Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, james01gr είπε Πολωνία που τα έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές υποστηρίζουν πληρωμή με την παραλαβή. Πληρώνεις με κάρτα. Επίσης μπορείς μέσω εφαρμογής να επεκτείνεις για λίγο τον χρόνο παραλαβής κτλ κτλ. https://inpost.pl/en/cash-delivery Και όταν μιλάμε για κουτιά μιλάμε για τέτοιο μέγεθος εχω χρησιμοποιήσει amazon hub locker και dpd locker και μάλλον είναι μικρότερα απο της φωτό.Δεν νομίζω κάποιο απο αυτά να επιτρέπει να πληρώσεις εκεί.
james01gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε εχω χρησιμοποιήσει amazon hub locker και dpd locker και μάλλον είναι μικρότερα απο της φωτό.Δεν νομίζω κάποιο απο αυτά να επιτρέπει να πληρώσεις εκεί. Στην Πολωνία έχουν 4-5 εταιρείες με τέτοια κουτιά. Μέχρι και μια εταιρεια με βενζιναδικα ανέπτυξε τα δικά της αφού είχε χώρο στα πρατήρια. Και μιλάμε πως εγγυημένα έχουν παράδοση την επόμενη ημέρα. Εχουν καταπληκτικες εφαρμογες, μόνο μέσω τοποθεσίας ανιχνεύει το κινητό σου και ανοίγει την θυρίδα ακόμη και εάν είσαι 5 μέτρα μακρύτερα. Ούτε περιμένεις ουρά, ούτε να πληκτρολογείς στο μηχάνημα κωδικούς, τίποτα. Επίσης κάνουν και επιστροφές ή και κανονικές αποστολές στα μηχανήματα αυτά και πληρώνεις επί τόπου τα μεταφορικά. Εδώ είναι ακόμη πολύ μικρά, σκεπασμένα δεν έχω δει αλλά τα βάζουν κάτω από μαρκίζας. Στην Πολωνία πολλά καταστήματα πλέον γίνονται points για παραλαβή δεμάτων με την ελπίδα να μπει πελάτης μεσα και να αγοράσει κάτι. Ακόμη και τα lidl έχουν κάνει DHL points για να παραλαμβάνεις και να παραδίδεις δέματα... 3
StamTheMan Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Στις 28/5/2023 στις 11:52 ΜΜ, meletis_m είπε Βάζεις το τ.κ και θα σου εμφανίσει τα κοντινότερα . Ότι σου έγραψαν κιόλας . Θα σου έρθει και email με τη πορεία και όταν θα είναι διαθέσιμο θα λάβεις 4ψηφιο pin . Πρέπει να το παρακάνεις εντος 48ωρων εάν θυμάμαι καλα 48+24 ακομα επεκταση,που προσδοκω οτι θα κοπει συντομα.
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, james01gr είπε Να γνωρίζεις κατι. Εάν το locker που επιλέγεις δεν είναι διαθέσιμο στο αφήνουν σε άλλο locker της περιοχής σου. Όταν λέμε περιοχής σου εννοούμε της πόλης σου. Ένα δέμα μου το άφησαν 1,5 χλμ μακριά και το άλλο 1 χλμ. Ειδικά την πρώτη φορά όταν το έκαναν, νόμιζα πως είχα κάνει λάθος επιλογή στο locker. Την δεύτερη φορά όμως που ξεκίνησα μανουρα με ενημέρωσαν πως αυτή είναι η πολιτική τους για να μην υπάρχει καθυστέρηση στις αποστολές. Μου πρότειναν βεβαια να μου το φέρουν στο locker που είχα επιλέξει αρχικά αλλά μιλάμε για ακομη μια ημέρα καθυστέρηση. Και δυστυχώς δεν είναι όλα τα lockers σε βολικά σημεία. Κάποια ειναι σε πλατείες, σε μέρη που δεν υπάρχει θέση στάθμευσης κτλ. Χμμμ, πρόβλημα αυτό. Δεν έχω θέμα να περπατήσω και 1χλμ, έτσι κι αλλιώς με τα πόδια θα πάω, αλλά μέχρι εκεί. Η Αθήνα είναι τεράστια, έχει βέβαια και πολλά lockers. Μία θεία μου παράγγειλε ένα βιβλίο και χρησιμοποιησε το boxnow, σε 1 ημέρα είχε έρθει το βιβλίο στο locker. Από ότι φαίνεται η υπηρεσία θα αρχίσει να εξελίσσεται ραγδαία με τον καιρό. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2023 από Basilhs23___
StamTheMan Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Αυτο το #$%^&* verification,για να κανω μια %^&&Ε$&$& αναζητηση δεματος ομως,εχει παραγινει. Μου ζηταει να κανω τη διαδικασια τουλαχιστον 3 φορες,οταν παταω refresh,για tracking που το παρακολουθω 2 μερες.
akisnas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα, αυτό ίσως θα είναι το πρώτο αρνητικό post για την BOXNOW, αποστολή απο κίνα πήγε ολλανδία εδώ άλλαξε tracking number μου έστειλαν να παραλάβω απο κέντρο ενώ η διεύθυνση ήταν Βόρεια προάστεια που έχουν πάμπολες θυρίδες διαθέσιμες. Η διαδικασία καθυστέρησε πάνω απο 10 ημέρες με δέμα μέσα στην θυρίδα στο κέντρο, ο προμηθευτής επέμενε οτι το δέμα είναι στην περιοχή μου όπως και το tracking site που έβλεπα αυτές τις ημέρες έλεγε οτι το δέμα είναι πρός παράδοση στην περιοχή μου. Το τηλεφωνικό κέντρο τους είναι μονίμως κατελλημένο. Αναγκάστηκα να πάω κέντρο για ριψοκίνδυνη παραλαβή αφού δεν ήξερα απο ποιόν είναι και τι είναι, τους έστειλα email διαμαρτυρίας και αντί για συγγνώμη λίγο πολύ μου ζήτησαν τα ρέστα που δεν τους ενημέρωσα...να αλλάξουν διεύθυνση αποστολής, σε τι δέμα, με τι αριθμό ανίχνευσης και με τι στοιχεία αποστολέα που ήταν ανύπαρκτα; Απο πότε ο παραλήπτης έχει αυτή την υποχρέωση; Για αυτούς οι κανόνες που διέπουν τις ταχυδρομικές υπηρεσίες σύμφωνα με την ΕΕΤΤ τους είναι απλά αδιάφοροι! Εχω παρόμοια εμπειρία απο Γερμανία, έμεινα εκεί μόλις μιά εβδομάδα, μου έστειλαν απο εδώ ταχυδρομικά δέμα και η αντίστοιχη Γερμανική εταιρεία το έστειλε στο πιό κοντινό delivery point καθώς και μηνύματα sms, viber, και email για την παράδοση του και όλα ομαλά με χώρα αποστολής στο μνμ κλπ... Συμπέρασμα...η διαλογή-διακίνηση τους είναι απλά τραγική! 1 1
Haldol Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 11 hours ago, akisnas said: αποστολή απο κίνα πήγε ολλανδία εδώ άλλαξε tracking number μου έστειλαν να παραλάβω απο κέντρο ενώ η διεύθυνση ήταν Βόρεια προάστεια που έχουν πάμπολες θυρίδες διαθέσιμες Δύο απορίες: Πρώτον, ποιες ξένες μεταφορικές εταιρείες συνεργάζονται με BOXNOW; Από που ήταν η παρεγγελία και κατέληξε να'ρθει μ' αυτούς; Δεύτερον, αυτό το υπογραμμισμένο, πως το κατάφεραν;
StamTheMan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 38 λεπτά πριν, Haldol είπε Δεύτερον, αυτό το υπογραμμισμένο, πως το κατάφεραν; Ειναι συχνο να επιλεγουν μονοι τους box,οταν αγοραζεις απο καταστημα. Τα αλλα που λεει δεν τα καταλαβαινω και πολυ,υπαρχει μια τρικυμια..
Charismo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Εγώ όσες φορές ζήτησα πάντως αλλαγή θυρίδας σε νέα θυρίδα της επιλογής μου με γραπτό αίτημα από το site τους, έγινε μέσα σε λίγες ώρες και παρέλαβα από εκεί που επέλεξα. 1 1
tonyz21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 έχει καταφέρει κανένας να παραγγείλει με boxnow απο το e-shop? Μόλις πατάω επιλογή θυρίδας το παράθυρο με το χάρτη ανοίγει και κλείνει σε nanosecond.
Allan-Wake Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 5 minutes ago, tonyz21 said: έχει καταφέρει κανένας να παραγγείλει με boxnow απο το e-shop? Μόλις πατάω επιλογή θυρίδας το παράθυρο με το χάρτη ανοίγει και κλείνει σε nanosecond. Δοκίμασε άλλο browser 1
SabotazNic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Στις 15/6/2023 στις 6:55 ΜΜ, tonyz21 είπε έχει καταφέρει κανένας να παραγγείλει με boxnow απο το e-shop? Μόλις πατάω επιλογή θυρίδας το παράθυρο με το χάρτη ανοίγει και κλείνει σε nanosecond. Το ειχα χθες με opera, προχωρησα με chrome και ολα οκ. Οποτε περιπου ποτε να υπολογιζω για ενημερωση? Δευτερα?
stratos979 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) την προηγούμενη βδομάδα που πήρα από eshop με boxnow αποστολή, μόλις έφτασε στο στάδιο "αποστολή" , την επόμενη εργάσιμη μέρα μου ήρθε μήνυμα από boxnow στο viber με τον κωδικό θα ήταν ακόμα καλύτερα αν οι του eshop έστελναν και το τρακινγκ του boxnow πάντως τώρα που ξανακοίταξα, επίσης βάζουν και το τρακινγκ (μετά από λίγη ώρα) Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2023 από stratos979 1
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 11 ώρες πριν, stratos979 είπε την προηγούμενη βδομάδα που πήρα από eshop με boxnow αποστολή, μόλις έφτασε στο στάδιο "αποστολή" , την επόμενη εργάσιμη μέρα μου ήρθε μήνυμα από boxnow στο viber με τον κωδικό θα ήταν ακόμα καλύτερα αν οι του eshop έστελναν και το τρακινγκ του boxnow πάντως τώρα που ξανακοίταξα, επίσης βάζουν και το τρακινγκ (μετά από λίγη ώρα) Βασικα πιο πολυ εχω απορια αν παιζει και αυριο να μπει στο box. Δηλαδη κανουν διακινηση σιγουρα το ΣΚ, αλλα τα βαζουν και σε θυριδες? Στο σαιτ λεει απλα "εντος 24 ωρων απο την παραλαβη της παραγγελιας". Anyway, θα δειξει
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, SabotazNic είπε Βασικα πιο πολυ εχω απορια αν παιζει και αυριο να μπει στο box. Δηλαδη κανουν διακινηση σιγουρα το ΣΚ, αλλα τα βαζουν και σε θυριδες? Στο σαιτ λεει απλα "εντος 24 ωρων απο την παραλαβη της παραγγελιας". Anyway, θα δειξει Από δική μου εμπειρία, σαν αποστολέας ΚΑΙ παραλήπτης, έχω δει ότι αφήνουν και σαβ/κα στα lockers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα