Engimek Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω σε μια γωνία ξεχασμένο ένα πσ με επεξεργαστή πέντιουμ 4 και 512 ραμ. Μου φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να το ξεσκονίσω. Ίσως να ξαναπαίξω και κανένα Unreal Tournament - ακόμα εγκατεστημένο θα είναι... Edit: Αν αναρωτιέστε, το unreal tournament είναι κρακαρισμένο. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2023 από Engimek 1 1
morfeas-dsl- Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Ποσο μου ελειψαν τα xp σε σχεση με 10 και τα 11.... 5
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 55 λεπτά πριν, Tlykog είπε Πάντα τέτοια. Ώρα για να αναβάθμιση από 11 σε XP γνήσια. Αυτό ακριβώς σκοπευα να γράψω. Ωραία πράγματα πάντως, τέτοια θέλουμε να διαβάζουμε. 28 λεπτά πριν, Engimek είπε Έχω σε μια γωνία ξεχασμένο ένα πσ με επεξεργαστή πέντιουμ 4 και 512 ραμ. Μου φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να το ξεσκονίσω. Ίσως να ξαναπαίξω και κανένα Unreal Tournament - ακόμα εγκατεστημένο θα είναι... Edit: Αν αναρωτιέστε, το unreal tournament είναι κρακαρισμένο. Ο φίλος μου στο εξοχικό του είχε φέρει τον παλαιό υπολογιστή που είχε win98. Τον έχει μόνο για να βάζει κανένα cd να ακούει μουσική. 1
Federer Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Τα Windows XP εξακολουθούν να μοιράζουν πόνο και φυσικά να αποτελούν την ναυαρχίδα της Micro$oft. Μετά το φιάσκο των 11αριών, είναι σχεδόν σίγουρο οτι η Micro$oft θα βασιστεί στον αψεγάδιαστο πυρήνα των XP για να σχεδιάσει τον διάδοχό τους κατι που θα πάρει χρόνια...Τα XP θα αποτελούν το πιο σταθερό, ελαφρύ, γρήγορο, ασφαλές και συμβατό λειτουργικό σύστημα για τα επόμενα 20 χρόνια. 6 4 1
klaftop Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 24 λεπτά πριν, morfeas-dsl- είπε Ποσο μου ελειψαν τα xp σε σχεση με 10 και τα 11.... προφανως εχεις καιρο να τα χρησιμοποιήσεις, ετυχε να το κανω προσφατα και περα απο το ποσο γρήγορα και ελαφρια ειναι πλεον σε ενα σύγχρονο μηχάνημα έχουν θεματα που είχα ξεχασει 1
mechpanos Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Ποιος αλγόριθμος ακόμα θυμάμαι τον κωδικό FCKGW... 8 2
Ikaros2002 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Όταν σπάσει ο δικός μας αλγόριθμος υπολογισμού χρέωσης κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, θα έχουμε φτιάξει το Enterprise.... 1
fsbmaniac Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Σε critical υποσυστήματα ραντάρ , συστήματα cnc , αντλίες , ιατρικά , κοπτικά και ένα σωρό αλλά πράγματα που μπορεί να βγήκαν το 2008-9-10-11. Μηχανήματα που κόστιζαν τότε 150Κ -200Κ ή και 1 εκ ευρώ ή και πολύ παραπάνω υπάρχουν ακόμη και θα υπάρχουν για 20-30 χρόνια ακόμη. Υπάρχει σύστημα του Ελ.Δημ το οποίο τρέχει σε τερματικά w2000 δουλεύει άψογα - απροβλημάτιστα μέσω intranet παντελώς απομονωμένο. Καλώς ή κακώς τέτοια συστήματα δεν μπορούν να αλλαχθούν εύκολα ! Πρόσφατα πάντως ομάδα συνταξιούχων it απαίτησε πληρωμή εξωπραγματική για να βοηθήσει σε migration σύστημα της Hp Agilent που έτρεχε σε xp με τεράστια βάση δεδομένων και ένα custom software τηλεμετρίας … πολύ εξειδικευμένο για 40-50 μέρες εργασίας έκαστος πήρε 27Κ καθαρά ! Η εταιρία που πλέον έχει αυτά τα συστήματα ζήτησε 4 χ ποσό και επίσης υποχρεωτικά νέο συμβόλαιο να εγκαταστήσει το νέο σύστημα που έχει αναπτύξει τώρα … πάνω από 1 εκ δηλαδή ! 5
papars Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Για τα update των XP (και όχι μόνο) υπάρχει αυτό: https://legacyupdate.net/ Πολύ καλή η δημοσίευση του εργαλίου ενεργοποίησης. Δουλεύω σε βιομηχανικά PC που τρέχουν κατά κανόνα XP και ήταν πρόβλημα η ενεργοποίηση δοκιμάζοντας από μια λίστα γνωστών κλειδιών (όταν χρειάζονταν επανεγκατάσταση π.χ γιατί χτύπησε ο δίσκος). 2 1
Nokia3210 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 ωραια παω να βαλω να παιξω pro evolution soccer 5... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα