Basilhs23___ Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Θέλω να επιλέξω το boxnow για την παραλαβή ενός αντικειμένου. Αν και έχω ψάξει την σελίδα τους και γενικά ότι πληροφορία βρήκα, θέλω κάποιες περαιτέρω πληροφορίες για όποιον το έχει χρησιμοποιήσει ώστε να μου είναι ξεκάθαρη η διαδικασία. Με ποιον τρόπο επιλέγω το locker που με ενδιαφέρει, δηλαδή εμφανίζεται ο χάρτης με τα locker μέσα στην σελίδα που κάνω την παραγγελία η πρέπει να κάνω πρώτα ξεχωριστή εγγραφή στην σελίδα της boxnow να επιλέξω την θυρίδα που θέλω και μετά να σημειώσω τον κωδικό που θα μου στείλουν στην σελίδα της αγοράς; Θα πρέπει να μιλήσω με τον πωλητή ώστε το πακέτο να χωράει στις διαστάσεις της επιλεγόμενης θυρίδας. Αν τελικά δεν καταφέρει να είναι το πακέτο σε διαστάσεις μικρότερες της θυρίδας, θα μπορώ να επιλέξω άλλη μεγαλύτερων διαστάσεων θυρίδα πριν την αποστολή της παραγγελίας.
m3ltd0wn Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Είναι πολύ αυτόματη διαδικασία. Διαλέγεις αυτή την επιλογή παράδοσης. Από τον χάρτη επιλέγεις το σημείο που είναι πιο κοντά σου / σε βολεύει καλύτερα. Και περιμένεις να παραλάβεις. Έχει διάφορα μεγέθη κουτιων, αν δεν έχεις καποιο δέμα τεράστιο λογικά θα χωράει. Αλλά ο πωλητής θα το ξέρει εφόσον το προσφέρει σαν επιλογή. Μετά πας εκεί, χτυπάς το pin ανοίγει το κουτί και παραλαμβάνεις 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Εσύ, σαν αγοραστής, δεν έχεις να κάνεις πολλά, Βασίλη. Μόνο να δεις ποιο locker σε βολεύει, και να το πεις στον πωλητή. Εκείνος θα πρέπει να δει σε ποια κατηγορία εμπίπτει το προϊόν που πουλάει (βάρος και διαστάσεις), ώστε να επιλέξει την κατηγορία. Μόλις αφήσουν το δέμα στο locker, σου έρχεται ειδοποίηση με το pin και παραλαμβάνεις. Είναι πολύ εύκολη διαδικασία.
StamTheMan Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Θέλω να επιλέξω το boxnow για την παραλαβή ενός αντικειμένου. Εαν παραλαμβανεις,ειναι πολυ απλο. Αν θες να στειλεις,πρεπει να κανεις πρωτα εγγραφη. Οταν στελνεις,θα πρεπει να ξερεις τη διευθυνση του παραληπτη ( τη θεση της θυριδας ) ,τηλεφωνο,mail και ονομ/νο. Μπορει απλα να σου δωσω το ID της θυριδας,αντι της διευθυνσης. Μετα προχωρας στα βηματα,αναλογα με το δεμα που θες να στειλεις πληρωνεις και το αντιστοιχο ποσο,πριν το στειλεις. Αν θες να στειλεις δεμα με χρεωση καποιου αλλου,κανει εκεινος τη διαδικασια,δηλωνει θυριδα,του ερχεται το pin και στο μεταφερει. Το δεμα πρεπει παντα να γραφει τον αριθμο αποστολης επανω. Σαν παραληπτης,απλα δηλωνεις τα στοιχεια σου και το ID της θυριδας,το οποιο το βρισκεις με μια απλη αναζητηση στη σελιδα,με τον ΤΚ σου. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2023 από StamTheMan 1
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 19 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Εαν παραλαμβανεις,ειναι πολυ απλο. Αν θες να στειλεις,πρεπει να κανεις πρωτα εγγραφη. Οταν στελνεις,θα πρεπει να ξερεις τη διευθυνση του παραληπτη ( τη θεση της θυριδας ) ,τηλεφωνο,mail και ονομ/νο. Μπορει απλα να σου δωσω το ID της θυριδας,αντι της διευθυνσης. Μετα προχωρας στα βηματα,αναλογα με το δεμα που θες να στειλεις πληρωνεις και το αντιστοιχο ποσο,πριν το στειλεις. Αν θες να στειλεις δεμα με χρεωση καποιου αλλου,κανει εκεινος τη διαδικασια,δηλωνει θυριδα,του ερχεται το pin και στο μεταφερει. Το δεμα πρεπει παντα να γραφει τον αριθμο αποστολης επανω. Σαν παραληπτης,απλα δηλωνεις τα στοιχεια σου και το ID της θυριδας,το οποιο το βρισκεις με μια απλη αναζητηση στη σελιδα,με τον ΤΚ σου. Να παραλάβω θέλω. Λέω να δοκιμάσω το box μιας και έχω πολλά lockers εδώ γύρω, από το να μπλέκω με τις courier και τις μεταφορικές.
andreaspA Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Να παραλάβω θέλω. Λέω να δοκιμάσω το box μιας και έχω πολλά lockers εδώ γύρω, από το να μπλέκω με τις courier και τις μεταφορικές. και καλα θα κανεις. Ειναι τελειο! 3 1
plotolp Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Είναι τέρμα βολικό μην το σκέφτεσαι καν. Αν έχει box προσωπικά το επιλέγω πάντα αντί για κάποιο άλλο courier. 1
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Για να παραλαβεις απι boxnow πρεπει να το υποστηρίζει ο πωλητης, και νομιζω τοποθετείτε στο κοντινότερο σου βασει τκ, τουλάχιστον εμενα δεν με ρωτησαν ποτε, αντίθετα τα box του σκρουτζ σε ρωτανε. ...να επανω στην ωρα, μολις ηρθε μαιλ και το γνωστό eshop κάνει δωρο τα ταχυδρομικά αν επιλέξεις boxnow 1
meletis_m Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Βάζεις το τ.κ και θα σου εμφανίσει τα κοντινότερα . Ότι σου έγραψαν κιόλας . Θα σου έρθει και email με τη πορεία και όταν θα είναι διαθέσιμο θα λάβεις 4ψηφιο pin . Πρέπει να το παρακάνεις εντος 48ωρων εάν θυμάμαι καλα 1
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Για να παραλαβεις απι boxnow πρεπει να το υποστηρίζει ο πωλητης, και νομιζω τοποθετείτε στο κοντινότερο σου βασει τκ, τουλάχιστον εμενα δεν με ρωτησαν ποτε, αντίθετα τα box του σκρουτζ σε ρωτανε. ...να επανω στην ωρα, μολις ηρθε μαιλ και το γνωστό eshop κάνει δωρο τα ταχυδρομικά αν επιλέξεις boxnow Το υποστηρίζει ο πωλητής, είναι από σελίδα τύπου ebay. Για το κοντινότερο αναφέρομαι και εγώ.
Kda Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Μιας που θίχτηκε το θέμα, τώρα το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες τι γίνεται; Ειδικά για προϊόντα τεχνολογίας και ηλεκτρονικές συσκευές, δεν θα υπάρχει πρόβλημα στις θυρίδες που θα τις βαράει ο ήλιος και θα «ψήνονται»; 2
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 15 λεπτά πριν, Kda είπε Μιας που θίχτηκε το θέμα, τώρα το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες τι γίνεται; Ειδικά για προϊόντα τεχνολογίας και ηλεκτρονικές συσκευές, δεν θα υπάρχει πρόβλημα στις θυρίδες που θα τις βαράει ο ήλιος και θα «ψήνονται»; Δεν έχουν σκέπαστρο απο πάνω;
james01gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Να γνωρίζεις κατι. Εάν το locker που επιλέγεις δεν είναι διαθέσιμο στο αφήνουν σε άλλο locker της περιοχής σου. Όταν λέμε περιοχής σου εννοούμε της πόλης σου. Ένα δέμα μου το άφησαν 1,5 χλμ μακριά και το άλλο 1 χλμ. Ειδικά την πρώτη φορά όταν το έκαναν, νόμιζα πως είχα κάνει λάθος επιλογή στο locker. Την δεύτερη φορά όμως που ξεκίνησα μανουρα με ενημέρωσαν πως αυτή είναι η πολιτική τους για να μην υπάρχει καθυστέρηση στις αποστολές. Μου πρότειναν βεβαια να μου το φέρουν στο locker που είχα επιλέξει αρχικά αλλά μιλάμε για ακομη μια ημέρα καθυστέρηση. Και δυστυχώς δεν είναι όλα τα lockers σε βολικά σημεία. Κάποια ειναι σε πλατείες, σε μέρη που δεν υπάρχει θέση στάθμευσης κτλ. Το μόνο καλό είναι πως σε οσες αποστολές τους έχω χρησιμοποιήσει (καμία δεκαριά έως τώρα), το δέμα την επόμενη ημέρα βρίσκεται σε θυρίδα. Δεν υποστηρίζουν αντικαταβολή όμως. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από james01gr 1
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, james01gr είπε Να γνωρίζεις κατι. Εάν το locker που επιλέγεις δεν είναι διαθέσιμο στο αφήνουν σε άλλο locker της περιοχής σου. Όταν λέμε περιοχής σου εννοούμε της πόλης σου. Ένα δέμα μου το άφησαν 1,5 χλμ μακριά και το άλλο 1 χλμ. Ειδικά την πρώτη φορά όταν το έκαναν, νόμιζα πως είχα κάνει λάθος επιλογή στο locker. Την δεύτερη φορά όμως που ξεκίνησα μανουρα με ενημέρωσαν πως αυτή είναι η πολιτική τους για να μην υπάρχει καθυστέρηση στις αποστολές. Μου πρότειναν βεβαια να μου το φέρουν στο locker που είχα επιλέξει αρχικά αλλά μιλάμε για ακομη μια ημέρα καθυστέρηση. Και δυστυχώς δεν είναι όλα τα lockers σε βολικά σημεία. Κάποια ειναι σε πλατείες, σε μέρη που δεν υπάρχει θέση στάθμευσης κτλ. Το μόνο καλό είναι πως σε οσες αποστολές τους έχω χρησιμοποιήσει (καμία δεκαριά έως τώρα), το δέμα την επόμενη ημέρα βρίσκεται σε θυρίδα. Δεν υποστηρίζουν αντικαταβολή όμως. Αντικαταβολή πως;Που θα πλήρωνες;
james01gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αντικαταβολή πως;Που θα πλήρωνες; Πολωνία που τα έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές υποστηρίζουν πληρωμή με την παραλαβή. Πληρώνεις με κάρτα. Επίσης μπορείς μέσω εφαρμογής να επεκτείνεις για λίγο τον χρόνο παραλαβής κτλ κτλ. https://inpost.pl/en/cash-delivery Και όταν μιλάμε για κουτιά μιλάμε για τέτοιο μέγεθος 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα