Doubt Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, runner69 είπε Σε παλιοτερη αγορα που ειχα κανει απο το eshop, ειχα παραλαβει και εγω το "moufseer". Τωρα παρελαβα το coolseer με την ετικετα. Εχω βαλει πανω στην πριζα το tplink και το moufseer μαζι και βλεπω στην καταναλωση ημερας για την συσκευη εχει γραψει το tplink 0,58KWh εναντι 0,56KWh του "moufseer". Δηλαδη μια αποκλιση της ταξης του ~3%. Δεν ξερω φυσικα ποιο ειναι το σωστο αλλα κινειται στα ορια του στατιστικου σφαλματος. Ανάξιο λόγου. Στις 100kWh θα γράψει ας πούμε 103, διαφορά κόστους 40 λεπτά του ευρώ σε σύνολο 150€. (μήπως και ο μετρητής του δεδδηε έχει 100% ακρίβεια;)
runner69 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Ανάξιο λόγου. Στις 100kWh θα γράψει ας πούμε 103, διαφορά κόστους 40 λεπτά του ευρώ σε σύνολο 150€. (μήπως και ο μετρητής του δεδδηε έχει 100% ακρίβεια;) Ναι αναξιο λογου. Εκανα update το μηνυμα μου με βαση αυτο που παραθεσες.
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 15 ώρες πριν, liakjim είπε Είναι δυνατόν να υπονοείς ότι δεν έχω καταλάβει ποιος είναι που; Ξαναδιαβασε τι γραφεις και τι απαντω και θα καταλαβεις οτι δεν υπονοω τιποτα, σου λεω καθαρα οτι κατι δεν εχεις καταλαβει ή οτι δεν γνωριζεις και θες διαβασμα. 15 ώρες πριν, liakjim είπε Δλδ εσύ περιμένεις να δεις πτώση τάσης αν ο Χ βάλει ένα καλοριφέρ των 2000W; Εμενα θα με επηρεασει το φορτιο αλλου καταναλωτη; Τι ασχετο ειναι αυτο που λες; Αυτο εγραψα; Σου απαντω λοιπον καθαρα: 15 ώρες πριν, matrixxx είπε Ο μετρητης του φιλου δεν ειναι σε μενα, ειναι στο φορτιο του ενω μεσολαβουν ολα αυτα τα μετρα "οικιακου" καλωδιου, μαλλον θες διαβασμα με αυτα που διαβαζω, δεν εχω χρονο αλλο σημερα. Σας διαβαζω αυριο, καλο βραδυ σε ολους. Παμε στο αλλο. Λες επισης: 15 ώρες πριν, liakjim είπε ...αλλά δεν υφίσταται ούτε ένα στοιχείο ότι δεν μετράνε σωστά ( ούτε ότι μετράνε και απαραίτητα σωστά μέχρι να βρεθεί ένα διακριβωμενο όργανο). 19 ώρες πριν, Oscar_Mike είπε (Αριστερά το coolseer, δεξιά το "moufseer", εδώ η κατανάλωση ειναι λάμπα led 7W, θα μετρήσω και με καταναλώσεις 1000+ W) 16 ώρες πριν, Oscar_Mike είπε 16 ώρες πριν, Oscar_Mike είπε πωπω έλιωσα με το καλοριφέρ 😄 το Μπλιτζ δεν το εχω τώρα εύκαιρο 3 στα 3 στοιχεια του φιλου που μετρησε λοιπον λενε οτι δεν μετρανε σωστα, τα 2 πρωτα στοιχεια με μεγαλη διαφορα στο τελευταιο με την σομπα πολυ λιγοτερο. Αυτο με την σομπα δεν το λαμβανω ιδιαιτερα υποψιν γιατι ειναι ωμικο φορτιο. Η λαμπα led στις 2 πρωτες εικονες στοιχεια, λυπαμαι αλλα ΔΕΝ ειναι ωμικο φορτιο, δεν ισχυει αυτο που γραφεις περι ονομαστικων τιμων. Στην λαμπα λοιπον βλεπω την μεγαλη διαφορα, 7 vs 7.4 vs 7.8. To επωνυμο λοιπον του τιτλου ειναι 10+% πανω απο την ονομαστικη τιμη της λαμπας και ακριβως το ιδιο πανω απο την μετρηση του bw. 1
leros2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Παρέλαβα και εγώ, να δω τι θα το κάνω... Ερώτηση: Υποστηρίζει 2 εφαρμογές Tuya και Smart Life, ποια να προτιμήσω ?
TechnoState Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 @leros2004 ....αν έχεις κ άλλες IoT συσκευές σπίτι (που δεν λειτουργούν με SmartLife) τότε Tuya 1
vgolden Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 παρέλαβα κι εγώ και 1 απο τα 3 είμαι moyfseer. Θα τους γράψω γιατί είναι κάκιστη τακτική απο πλευράς τους να ξεστοκάρουν τα mouf βάζοντας 1/3 ή 1/2 σε κάθε παραγγελία.....
runner69 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Παιδια το ιδιο ειναι με ενα label. Δεν αλλαζει κατι. 1
Doubt Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δύο μαρκέ για τον κύριο Doubt, thank you very much. 1
liakjim Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, Doubt είπε Δύο μαρκέ για τον κύριο Doubt, thank you very much. Παρομοίως. Και οι δύο που μου ήρθαν. 2
Death_In_Paradise Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Πήρα 2 και εγω τωρα με την προσφορά, ετικέτα COOLSEER και τα 2. Ειχα άλλα 3 απο πιο παλιά, απο το eshop, coolseer υποτίθεται αλλα χωρίς ετικέτα. Στην πράξη όλα ίδια ειναι. 1
@topos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Τσίμπησα και εγώ 2, δεν τα πολυχρειαζομουν αλλά σκέφτηκα με αφορμή αυτά να να τσεκαρω τι λέει το οικοσύστημα της tuya. Βγάζει και άλλα πραγματζουλια το e-shop κατά καιρούς συμβατά με tuya.
heavyrain Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 εμενα για καποιον λογο στην εφαρμογη smartlife δεν τον εβλεπε να τον συνδεσω, οποτε τον εβαλα στην tuya που τον βρηκε με το που την ανοιξα. Καλυτερα κιόλας γιατι εχω και εναν μετρητη στο πινακα της tuya που μετραει όλο το σπιτι!
liakjim Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 13 λεπτά πριν, heavyrain είπε εμενα για καποιον λογο στην εφαρμογη smartlife δεν τον εβλεπε να τον συνδεσω, οποτε τον εβαλα στην tuya που τον βρηκε με το που την ανοιξα. Καλυτερα κιόλας γιατι εχω και εναν μετρητη στο πινακα της tuya που μετραει όλο το σπιτι! Τους είδε αμέσως. Υπόψιν ότι πρέπει το δίκτυο να είναι 2.4Ghz. 1
manan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Επειδή έχω κουνούπια εδώ που είμαι έχω αντικουνουπικό μηχάνημα στο δωμάτιο αλλά δεν θέλω να το αφήνω όλη τη νύχτα ειδικά όταν δε κάνει πολύ ζέστη ή έχει αέρα και δεν έχω συνέχεια ανοιχτά τα παράθυρα. Με αυτή τη πρίζα μπορώ να βάλω πάνω της το μηχάνημα, το υγρό για τα κουνούπια δλδ και να το προγραμματίσω να κλείνει σε δύο ώρες για παράδειγμα? Γίνετε αυτό το πράγμα?
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, manan είπε Επειδή έχω κουνούπια εδώ που είμαι έχω αντικουνουπικό μηχάνημα στο δωμάτιο αλλά δεν θέλω να το αφήνω όλη τη νύχτα ειδικά όταν δε κάνει πολύ ζέστη ή έχει αέρα και δεν έχω συνέχεια ανοιχτά τα παράθυρα. Με αυτή τη πρίζα μπορώ να βάλω πάνω της το μηχάνημα, το υγρό για τα κουνούπια δλδ και να το προγραμματίσω να κλείνει σε δύο ώρες για παράδειγμα? Γίνετε αυτό το πράγμα? Ναι εχω παρει απο γνωστο σουπερ μαρκετ ενα παρομοιο με 2 ευρω πριν αρκετους μηνες, (το οποιο ειναι βεβαια χωρις power meter δυνατοτητα) και το χρησιμοποιω το καλοκαιρι για αυτη τη δουλεια. Το προγραμματιζεις μεσα απο το app στο κινητο. Αν βρεις καποιο πολυ φτηνο, παρε ενα απλο και εσυ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις