Rebelos2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, mindreader είπε Απαντανε σε emails; Εχω στειλει εδω και μερες, ουτε φωνη ουτε ακροαση. Απαντάνε αλλά μετά από τέσσερις πέντε ημέρες. 1
mindreader Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Για εξηγειστε μου ρε παιδια. Στελνω κατι Πεμπτη, κατα τη διαδικασια συμπληρωσης φορμας και πληρωμης, ελεγε οτι θα φτασει στον προορισμο εντος 2 ημερων, δηλαδη Σαββατο. Εφτασε το Σαββατο, και αφου ηρθε το βραδυ, και δεμα δεν φανηκε, αλλαζουν τωρα την ημερομηνια παραδοσης, για Δευτερα. Δηλαδη, 4 ημερες. Ετσι παει; Το αλλαζουν οπως γουσταρουν και το δεμα οποτε φτασει; Να ξερω δηλαδη, γιατι πρωτη φορα εστειλα δεμα και ηθελα να δω πως παει, και δεν παει καθολου καλα. 1
Rebelos2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 27 λεπτά πριν, mindreader είπε Για εξηγειστε μου ρε παιδια. Στελνω κατι Πεμπτη, κατα τη διαδικασια συμπληρωσης φορμας και πληρωμης, ελεγε οτι θα φτασει στον προορισμο εντος 2 ημερων, δηλαδη Σαββατο. Εφτασε το Σαββατο, και αφου ηρθε το βραδυ, και δεμα δεν φανηκε, αλλαζουν τωρα την ημερομηνια παραδοσης, για Δευτερα. Δηλαδη, 4 ημερες. Ετσι παει; Το αλλαζουν οπως γουσταρουν και το δεμα οποτε φτασει; Να ξερω δηλαδη, γιατι πρωτη φορα εστειλα δεμα και ηθελα να δω πως παει, και δεν παει καθολου καλα. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε μένα. Θεωρώ πάει την Δευτέρα γιατί νομίζω Κυριακές δεν παραδίδουν. 1
gokuthelegend Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 33 λεπτά πριν, mindreader είπε Στελνω κατι Πεμπτη, κατα τη διαδικασια συμπληρωσης φορμας και πληρωμης, ελεγε οτι θα φτασει στον προορισμο εντος 2 ημερων, δηλαδη Σαββατο. Τι ώρα πήγες και το άφησες στο κουτί. Μήπως δεν πρόλαβες τον διανομέα; 1
StamTheMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 44 λεπτά πριν, mindreader είπε Στελνω κατι Πεμπτη, κατα τη διαδικασια συμπληρωσης φορμας και πληρωμης, ελεγε οτι θα φτασει στον προορισμο εντος 2 ημερων, δηλαδη Σαββατο. 10 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Τι ώρα πήγες και το άφησες στο κουτί. Μήπως δεν πρόλαβες τον διανομέα; Καποιες φορες μπορει να μην περασουν 1 μερα απο ενα locker. 45 λεπτά πριν, mindreader είπε Να ξερω δηλαδη, γιατι πρωτη φορα εστειλα δεμα και ηθελα να δω πως παει, και δεν παει καθολου καλα. Ησουν ατυχος αλλα και υπερβολικος. Αν ειχε περασει ο κουριερ οταν πηγες δε φταινε αυτοι. 2 εργασιμες λενε,κυριακη δεν παραδιδουν. Παιδια,μην τα θελετε ολα δικα σας,και τσαμπα μεταφορικα και να παει και γρηγορα; Καπου ωπα με τη γκρινια. Ειδικα αν ηταν δεμα με 1 ευρω,εισαι για μηνυση αν γκρινιαζεις. 1
mindreader Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 20 hours ago, StamTheMan said: Καποιες φορες μπορει να μην περασουν 1 μερα απο ενα locker. Ησουν ατυχος αλλα και υπερβολικος. Αν ειχε περασει ο κουριερ οταν πηγες δε φταινε αυτοι. 2 εργασιμες λενε,κυριακη δεν παραδιδουν. Παιδια,μην τα θελετε ολα δικα σας,και τσαμπα μεταφορικα και να παει και γρηγορα; Καπου ωπα με τη γκρινια. Ειδικα αν ηταν δεμα με 1 ευρω,εισαι για μηνυση αν γκρινιαζεις. 20 hours ago, gokuthelegend said: Τι ώρα πήγες και το άφησες στο κουτί. Μήπως δεν πρόλαβες τον διανομέα; Πηγα, Πεμπτη στις 7 το πρωι και αφησα το δεμα στο locker. Ειχαν ολη την Πεμπτη μπροστα τους!
lyda94 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Πάντως στην περιοχή μου το έχουν χάσει το παιχνίδι ξεκάθαρα! Έχω τριγύρω μου 5 (ίσως και παραπάνω και δεν το ξέρω;) κουτιά και τον τελευταίο καιρό είναι πάντα γεμάτα και πρέπει να επιλέξω κουτί πολύ μακρυά! Ξεκίνησε πολύ δυνατά, αλλά πλέον χρειάζονται κουτιά σε πολλές περισσότερες τοποθεσίες για να αντέξουν τον όγκο. 1
StamTheMan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, mindreader είπε Πηγα, Πεμπτη στις 7 το πρωι και αφησα το δεμα στο locker. Ειχαν ολη την Πεμπτη μπροστα τους! Καποιες φορες εχω δει οτι δεν εχουν περασει καθολου απο το locker ,απο τριτη δλδ περασαν ξανα πεμπτη. Η κυριακη δε μετραει οπως ειπαμε. Ποσα πληρωσες; Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από StamTheMan 1
mindreader Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 49 minutes ago, StamTheMan said: Καποιες φορες εχω δει οτι δεν εχουν περασει καθολου απο το locker ,απο τριτη δλδ περασαν ξανα πεμπτη. Η κυριακη δε μετραει οπως ειπαμε. Ποσα πληρωσες; 4 ευρω. Κοιτα, δεν με πειραζει αν θες, να ξερω οτι ειναι 2 ή 4 μερες, αλλα ειδικα για μετακινησεις εντος Ελλαδας, θελω να το ξερω απο πριν. Και να παρω την αποφαση μου. Αν δεν μου κανει, να μην επιλεξω αποστολη με box now. Το ιδιο το συστημα τους, και ορθως, δινει ημερομηνιες, και λεει (δεν θυμαμαι ακριβως την εκφραση) εντος δυο εργασιμων ημερων. Γιατι μετα, αν σου λεει 2 μερες, και κανει 4, γιατι απο πονηριες χορτασαμε στην Ελλαδα, τοτε μιλαμε για παραπλανηση. 9 hours ago, lyda94 said: Πάντως στην περιοχή μου το έχουν χάσει το παιχνίδι ξεκάθαρα! Έχω τριγύρω μου 5 (ίσως και παραπάνω και δεν το ξέρω;) κουτιά και τον τελευταίο καιρό είναι πάντα γεμάτα και πρέπει να επιλέξω κουτί πολύ μακρυά! Ξεκίνησε πολύ δυνατά, αλλά πλέον χρειάζονται κουτιά σε πολλές περισσότερες τοποθεσίες για να αντέξουν τον όγκο. Ισχυει. Αλλο locker δηλωνεις, αλλου το πανε, σε πολλες περιπτωσεις. Παλι ειναι ξεβολεμα, και παλι ειναι σχετικα παραπλανητικο, γιατι οταν επιλεγω γιατι ειναι το ιδιο το συστημα δομημενο ετσι, τη χ θυριδα, δεν μπορει να μου το πηγαινεις στην ψ, συστηματικα. 1
StamTheMan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 18 λεπτά πριν, mindreader είπε Γιατι μετα, αν σου λεει 2 μερες, και κανει 4, γιατι απο πονηριες χορτασαμε στην Ελλαδα, τοτε μιλαμε για παραπλανηση. 2 ergasimes κανει συνηθως. Μην τρελαινεσαι. Στελνω και λαμβανω 2-3 καθε βδομαδα.
lyda94 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, mindreader είπε Ισχυει. Αλλο locker δηλωνεις, αλλου το πανε, σε πολλες περιπτωσεις. Παλι ειναι ξεβολεμα, και παλι ειναι σχετικα παραπλανητικο, γιατι οταν επιλεγω γιατι ειναι το ιδιο το συστημα δομημενο ετσι, τη χ θυριδα, δεν μπορει να μου το πηγαινεις στην ψ, συστηματικα. Το να μην είναι διαθέσιμο το ένα και να το πας στο δίπλα, 200 μτρ πιο μακρυά, δεν είναι θέμα, για μένα τουλάχιστον. Το να είναι συστηματικά όλα γεμάτα και να μην έχω κουτί καν ή να έχω κουτιά σε άλλους δήμους ή ακόμα χειρότερα να το πηγαίνεις με το έτσι θέλω 3 χλμ πιο μακρυά... Όχι, λυπάμαι, αλλά το έχεις χάσει! 1 1
StamTheMan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lyda94 είπε Το να μην είναι διαθέσιμο το ένα και να το πας στο δίπλα, 200 μτρ πιο μακρυά, δεν είναι θέμα, για μένα τουλάχιστον. Το να είναι συστηματικά όλα γεμάτα και να μην έχω κουτί καν ή να έχω κουτιά σε άλλους δήμους ή ακόμα χειρότερα να το πηγαίνεις με το έτσι θέλω 3 χλμ πιο μακρυά... Όχι, λυπάμαι, αλλά το έχεις χάσει! Προσπαθησε οταν βλεπεις θυριδα με περιορισμενη διαθεσιμοτητα,να μην τη χρησιμοποιεις. Και ολοι εσεις,προσπαθηστε να παιρνετε τα δεματα οταν ερχονται,οχι να τα αφηνετε 2 μερες και να κανετε και παραταση. Γιατι ξερω σιγουρα οτι το κανετε αρκετοι. Μη φωναζετε μετα οτι ειναι γεματες οι θυριδες. Μου εχει τυχει παλιοτερα να με παρει να με ρωτησει ο κουριερ ποτε θα παω,γιατι ειχε γεμισει η θυριδα και ηθελε να βαλει κι αλλα. Πηρε εμενα γιατι εχω μερα παρα μερα δεματα οποτε ηξερε το ονομα και εκεινη τη μερα ειχα 2-3. Εγω παιζω μπαλα με τετοιο τροπο,που μολις ερχεται το μηνυμα,εχω ηδη φυγει για το Locker,για να αφησω και τα δεματα που εχω να διωξω,ωστε να μην κανω 2 δρομολογια και να μη γεμιζουν και τα ερμαρια. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από StamTheMan 3
lyda94 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Προσπαθησε οταν βλεπεις θυριδα με περιορισμενη διαθεσιμοτητα,να μην τη χρησιμοποιεις. Και ολοι εσεις,προσπαθηστε να παιρνετε τα δεματα οταν ερχονται,οχι να τα αφηνετε 2 μερες και να κανετε και παραταση. Γιατι ξερω σιγουρα οτι το κανετε αρκετοι. Μη φωναζετε μετα οτι ειναι γεματες οι θυριδες. Μου εχει τυχει παλιοτερα να με παρει να με ρωτησει ο κουριερ ποτε θα παω,γιατι ειχε γεμισει η θυριδα και ηθελε να βαλει κι αλλα. Πηρε εμενα γιατι εχω μερα παρα μερα δεματα οποτε ηξερε το ονομα και εκεινη τη μερα ειχα 2-3. Εγω παιζω μπαλα με τετοιο τροπο,που μολις ερχεται το μηνυμα,εχω ηδη φυγει για το Locker,για να αφησω και τα δεματα που εχω να διωξω,ωστε να μην κανω 2 δρομολογια και να μη γεμιζουν και τα ερμαρια. Δεν κατάλαβες...δεν μου βγάζει καν τις θυρίδες...όχι, περιορισμένη διαθεσιμότητα...δεν τις δείχνει καν στο χάρτη! Όσο για το θέμα της παράτασης, συμφωνώ! Παρατάνε τα δέματα 2-3 ημέρες και δεν υπάρχει χώρος. Πάντως, και εγώ το ίδιο κάνω, με το που έρχεται η ειδοποίηση, εντός 1 ώρας έχω παραλάβει. 1
StamTheMan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, lyda94 είπε Δεν κατάλαβες...δεν μου βγάζει καν τις θυρίδες...όχι, περιορισμένη διαθεσιμότητα...δεν τις δείχνει καν στο χάρτη! Ε εκει δε φταινε και αυτοι,τι να κανεις. Δε μπορεις να εχεις απαιτησεις αμα υπαρχει ελλειψη γενικα σε ερμαρια. Ειναι οτι ειναι τα πραματα. Εισαι επαρχια;
mindreader Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 6 hours ago, StamTheMan said: Προσπαθησε οταν βλεπεις θυριδα με περιορισμενη διαθεσιμοτητα,να μην τη χρησιμοποιεις. Και ολοι εσεις,προσπαθηστε να παιρνετε τα δεματα οταν ερχονται,οχι να τα αφηνετε 2 μερες και να κανετε και παραταση. Γιατι ξερω σιγουρα οτι το κανετε αρκετοι. Μη φωναζετε μετα οτι ειναι γεματες οι θυριδες. Μου εχει τυχει παλιοτερα να με παρει να με ρωτησει ο κουριερ ποτε θα παω,γιατι ειχε γεμισει η θυριδα και ηθελε να βαλει κι αλλα. Πηρε εμενα γιατι εχω μερα παρα μερα δεματα οποτε ηξερε το ονομα και εκεινη τη μερα ειχα 2-3. Εγω παιζω μπαλα με τετοιο τροπο,που μολις ερχεται το μηνυμα,εχω ηδη φυγει για το Locker,για να αφησω και τα δεματα που εχω να διωξω,ωστε να μην κανω 2 δρομολογια και να μη γεμιζουν και τα ερμαρια. Εννοειται οτι δηλωνω θυριδα που δεν γραφει περιορισμενη διαθεσιμοτητα. Δεν ρισκαρω την ταλαιπωρια, προτιμω εξαρχης να το παρω αποφαση αν ειναι οτι θα παω λιγο παραδιπλα, αλλα θα ειναι εκει που διαλεξα κι οχι αλλου. Παρολα αυτα, και παλι, εχει τυχει, να το πανε αλλου. Οποτε...παιζουμε με πιθανοτητες.... Μονη λυση, αφου εχουν ογκο, να αυξησουν τις θυριδες. Δεν γινεται ο χρηστης να λυνει γριφους για το που θα βρεθει το δεμα. Επισης παντα παω μες σε λιγες ωρες και παραλαμβανω. Πες το οτι δεν κρατιεμαι κιολας, παρηγγειλα, το θελω. Παραταση δεν επρεπε καν να υπαρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα