StamTheMan Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 2 ώρες πριν, mindreader είπε Χιλιες φορες αποστολη με Κτελ! Παλια, πατροπαραδοτα, εγγυημενα πραγματα! Ποτε δεν εχω χασει κατι, κουτι και βαρος οτι θες, κοστος λογικο, και φτανει εντος της ιδιας ημερας. 6 ευρω κτελ μεσο ορο, 2 ευρω ΒΟΧ μεσο ορο. Κανεις δεν προκειται να παει στο ΚΤΕΛ να στειλει δεμα αν δεν ειναι κοντα Κηφισο. Μηλα με πορτοκαλια μαν. 2
MadPax Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Nα φύγεις από την περιοχή σου, να πας σε μέρος που δεν έχει καλές προσβάσεις συγκοινωνίας, ούτε στον Κηφισό ούτε και στη Λιοσίων, να ψάχνεις πάρκινγκ για αρκετή ώρα αν είσαι με αυτοκίνητο, να τρως την κίνηση της αρκούδας και να αποφεύγεις τον κάθε γύφτο-πρεζάκια-αναξιοπαθούντα που παρεπιδημεί στους σταθμούς των ΚΤΕΛ και προσπαθεί να σε παρενοχλήσει με ζητιανιές κλπ κλπ, για να μη χρησιμοποιήσεις το BOX NOW παραδίπλα από το σπίτι σου ξερωγώ, επειδή κάποιος κάπου κάποτε έγραψε στο insomnia ότι έχασε κάτι... 1
StamTheMan Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Κοιτα,εχοντας στειλει και λαβει κυριολεκτικα χιλιαδες πακετα,το ΚΤΕΛ ειναι ΜΑΚΡΑΝ το πιο ασφαλες. Αλλα μεχρι εκει. Αν ο αλλος δε μπορει να παει στο ΚΤΕΛ,τι συζηταμε; 1
MadPax Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Κι εγώ φίλε έχω στείλει και έχω παραλάβει με το ΚΤΕΛ μέχρι και καμιά πενταετία πριν, πλέον δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος.
Makis38 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) Για μεγάλα δέματα μια χαρά είναι το ΚΤΕΛ, φυσικά με την προϋπόθεση, ειδικά στην Αθήνα, να είναι σχετικά κοντά σου. Στείλε παιδικό καρότσι, ποδήλατο με μεταφορική και θα δεις, αλλά πόσα τέτοια θα στείλεις, είναι και αυτό. Επίσης με το ΚΤΕΛ πάει την ίδια μέρα, όπου κανένα courier δεν μπορεί να το κάνει. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από Makis38 1 1
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Επειδή είμαι άσχετος. Πως στέλνετε πράγματα με το ΚΤΕΛ; Υπάρχει ειδική υπηρεσία που φορτώνει στα λεωφορείο τα πράγματα του αποστολέα κι όταν φτάσει το λεωφορείο στον προορισμό του πρέπει να πάει να τα παραλάβει ο παραλήπτης; Είχα ακούσει κάτι ιστορίες για γονείς το 80-90 που έστελναν μέσω ΚΤΕΛ ταπερακια με φαγητό σε φοιτητές που ήταν αλλού, αλλά τα θεωρούσα ραδιοαρβύλα.
korakios Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε Επειδή είμαι άσχετος. Πως στέλνετε πράγματα με το ΚΤΕΛ; Υπάρχει ειδική υπηρεσία που φορτώνει στα λεωφορείο τα πράγματα του αποστολέα κι όταν φτάσει το λεωφορείο στον προορισμό του πρέπει να πάει να τα παραλάβει ο παραλήπτης; Είχα ακούσει κάτι ιστορίες για γονείς το 80-90 που έστελναν μέσω ΚΤΕΛ ταπερακια με φαγητό σε φοιτητές που ήταν αλλού, αλλά τα θεωρούσα ραδιοαρβύλα. ? Πας στην αποθήκη και το στέλνεις . Βέβαια ανάλογα και το ΚΤΕΛ τα σκας. Εννοείται θέλει πάρα πολύ καλό πακετάρισμα 1
gokuthelegend Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 12 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Επειδή είμαι άσχετος. Πως στέλνετε πράγματα με το ΚΤΕΛ; Υπάρχει ειδική υπηρεσία που φορτώνει στα λεωφορείο τα πράγματα του αποστολέα κι όταν φτάσει το λεωφορείο στον προορισμό του πρέπει να πάει να τα παραλάβει ο παραλήπτης; Είχα ακούσει κάτι ιστορίες για γονείς το 80-90 που έστελναν μέσω ΚΤΕΛ ταπερακια με φαγητό σε φοιτητές που ήταν αλλού, αλλά τα θεωρούσα ραδιοαρβύλα. Τα κτελ έχουν αποθήκες. Πας και ρωτάς. Τους αφήνεις τα πράγματα, πληρώνεις φυσικά, και το πάνε στην αποθήκη της άλλης πόλης. Απλώς το μανίκι είναι ότι θα πρέπει να πας εσύ στο ΚΤΕΛ για να παραδώσεις τα πράγματα, αλλά επίσης και ο παραλήπτης θα πρέπει να πάει και αυτός στο δικό του ΚΤΕΛ για να τα παραλάβει, οπότε αν κάποιος δεν έχει όχημα ή αν είναι μακριά τότε ενδεχομένως να μην μπορεί να γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα