Προς το περιεχόμενο

[Power Meter] COOLSEER wifi socket SK01WE 16A @eshop 7,7€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα και εγώ μερικά, ευχαριστώ στον TS!

Τα σέταρα εύκολα, απλά το μόνο ενοχλητικό που βλέπω στο Tuya app είναι ότι κάθε φορά που επιλέγω μια από τις εγκατεστημένες πρίζες, μου πετάει popup που λέει ΄δώσε permissions για bluetooth και location'.  Ε αφού δεν τα χρειάζεται... πατάω 'close' στο popup και όλα λειτουργούν μια χαρά χωρίς να δώσω άδειες. Μόνο wifi χρειάζεται.

Υπάρχει τρόπος/ρύθμιση να αποφύγω αυτό το spam της εφαρμογής (προφανώς χωρίς να δώσω άδεια) ή εναλλακτικά άλλη εφαρμογή που συνεργάζεται με τα smart plugs αλλά δεν επιμένει τόσο πολύ στα permissions?

(Εν τω μεταξύ από Android 12 και μετά η permission για location δεν χρειάζεται καθόλου.  Σε παλιότερες εκδόσεις πράγματι χρειαζόταν για να κάνει "find nearby devices". Αλλά όχι πλεον.)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Engimek είπε

Είναι καλύτερη ε? Οκ θα την τσεκάρω. Thanks!

Για το καλύτερη δεν ξέρω, συμβατή πάντως είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα και εγώ.

3 στα 3 coolseer.

image.jpeg

Άσχημες είναι σε σχέση με τις gosund - blitzwolf

image.jpeg.65715cc2a6a40752b1dce99be8fab7d3.jpeg

Απ την άλλη δεν βγάζουν το weak signal που για κάποιο λόγο μου βγάζουν οι gosund.

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως αγόρασα δύο και δεν έχω καταφέρει να τα συνδέσω με καμία από τις δύο εφαρμογές. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johniem είπε

Εγώ πάντως αγόρασα δύο και δεν έχω καταφέρει να τα συνδέσω με καμία από τις δύο εφαρμογές. 

Είσαι σε 2.4 Ghz δίκτυο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, johniem είπε

Κανένα πρόλημα με το pairing.

Σε ενα λεπτό  δυο  λεπτά τα σύνδεσα και τα 3.

Κάρφωμα στην πρίζα πάτημα του power για 5 δεύτερα προσθήκη συσκευής στο smartlife στο κινητό και έτοιμα.

Σε 2,4 δίκτυο κανένα πρόβλημα, αν εξαιρέσεις πως πλησιάζουμε επικίνδυνα τα όρια συσκευών που μπορεί να εξυπηρετήσει το speedport entry 2.

Και αυτό χωρίς να κάνω κανά πάρτι στο σπίτι...

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiannis_1 είπε

Σε 2,4 δίκτυο κανένα πρόβλημα, αν εξαιρέσεις πως πλησιάζουμε επικίνδυνα τα όρια συσκευών που μπορεί να εξυπηρετήσει το speedport entry 2.

Πως το υπολογίζεις αυτό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω πως εχω το λιγότερο 29-30 συσκευές στο wifi client list.

Κινητά, laptop, desktop, tablet, κάμερες, σκούπα, air fryer, smart διακόπτες κτλ κτλ.

Πρέπει να κάτσω να μοιράσω καλύτερα τις συσκευές που εξυπηρετεί και το extender να χαλαρώσει λίγο το router

Φιλοξένησα 10 μέρες τον αδερφό μου που ήρθε απο Αγγλία με καμιά δεκαριά συσκευές για πάρτη του και αυτός🤣  και το πράγμα δεν πήγαινε και πολύ smooth.

Αποσυνδέονταν συσκευές και δεν ξανασυνδέονταν

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, johniem είπε

Εμένα θέλανε παραπάνω από 5sec πάτημα το κουμπί για να μπει σε pairing mode(~8sec μέχρι να αρχίσει να αναβοσβηνειντο λαμπάκι).

6 ώρες πριν, li@m είπε

Είσαι σε 2.4 Ghz δίκτυο;

Ναι, αυτό είναι απαραίτητο, στο ζητάει και στην εφαρμογή.

6 ώρες πριν, yiannis_1 είπε

Κανένα πρόλημα με το pairing.

Σε ενα λεπτό  δυο  λεπτά τα σύνδεσα και τα 3.

Κάρφωμα στην πρίζα πάτημα του power για 5 δεύτερα προσθήκη συσκευής στο smartlife στο κινητό και έτοιμα.

3 ώρες πριν, yiannis_1 είπε

Βλέπω πως εχω το λιγότερο 29-30 συσκευές στο wifi client list.

Κινητά, laptop, desktop, tablet, κάμερες, σκούπα, air fryer, smart διακόπτες κτλ κτλ.

Πρέπει να κάτσω να μοιράσω καλύτερα τις συσκευές που εξυπηρετεί και το extender να χαλαρώσει λίγο το router

Φιλοξένησα 10 μέρες τον αδερφό μου που ήρθε απο Αγγλία με καμιά δεκαριά συσκευές για πάρτη του και αυτός🤣  και το πράγμα δεν πήγαινε και πολύ smooth.

Αποσυνδέονταν συσκευές και δεν ξανασυνδέονταν

Ok, απλά αναρωτιομουν  εάν είχε κάποια συγκεκριμένα specs(του στυλ 16αυσκευες max, μόνο σε ένα παλιό belkin(?) έχω πετύχει κάτι αντίστοιχο)

Εάν έχουμε modem/router που έχει 2 δίκτυα wifi (2,4+5) έχει διαφορά από θέμα balancing/ασφαλείας η κάτι άλλο να κάνουμε allocate τις συσκευές?

Π.χ Εγώ έχω βάλει όλα μπιρμπιτσολια(πρίζες/σκούπες/εκτυπωτή/tv) στο 2,4 και τους υπολογιστές/κινητά στο 5(με διαφορετικούς κωδικούς) στο zte 288a

Έχει νόημα κάπου αυτή η σκέψη?

Όσο για τις εφαρμογές tuya και smartlife, έβαλα μια μπριζα στο καθένα αλλά μου φαίνονται πανομοιότυπες και σε εμφάνιση+ σε λειτουργικότητα.

Είναι όντως ίδιες η μου ξεφεύγει κατι?

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, @topos είπε

Ok, απλά αναρωτιομουν  εάν είχε κάποια συγκεκριμένα specs(του στυλ 16αυσκευες max, μόνο σε ένα παλιό belkin(?) έχω πετύχει κάτι αντίστοιχο)

Εάν έχουμε modem/router που έχει 2 δίκτυα wifi (2,4+5) έχει διαφορά από θέμα balancing/ασφαλείας η κάτι άλλο να κάνουμε allocate τις συσκευές?

Π.χ Εγώ έχω βάλει όλα μπιρμπιτσολια(πρίζες/σκούπες/εκτυπωτή/tv) στο 2,4 και τους υπολογιστές/κινητά στο 5(με διαφορετικούς κωδικούς) στο zte 288a

Έχει νόημα κάπου αυτή η σκέψη?

Όσο για τις εφαρμογές tuya και smartlife, έβαλα μια μπριζα στο καθένα αλλά μου φαίνονται πανομοιότυπες και σε εμφάνιση+ σε λειτουργικότητα.

Είναι όντως ίδιες η μου ξεφεύγει κατι?

20230603_190544.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...