poulinos Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 minute ago, jumaru13 said: Ναι φίλε δεν είχα ακούσει τίποτα προσωπικα οτι στελνω αν ειναι αξιας το πακεταρω με οτι χειροτερα υλικα βρω για να δειχνει λιγο χαλια.ακανονιστο σχημα κουτιου κτλ.αν εδειχνε σαν κινητο μπορει οπως λες να το πηραν.τωρα αν απειλησεις με καμια καταγγελια κτλ δεν ξερω τι μπορει να γινει.σε παρομοιο θεμα στο ινσομνια καποιος αν θυμαμαι καλα απειλησε με καταγγελια και ως δια μαγεις βρεθηκε εκεινος ειχε χασει usb sticks
kalmik Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Αν όντως έχουν όριο αποζημίωσης 100 ευρώ, πρώτον πρέπει να το λένε εμφανώς, δεύτερον να προσφέρουν υπηρεσία ασφάλισης δεμάτων μεγαλύτερης αξίας και τρίτον να αρχίσουν όλοι οι χρήστες να το σκέφτονται σοβαρά. Σίγουρα δεν θα έστελνα καινούργιο σφραγισμένο iphone αλλά ένα μεταχειρισμένο κινητό από αγγελία των 200-300 ευρώ ή ένα laptop second hand πιθανότατα ναι. Τώρα έχω δεύτερες σκέψεις.... Αν θ έλουν να μείνουν στην αγορά οι κύριοι της Boxnow καλά θα κάνουν να επενδύσουν σε ασφάλεια. Το κακό όνομα εύκολα βγαίνει....
pp6210 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 3 ώρες πριν, poulinos είπε μου θυμιζει τον αλλον που εβαλε iphone σε box now μονο με το κουτι της apple.ουτε καν κατι απεξω να μην φαινεται οτι ειναι iphone μου θυμίζει πριν χρόνια που έστειλα σε γνωστό S7 σε κουτί από νοκια 3310 της μαμάς με αθάνατα ΕΛΤΑ, ακριβώς για να μη δώσουν σημασία αν τυχών το ψιλοανοίξουν να δουν... Πάντως και οι πρόσφατες δικές μου 2-3 στις 5 παραλαβές box now από ΤΕΜΟΥ βλέπω "χαρακιες" στις σακούλες, σαν να έγιναν επίτηδες για να δει κάποιος μέσα....Ιδίως μια που είχε χαλακια μπανιου-κουζίνας και ήταν κάπως ογκώδες δεμα. βέβαια είναι και η συσκευασίες του ΤΕΜΟΥ...από τα ΤΕΜΟΥ!
poulinos Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, pp6210 said: μου θυμίζει πριν χρόνια που έστειλα σε γνωστό S7 σε κουτί από νοκια 3310 της μαμάς με αθάνατα ΕΛΤΑ, ακριβώς για να μη δώσουν σημασία αν τυχών το ψιλοανοίξουν να δουν... Πάντως και οι πρόσφατες δικές μου 2-3 στις 5 παραλαβές box now από ΤΕΜΟΥ βλέπω "χαρακιες" στις σακούλες, σαν να έγιναν επίτηδες για να δει κάποιος μέσα....Ιδίως μια που είχε χαλακια μπανιου-κουζίνας και ήταν κάπως ογκώδες δεμα. βέβαια είναι και η συσκευασίες του ΤΕΜΟΥ...από τα ΤΕΜΟΥ! δεν ξερω αν τα ανοιγουν για καποιον ελεγχο (δειγματοληπτικα) ή αν θελουν να δουν τι παιζει ή απλα γινεται χαλια συσκευασια λογω temu Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από poulinos
poulinos Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 2 minutes ago, jumaru13 said: Φίλε πρέπει να υπάρχουν τσακάλια.. στην ισπανια(barcelona κλασσικα) στο αεροδρομιο εβαλα το ορειβατικο σακιδιο να παει στο cargo.εννοειται καποιος ανοιξε τσεπακι και πηρε μικροπραγματακια 100 ευρω περιπου.και εννοειται και εγω και αυτος που τα πηρε ηξερα,ηξερε οτι δεν μπορω να κανω τιποτα.η απαντηση της αεροπορικης ηταν να ασφαλιζες το σακιδιο.
FrozenYogurt Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 14 ώρες πριν, jumaru13 είπε Καλησπέρα στη παρέα..να ενημερώσω πρίν μία εβδομάδα η box now έχασε δέμα που είχε fold 6 όλως τυχαίως.. έχει τύχει σε άλλον?? Απόφαση ΕΕΤΤ 688/52/2013 - ΦΕΚ Β/1412/Β/10-6-2013 Άρθρο 1 β. Για αποδεδειγμένη απώλεια ή ολική κλοπή ή ολική καταστροφή του περιεχομένου δέματος καταβάλλεται ελάχιστη αποζημίωση 100 € και μέγιστη αποζημίωση 400 € και επιστροφή του καταβληθέντος ταχυδρομικού τέλους για τη συγκεκριμένη αποστολή. γ. Για αποδεδειγμένη απώλεια ή ολική κλοπή ή ολική καταστροφή του περιεχομένου φακέλου ή δέματος με δηλωμένη αξία/ασφαλισμένου καταβάλλεται αποζημίωση ίση με το ποσό της δηλωθείσας αξίας και επιστρέφεται το καταβληθέν ταχυδρομικό τέλος για τη συγκεκριμένη αποστολή. Πηγή: https://www.e-nomothesia.gr/kat-epikoinonies-telepikoinonies-telephonia/apophase-eett-688-52-2013.html
StamTheMan Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 14 ώρες πριν, jumaru13 είπε Καλησπέρα στη παρέα..να ενημερώσω πρίν μία εβδομάδα η box now έχασε δέμα που είχε fold 6 όλως τυχαίως.. έχει τύχει σε άλλον?? Ναι,αλλα οχι τοσο ακριβο. Το tracking τι λεει;
jumaru13 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Just now, StamTheMan said: Ναι,αλλα οχι τοσο ακριβο. Το tracking τι λεει; Χαμένο
FrozenYogurt Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, jumaru13 είπε Περιμένει το παιδί που μου το έστειλε.. εγώ του είχα βάλει 800 Εάν είσαι ο αγοραστής, τότε δεν έχεις κάποια αξίωση αποζημίωσης από την Box Now. Πρέπει να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω από τον πωλητή και εκείνος θα πρέπει να ασχοληθεί με την εταιρεία. Αν δεν επιστρέψει τα χρήματα μπορείς να προχωρήσεις σε μήνυση για απάτη και θα αποφασίσουν τα δικαστήρια. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από FrozenYogurt 1
jumaru13 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Ναι φίλε το ξέρω γάμησε τα είναι μπέρδεμα το ξέρω..
mindreader Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Χιλιες φορες αποστολη με Κτελ! Παλια, πατροπαραδοτα, εγγυημενα πραγματα! Ποτε δεν εχω χασει κατι, κουτι και βαρος οτι θες, κοστος λογικο, και φτανει εντος της ιδιας ημερας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα