Προς το περιεχόμενο

[Power Meter] COOLSEER wifi socket SK01WE 16A @eshop 7,7€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 2/6/2023 στις 8:54 ΠΜ, matrixxx είπε

Ναι εχω παρει απο γνωστο σουπερ μαρκετ ενα παρομοιο με 2 ευρω πριν αρκετους μηνες, (το οποιο ειναι βεβαια χωρις power meter δυνατοτητα) και το χρησιμοποιω το καλοκαιρι για αυτη τη δουλεια. Το προγραμματιζεις μεσα απο το app στο κινητο. Αν βρεις καποιο πολυ φτηνο, παρε ενα απλο και εσυ.

δεν με ενδιαφέρουν power meter και τέτοια μόνο το παραπάνω που έγραψα να κάνω τη δουλειά μου.

Εδώ που είμαι χαλκίδα πλευρά δεν έχω βρει σε μάρκετ τέτοιο που λες.

Παρήγγειλα δύο τελικά μπρίζες αυτές του θέματος.Την Τρίτη θα παραλάβω.

Αλλά διάβασα ότι ένα παλικάρι εδώ δεν μπορεί να συνδεθεί με το wifi του.

Εγώ έχω το κλασικό router της cosmote, πρέπει να κοιτάξω κάτι ή απλά θα πατήσω το power on ενώ έχω κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό και θα περιμένω να γίνει το pairing.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, manan είπε

Μην ανησυχείς υπάρχει και δεύτερος τρόπος να συνδεθείς (connect manually) όπου δεν υπάρχει πιθανότητα αποτυχίας. Έχει ένα δεύτερο pairing mode όπου η πρίζα δημιουργεί δικό της hotspot, συνδέεσαι σε αυτό και τη ρυθμίζεις.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, manan είπε

δεν με ενδιαφέρουν power meter και τέτοια μόνο το παραπάνω που έγραψα να κάνω τη δουλειά μου.

Εδώ που είμαι χαλκίδα πλευρά δεν έχω βρει σε μάρκετ τέτοιο που λες.

Παρήγγειλα δύο τελικά μπρίζες αυτές του θέματος.Την Τρίτη θα παραλάβω.

Εγώ έχω το κλασικό router της cosmote, πρέπει να κοιτάξω κάτι ή απλά θα πατήσω το power on ενώ έχω κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό και θα περιμένω να γίνει το pairing.

Δεν θυμάμαι να έχω συνδέσει γρηγορότερα wifi πριζάκια ever. Συνδέθηκαν σε 5 δευτ το καθένα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...