runner69 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στο crazy sundays το έβγαλε στα 7,7€.Παλιοτερα ειχε καπου 10-11€. Δουλευει με το app Tuya Smart https://www.e-shop.gr/coolseer-wifi-socket-sk01we-16a-with-power-meter-p-PER.581500 Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από runner69 10 1
Doubt Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Λέω να πάρω 2-3 να βρίσκονται. Είναι καλύτερα από τα tp link?
tim102 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 οχι δεν ειναι καλυτερα απο τα tp link και δεν τα συνιστω για μεγαλα φορτια ζεστενονται
Doubt Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, tim102 είπε οχι δεν ειναι καλυτερα απο τα tp link και δεν τα συνιστω για μεγαλα φορτια ζεστενονται Για κλιματιστικό δηλαδή, δεν...;;
AristidisZ Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, Doubt είπε Για κλιματιστικό δηλαδή, δεν...;; Σε 9αρι και 12αρι που τα έχω χρησιμοποιήσει για καιρό κανένα θέμα
p14767 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 στο eshop h παραλαβη απο box now σημεια ειναι δωρεαν (αρκει να εχει καποιος κοντα του) 4
runner69 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 13 ώρες πριν, Doubt είπε Λέω να πάρω 2-3 να βρίσκονται. Είναι καλύτερα από τα tp link? Το ειχα βαλει σε 18αρι κλιματιστικο το χειμωνα, δεν εβγαλε προβλημα. Βεβαια τα tp link τα εμπιστευομαι περισσοτερο καθως ειναι και flame retardant, κοινως υποσχονται οτι δεν θα πιασουν φωτια σε περιπτωση αποτυχιας. Ωστοσο για την τιμη του το COOLSEER ειναι πολυ τιμιο. Υπαρχει μικρη αποκλιση στην ενδειξη του power meter μεταξυ του tplink και του coolseer.
Oscar_Mike Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Σε σχέση με κάτι BlitzWolf BW-SHP6 που εχω, τι λένε αυτά της προσφοράς;;
heavyrain Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 τσίμπησα ενα να δω τι λεει, γιατι κατι revoggi που εχω δεν λειτουργούν πλεον με το google home 😑 και πρέπει να τα αντικαταστήσω σιγα σιγα...
dchatz Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Εσείς που τα βάζετε σε κλιματιστικά πείτε μου λίγο..... Όσον αφορά το άναμμα του κλιματιστικού προφανώς δε κάνουν γιατί εκτός από το να δώσεις ρεύμα, πρέπει και να το ανάψεις από το τηλεκοντρολ. Για σβήσιμο τώρα, λογικά κάνουν γιατί άμα κόψεις το ρεύμα το κλιματιστικό προφανώς θα σβήσει. Είναι σωστό όμως να σβήνεις ένα κλιματιστικό κόβοντας το ρεύμα αντί να το σβήνεις από το τηλεκοντρόλ του; Δεν υπάρχει φόβος βλάβης;
phadomas Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, dchatz είπε Εσείς που τα βάζετε σε κλιματιστικά πείτε μου λίγο..... Όσον αφορά το άναμμα του κλιματιστικού προφανώς δε κάνουν γιατί εκτός από το να δώσεις ρεύμα, πρέπει και να το ανάψεις από το τηλεκοντρολ. Για σβήσιμο τώρα, λογικά κάνουν γιατί άμα κόψεις το ρεύμα το κλιματιστικό προφανώς θα σβήσει. Είναι σωστό όμως να σβήνεις ένα κλιματιστικό κόβοντας το ρεύμα αντί να το σβήνεις από το τηλεκοντρόλ του; Δεν υπάρχει φόβος βλάβης; Στο κλιματιστικό το βάζουμε για μέτρηση κατανάλωσης 6 1
Tzimmys Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Έχω αντίστοιχα της blitzwolf. Για μέτρηση και απομεκρυσμενο τερματισμό, είμαι ευχαριστημένος. Το blitzwolf έχει κακή wifi εμβέλεια. Και τι μας νοιάζει ρε Μήτσο? Επειδή το πήρα με σκοπό να κοιτάω και να σβήνω τον φούρνο από μακρυά. Να ξέρετε ότι τα 16A δεν φτάνουν. Θέλει 20A αν το θέλετε για κουζίνα 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Διαβασα ολο το user manual του προιοντος απο το ιδιο το μαγαζι, το οποιο ειναι 12 σελιδιτσες, και δεν αναφερει τιποτα περι power meter. Ουτε στις δυνατοτητες, Δυνατότητες του προϊόντος • Μπορεί να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί συνδεδεμένες συσκευές με ένα πάτημα πλήκτρου • Μπορείτε να το ελέγχετε με τηλεχειρισμό • Μπορείτε να προγραμματίσετε την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση συνδεδεμένων συσκευών. • Μπορείτε να προγραμματίσετε πολλαπλές αντιστροφές μετρήσεις. αλλα ουτε στα μετα περι της εφαρμογης και τι μπορεις να κανεις μεσα απο αυτην. Τι συμβαινει;
hablando Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Tzimmys είπε Έχω αντίστοιχα της blitzwolf. Για μέτρηση και απομεκρυσμενο τερματισμό, είμαι ευχαριστημένος. Το blitzwolf έχει κακή wifi εμβέλεια. Και τι μας νοιάζει ρε Μήτσο? Επειδή το πήρα με σκοπό να κοιτάω και να σβήνω τον φούρνο από μακρυά. Να ξέρετε ότι τα 16A δεν φτάνουν. Θέλει 20A αν το θέλετε για κουζίνα Να προσθέσω κ εγώ την εμπειρία μου με Blitzwolf 16A σε 24αρι κλιματιστικό inverter, ενώ δούλεψε πολύ καλά για κάποιους μήνες, μια μέρα των ημερών ακούστηκε ένα μπαμ και μαύρισε, προφανώς πέρασε περισσότερο ρεύμα και το έκαψε. Ευτυχώς 1) δεν πήραμε φωτιά και 2) δεν δημιούργησε πρόβλημα στο κλιματιστικό. Άρα για χρήση μέτρησης κατανάλωσης ενέργειας +1 κ από μένα για έκδοση 20A αντί των 16Α... 1
Death_In_Paradise Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, matrixxx είπε Διαβασα ολο το user manual του προιοντος απο το ιδιο το μαγαζι, το οποιο ειναι 12 σελιδιτσες, και δεν αναφερει τιποτα περι power meter. Ουτε στις δυνατοτητες, Δυνατότητες του προϊόντος • Μπορεί να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί συνδεδεμένες συσκευές με ένα πάτημα πλήκτρου • Μπορείτε να το ελέγχετε με τηλεχειρισμό • Μπορείτε να προγραμματίσετε την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση συνδεδεμένων συσκευών. • Μπορείτε να προγραμματίσετε πολλαπλές αντιστροφές μετρήσεις. αλλα ουτε στα μετα περι της εφαρμογης και τι μπορεις να κανεις μεσα απο αυτην. Τι συμβαινει; Έχει κανονικά μετρητή, εχω 5-6 συνδεδέμενες στο Smart Life 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις