gokuthelegend Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε ΜΗΠΩΣ ανοιγες λάθος κουτί? Όταν πληκτρολογήσεις το pin που σου στέλνουν τότε το κουτί θα ανοίξει αυτόματα.
Dead_Poet Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Δεν είναι έτσι απλά πατάς κουμπί και το πράσινο το κουτί ανοίγει μόνο του! τουλάχιστον πήρα παράταση με άφησε για να δούμε
StamTheMan Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Στις 5/5/2024 στις 12:52 ΠΜ, Dead_Poet είπε Σας έχει τύχει να μην ανοίγει η θυρίδα !!! Άσε που παίρνω τηλέφωνο και η αναμονή είναι 1 ώρα!!! Δεν υπάρχει αυτό και μου λένε εάν δεν το παραλάβεις το στέλνουν πίσω!!! Τους λέω δεν άνοιγε κανένα κουτί όταν έβαλα το pin!! Τους έστειλα email περιμένω απάντηση ... Στις 5/5/2024 στις 5:55 ΠΜ, GREGORYMO είπε ΜΗΠΩΣ ανοιγες λάθος κουτί? Στις 5/5/2024 στις 11:11 ΠΜ, gokuthelegend είπε Όταν πληκτρολογήσεις το pin που σου στέλνουν τότε το κουτί θα ανοίξει αυτόματα. Αν εισαι σε λαθος θυριδα,σου γραφει ειτε οτι ειναι λαθος το Pin,ειτε λαθος η τοποθεσια.
gokuthelegend Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 10 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Αν εισαι σε λαθος θυριδα,σου γραφει ειτε οτι ειναι λαθος το Pin,ειτε λαθος η τοποθεσια. ΟΚ, θέλω να πιστεύω ότι το παιδί που έκανε την ερώτηση δεν είναι τόσο βλάκας που να μπερδεύτηκε και να πήγε σε λάθος τοποθεσία. Για το pin δεν ξέρω, ας μας επιβεβαιώσει ότι όντως το πληκτρολόγησε σωστά.
StamTheMan Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 2 ώρες πριν, gokuthelegend είπε ΟΚ, θέλω να πιστεύω ότι το παιδί που έκανε την ερώτηση δεν είναι τόσο βλάκας που να μπερδεύτηκε και να πήγε σε λάθος τοποθεσία. Για το pin δεν ξέρω, ας μας επιβεβαιώσει ότι όντως το πληκτρολόγησε σωστά. Το εχω κανει,μην προδικαζεις. Λαμβανω συχνα δεματα,αλλαζω τις θυριδες αναλογα με το προγραμμα της βδομαδας,μια φορα ετυχε και πηγα σε αλλη,απο συνηθεια Αν βαζεις λαθος ΠΙΝ στο λεει. Μπορει να ειχε φαει σκαλωμα το μηχανημα. Ενα πολυ συνηθισμενο προβλημα ειναι να πατιεται στραβα το 0,με αποτελεσμα να κολλαει και να μη δεχεται αλλο ψηφιο μεχρι να το ξεκολλησεις. Σε καποιον που δεν ειναι εξοικειωμένος , ισως να προκαλουσε παρομοιο προβληματισμο.
Dead_Poet Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 3 ώρες πριν, gokuthelegend είπε ΟΚ, θέλω να πιστεύω ότι το παιδί που έκανε την ερώτηση δεν είναι τόσο βλάκας που να μπερδεύτηκε και να πήγε σε λάθος τοποθεσία. Για το pin δεν ξέρω, ας μας επιβεβαιώσει ότι όντως το πληκτρολόγησε σωστά. Το έχω κάνει πολλές φορές αυτό πρώτη φορά έγινε νομίζω ότι λόγω Πάσχα κάτι γίνεται,τους περνώ τηλέφωνο άσε που περιμένω αναμονή για ώρες!!! Και μου λένε ότι δεν έχει άλλη παράταση αυτό έγινε προχθές και εγώ από την εφαρμογή έχω πάρει άλλες 2 παρατάσεις 😂😂😂😂😂
StamTheMan Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 3 ώρες πριν, Dead_Poet είπε Το έχω κάνει πολλές φορές αυτό πρώτη φορά έγινε νομίζω ότι λόγω Πάσχα κάτι γίνεται,τους περνώ τηλέφωνο άσε που περιμένω αναμονή για ώρες!!! Και μου λένε ότι δεν έχει άλλη παράταση αυτό έγινε προχθές και εγώ από την εφαρμογή έχω πάρει άλλες 2 παρατάσεις 😂😂😂😂😂 Μην περιμενεις οτι τα ξερουν και ολα στην εξυπηρετηση. Τις προαλλες ειχα θεμα σε ενα locker που πηγαινα σχεδον καθημερινα εδω και πολυ καιρο,ξαφνικα δε με αφηνε να βαλω μεσα δεμα. Οταν μιλησα με την εξυπηρετηση,μου ειπε οτι αυτη η θυριδα θα ειναι μονο για παραλαβες , οχι για παραδοσεις. Την επομενη που με πηραν για ενα θεμα,ρωτησα τι γινεται με τη θυριδα και μου ειπαν οτι θα ειναι εκτος λειτουργιας. Οντως,δεν την ξαναειδα σαν επιλογη,για κανα μηνα.
Dead_Poet Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 5 ώρες πριν, StamTheMan είπε Μην περιμενεις οτι τα ξερουν και ολα στην εξυπηρετηση. Τις προαλλες ειχα θεμα σε ενα locker που πηγαινα σχεδον καθημερινα εδω και πολυ καιρο,ξαφνικα δε με αφηνε να βαλω μεσα δεμα. Οταν μιλησα με την εξυπηρετηση,μου ειπε οτι αυτη η θυριδα θα ειναι μονο για παραλαβες , οχι για παραδοσεις. Την επομενη που με πηραν για ενα θεμα,ρωτησα τι γινεται με τη θυριδα και μου ειπαν οτι θα ειναι εκτος λειτουργιας. Οντως,δεν την ξαναειδα σαν επιλογη,για κανα μηνα. Ναι δεν διαφωνώ αλλά έχω στείλει έναν κολλητό μου δύο φορές που έχει μείνει αθήνα για πασχα το δέμα λένε ότι ήρθε 3/5 εγώ τον έστειλα την ίδια μέρα και την επόμενη και δεν άνοιγε 😗 + ότι τους παίρνω τηλέφωνο γενικά ένα χάος τώρα μέσω εφαρμογής έχω πάρει παράταση μέχρι 9/5 εγώ 8/5 βράδυ θα είμαι Αθήνα οπότε αναμένουμε ... Τους έχω στείλει και mail από 4/5 η αλλαγή τοποθεσίας του δέματος καμία απάντηση πίσω 😆 αυτά ...
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) Αρχικά σίγουρα βρίσκεται ο φίλος στο σωστό locker? Μια φορά που πήγα να πάρω δέμα η πόρτα δεν άνοιγε και μετά διαπίστωσα ότι υπήρχε δεύτερο μόλις μισό τετράγωνο δίπλα. Έπειτα, το πράσινο κουμπί το έχει πατήσει? Επίσης σίγουρα είναι σωστός ο κωδικός? Μερικές φορές έχω μπερδέψει τον κωδικό του δέματος με τον κωδικό παραλαβής. Γενικά πάντως τραγικό να μην σου λέει στην οθόνη κάποιες πληροφορίες για το σφάλμα που έγινε. Θα μπορούσε να γράφει "λάθος locker" ώστε στα προφανή λάθη τουλάχιστον, να ξέρεις τι σου γίνεται Επεξ/σία 7 Μαϊου από cthulhucarbide
StamTheMan Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 5 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Θα μπορούσε να γράφει "λάθος locker" ώστε στα προφανή λάθη τουλάχιστον, να ξέρεις τι σου γίνεται Το γραφει,οταν εισαι σε λαθος μερος.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Το γραφει,οταν εισαι σε λαθος μερος. Δεν το γράφει, απλά λέει λάθος κωδικός, δεν φαίνεται να έχει άλλα μηνύματα. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι πρόσφατα
StamTheMan Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 54 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Δεν το γράφει, απλά λέει λάθος κωδικός, δεν φαίνεται να έχει άλλα μηνύματα. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι πρόσφατα Το ειδα εγω πριν 5 μερες,που πηγα σε λαθος locker. "Λαθος PΙΝ ή λαθος τοποθεσια"
StamTheMan Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Πως μπορω να ζητησω αποζημιωση,για καθυστερηση; Χρησιμοποιω τα ΒΟΧ καθε 2-3 μερες,για αποστολες και παραλαβες,λεω τα καλυτερα λογια,αλλα καπου πρεπει να τραβαμε και μια γραμμη. Εχω δει δεμα απο Αθηνα για Καλαματα,να πηγαινει Πατρα,αλλα πρωτη φορα ειδα δεμα απο Αθηνα για Καλαματα να βρισκεται στη Θεσσαλονικη. Υποθετω οτι μπερδεψαν το Καλαματα με το Καλαμαρια,η δεν ξερω και εγω τι αλλο.
GREGORYMO Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Πως μπορω να ζητησω αποζημιωση,για καθυστερηση; Χρησιμοποιω τα ΒΟΧ καθε 2-3 μερες,για αποστολες και παραλαβες,λεω τα καλυτερα λογια,αλλα καπου πρεπει να τραβαμε και μια γραμμη. Εχω δει δεμα απο Αθηνα για Καλαματα,να πηγαινει Πατρα,αλλα πρωτη φορα ειδα δεμα απο Αθηνα για Καλαματα να βρισκεται στη Θεσσαλονικη. Υποθετω οτι μπερδεψαν το Καλαματα με το Καλαμαρια,η δεν ξερω και εγω τι αλλο. Δεν ξέρω τι λένε οι όροι αλλά πιστεύω ότι αν μιλήσεις μαζί τους, κάτι θα 'δώσουν'.
StamTheMan Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν ξέρω τι λένε οι όροι αλλά πιστεύω ότι αν μιλήσεις μαζί τους, κάτι θα 'δώσουν'. "ζ. Για αποδεδειγμένη καθυστέρηση επίδοσης ταχυδρομικών αντικειμένων ταχυμεταφορών, πέραν των ορισμένων ανά υπηρεσία χρόνων παράδοσης, καταβάλλεται αποζημίωση ίση με 6€ για κάθε μέρα καθυστέρησης και για την περίπτωση που η καθυστέρηση υπερβαίνει το πενταπλάσιο του συμφωνημένου χρόνου επίδοσης, επιπλέον επιστροφή του καταβληθέντος ταχυδρομικού τέλους για τη συγκεκριμένη αποστολή, με την προϋπόθεση ότι το συνολικό ποσό της αποζημίωσης δεν υπερβαίνει τα 100€." Το θεμα ειναι πως το αξιωνω,υπαρχει φορμα,στελνω mail,παιρνω τηλ; Επεξ/σία 13 Μαϊου από StamTheMan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα