Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-poco-f3-256gb-8gb-5g-dual-sim-black-p-TEL.093346

Poco F3 8gb/256gb 5G black στα 369€.

Αμεσως επόμενη τιμή στο skroutz βλέπω 444€. Πάντως από κριτικές βλέπω πολύ καλές, όποιος έχει το ίδιο ας σχολιάσει εδώ κριτική για να έχουμε μια πιο καλή άποψη. Νομίζω είναι καλή προσφορά, αν κ παλιά είχε παίξει μάλλον σε καλύτερη τιμή. 

IMG_5465.jpeg

Δημοσ.

Καλό αλλά πολύ παλιό πλέον. Στα ίδια λεφτά σχεδόν το F4.

Και πριν λίγο καιρό είχε 400 από amazon το ολοκαίνουργιο F5.

• Like 7
Δημοσ.

336€ το είχα πάρει 18.04.2021… πάνε πάνω από 2 χρόνια. Πως γίνεται να θεωρείται καλή τιμή το 369€ ;

• Like 16
Δημοσ.

έφυγε η εποχή του. ξεστοκάρισμα κοροϊδία σε αυτά τα χρήματα.

καλύτερα να περιμένετε το F5 σε preorder sale που θα βγει μαξ στα 400-420 και φυσικά θα αξίζει

• Like 4
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, panoz είπε

336€ το είχα πάρει 18.04.2021… πάνε πάνω από 2 χρόνια. Πως γίνεται να θεωρείται καλή τιμή το 369€ ;

Έχει κ 5G?? Όλες οι τιμές πάντως ανέβηκαν στα κινητά λόγω κορονοϊού κ εργοστασίων.  Κρατάει τιμη λόγω απόδοσης πιστεύω. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, xippotis είπε

Έχει κ 5G?? Όλες οι τιμές πάντως ανέβηκαν στα κινητά λόγω κορονοϊού κ εργοστασίων.  Κρατάει τιμη λόγω απόδοσης πιστεύω. 

Έχει. Εγώ το πήρα 289€ τον Αύγουστο του '21. Δεν είναι καλή τιμή. Δεν κρατάει τιμή. Ανέβηκε κιόλας :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγορασμενο και από εμένα το 21 στα 289€.δεν είναι στις συσκευές που έχει σκοπό να δώσει νέα rom η xiaomi,συν του ότι έχει ακόμα ένα χρόνο για google ενημερώσεις.ψαχνω αντικαταστάτη αλλά είναι όλα στο θεο

Επεξ/σία από Rattlehead
Δημοσ.

Το F5 με τον ασύλληπτο επεξεργαστή έχει 414 στο skroutz, να σβήσει κάποιος mod αυτό το post μην την πατήσει κανένας.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panoz είπε

Μία από τα ίδια.. Χωριά ότι το έδωσα σε σύντομο χρονικό διάστημα λόγω της κακής μπαταρίας του. Σε όλα τα υπόλοιπα πολύ καλό πάντως. 

Δημοσ.

Για ένα μοντέλο που παρουσιάστηκε  αρχές 2021, εχει sec. updates για 1 χρόνο ακόμα, ενώ παράλληλα κυκλοφορεί ήδη το καινούργιο μοντέλο (F5) σε τιμή που ξεκινά από 414 ευρώ (σε σκρουτζομαγαζο) με σούπερ επεξεργαστή δεν νομίζω οτι αξίζει η αγορά του.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...