις δεν βλέπω. Η πειρατεία σκοτώνει την μουσική σώζει την τσέπη! Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από Diavolos666
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 On 29/05/2023 at 03:40, basilis_k6 said: απο τον καναπε μου σου λεω οτι δεν δινω φράγκο σε κανεναν. μια συνδρομη ειχα και την εκοψα πριν 6 μήνες. το ιντερνετ το γνωρισα δωρεαν, για μενα θα ειναι παντα δωρεαν.💪 απλα αυτο δεν το κανουν ολοι.οπως θα εχεις δει και εσυ πολλοι γκρινιαζουν οτι πχ η συνδρομη πηγε απο 5 στα 10 ευρω αλλα μετα το ξεπερνανε και κοβουν απο καπου αλλου προκειμενου να μην διακοψουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα