Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά είναι δυνατόν να χαθεί στις αποθήκες τους...;  Είναι δυνατόν να τα κλέβουν οι ίδιοι τους...;

Τι κάνουν οι manager και οι υπεύθυνοι  της boxnow; Τελείως αδιάφοροι και ανεύθυνοι;

Απίστευτες καταστάσεις...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι φίλε έτσι έγινε κ σε μένα.. βλέπουν φαίνεται ότι είναι ακριβό κ το ψιριζουν..το παιδί που μου έστειλε το fold 6 800 ευρώ τι να πει?

Δημοσ.

Φίλος μου έχει στειλει δυο φορές με boxnow σε συγγενή για δώρο αθλητικά παπούτσια, καινούργια, στο κουτί τους, αλλά συσκευασμένα με φάκελο από πάνω. Τα ακριβά δεν έφτασαν ποτέ, χάθηκαν, τα φθηνά έφτασαν αλλά η συσκευασια ειχε ανοιχτεί. Ισως δεν άξιζαν να τα πάρουν;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά έκανα ανταλλαγή με ένα παιδί από την ξάνθη μου έστειλε ένα S25 ultra και εγώ με τη σειρά μου του έστειλα το iphone 16 pro max το S25u ήρθε κανονικά το iphone λέει ότι είναι στις αποθήκες τους από 18 του μήνα το έφαγαν λέτε?? Αρχίζω να φοβάμαι Είπαν  ότι θα ψάξουν να το βρουν όταν τους είπα να περάσω να το πάρω από την αποθήκη τους μου είπαν απαγορεύεται δεν γίνεται λέει!

Μετά είδα ότι είναι μέχρι 100€ η αποστολές η αξία  δεν θα το ειχα στείλει ουτε θα κανα την συναλλαγή με box

• Sad 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, tarnanas είπε

Παιδιά έκανα ανταλλαγή με ένα παιδί από την ξάνθη μου έστειλε ένα S25 ultra και εγώ με τη σειρά μου του έστειλα το iphone 16 pro max το S25u ήρθε κανονικά το iphone λέει ότι είναι στις αποθήκες τους από 18 του μήνα το έφαγαν λέτε?? Αρχίζω να φοβάμαι Είπαν  ότι θα ψάξουν να το βρουν όταν τους είπα να περάσω να το πάρω από την αποθήκη τους μου είπαν απαγορεύεται δεν γίνεται λέει!

Μετά είδα ότι είναι μέχρι 100€ η αποστολές η αξία  δεν θα το ειχα στείλει ουτε θα κανα την συναλλαγή με box

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...